Einde VI en nu?


Johan Derksen heeft er geen zin meer in. En dus hebben Gijp en de Ladyshave ook besloten ermee op te houden. Begrijpelijk, want zonder De Snor is er geen VI. Wel te snappen dat Johan er klaar mee is. Er zitten hordes linkse deuggleuven te wachten op een uitglijder om weer massaal om een verbod te krijsen. Deze dames kijken over het algemeen nooit. Maar ze vinden dat alles dat niet in hun frigide smaakpatroon valt moet verdwijnen.

Maar laten we eens kijken wat we nog over hebben. Hoeveel programma’s zijn er nog waar gelachen kan worden alsof je gewoon met elkaar in de kroeg zit. Ik ben bang dat we er op de teevee precies nog 0 hebben. Het is allemaal dezelfde magere politiek correcte bagger. De enige humor is door de VARA goedgekeurd cabaret, waar telkens bepaalde groepen tot de bodem worden afgezeken (man, blank, hetero, christen), maar de rest angstvallig wordt vermeden. Want je zou toch eens een grap maken over een moslim, mens van kleur, LGHBTIQKTP+ of andere minderheden (die gewoon de meerderheid aan het vormen zijn). Dat kan niet. Dat is niet inclusief of zoiets.

Het is troosteloos. Het is saai. Het is truttig. Het is Jinek. Gelukkig is er nog Roddelpraat. En die kunnen die zure zweethutten niet cancelen.

96 reacties op “Einde VI en nu?

  • Keepitreal zegt:

   RP, keep it real boys!!!
   Eerst zeggen jullie stellig haal die man van de buis, dan gaat groot gedeelte van RP-achterban op jullie los en stoppen hun bijdrage want zijn ook JD-fan, dan geven jullie de deuggleuven weer de schuld wat aardig ongeloofwaardig wordt

   53
   20
   • Adriana Overschie zegt:

    Ik ben vrouw van 75,ik heb er eerlijk gezegd vreselijk om moeten lachen, helemaal niet door gedacht ,dat het hier mee zou eindigen.ik zal het erg missen.eindijk op tv waar de meningen werden gegeven. Moet ook verdwijnen.vreselijk waar eindigen wij in nederland.er is een oorlog aan de gang.die ook onze kant op kan komen.laten er aub nog eens samen lachen

    82
    5
    • OME JAAP zegt:

     Helemaal mee eens ik ben 73 in mijn jonge jaren zijn ook wel eens dingen gebeurd die niet door de beugel konden.Moet ik er een opnoemen zat eens midden in het veld te flikflooien met een mokkel ik 16 jaar Jong. Komt er een politie wagen voorbij ik duw dat mokkel met der blote reet naar de grong,valt ze met der reet in de brandnetels hahaha,volgende dag zegt jij klopt moet je eens kijken mijn reet vol blaren .Krijg ik nu het OM achter me aan voor een onderzoek die blaren zijn allang geheelt LOL.

     16
     4
    • Karel zegt:

     Het enige waar ik nu nieuwschiering naar ben is of u in die tijd ook zwaar gefeest of misschien wel geleefd heeft in die tijd? Heeft u iets dergelijks meegemaakt wat nu uit den boze is en zoals jahan al zei heel beschamend was achteraf om te doen?
     Hoe zou u daar in hebbengestaan? Wakker worden en dan wat denken?
     Zoals iets in de trant van was super gezellig was helemaal naar de klote en kan er niets meer van herinneren en dan vanavond weer gezellig uit?
     Neem ik wel even echt helemaal aan dat u idd 75 bent aangezien dit nu niet de site is waar ik een 75 jarige vrouw op verwacht.
     Super cool maar ik heb even mijn bedenkingen terwijl ik deze vraag stel.

     3
     4
    • A. Schreckelgrüber zegt:

     Mevrouw u heeft totaal gelijk. Nu met een uitglijder en ze lynchen je. Belachelijk. Ik heb gezien wat vrouwen erin staken. Mijn gummilat bierflesjes
     Een radiowekker. Geloof het of niet vrouwen van de jaren tachtig waren freaky. Ik ben zelfs wel eens uitgenodigd voor een menage a trois.
     Been there seen that
     Als vrouwen bijelkaar zitten bv in een kantine, nou dan kan de man lijden. Ik werd vroeger op de havo in mijn kont geknepen zelf door de meest verlegen meisjes. Moet ik dat erg vinden… NEE FUCK OFF.

     12
     3
     • Think zegt:

      Ken genoeg vrouwen die er ook wel raad mee weten. Schei toch uit ! Hypocriete mutsen. Laat daar ook maar eens wat over naar buiten komen.

      12
      3
  • Ineke zegt:

   Ik heb er ok vreselijk om moeten lachen en ik denk half Nederland wel. En hoe Johan Derksen afgeslacht wordt ik vind het absurd.
   In Nederland kun je bijna niets meer zeggen of om lachen of je hebt het OM achter je aan. We leven in een absurde tijd in Nederland.

   44
   3
  • Rico zegt:

   Nu we het toch over Jinek en links gebral hebben…
   https://www.rtlnieuws.nl/sport/voetbal/artikel/5028726/de-bijzondere-kleedkamerverhalen-cultvoetballer-sjaak-polak

   Best grappig hoe Jinek en pechtold natuurlijk de deugkneus oud D66 zich kapot lachen, kringspier, ballen, vastgebonden, ik weet niet hoe ze dit noemen? Kunnen we nu eens in opstand komen want Nederland wilt dit niet, het is een klein verot clubje wat de schone schijn hoog houdt, maar ze zijn verrot tot op het bot, niks cancelen verwijderen dat troep, zoals madock zegt de stinkende zeggen dat het stinkt.

   4
   1
  • Kaarsvriendin zegt:

   SCOOOOOOOOOOOOOOOOP

   Dames en Heren,
   Ik ben de vrouw over wie Johan D . het had maar zijn verhaal klopt niet helemaal. Johan D. kreeg zijn ventieltje niet meer omhoog, omdat hij dronken was, zichzelf ondergekotst had en in slaap was gevallen. Ik heb hierop een kaars in zijn anus gestopt waarop hij lekker wegdroomde. Vind het een beetje jammer dat hij 50
   jaar na dato alsnog z’n mannelijkheid ten koste van mij wil bewijzen. Helaas Johan, je voetbalmaatje, mijn vriendin en ik kennen het echte verhaal.
   Geef nou maar gewoon toe dat je een ouwe ruigpoot bent want zo zie je er ook uit met het liefst een leren motorpak net als die gast van the villiage people met het liedje YMCA maar dan met een gat achterin, en dan zal iedereen en ik ook je vergeven…

   Liefs je kaarsvriendin

   6
   14
 1. Choco Prince zegt:

  Derksen is een ruggegraatloze domme ouwe lul dat hij zulke lulsmoezen verzint om er nu mee kappen na zijn flater om Sjonnie en z’n ouwe uit de wind te houden. ”voor mij is geen plaats meer”, ”de cancelcultuur heeft gewonnen”: wat een slappe hap. Waardeloos.

  95
  28
  • Bas Volgas zegt:

   Tenzij dit een meesterzet is geweest van De Snor: Van hem werd blijkbaar verwacht/geëist dat hij fam. de Mol tot in den treure zou verdedigen, maar mogelijk was hij de strapatsen van junior inmiddels meer dan zat. Voor de pecunia hoeft hij het tenslotte ook niet te doen. Het programma is nu gecanceld en hij hoeft niet meer naar de pijpen van Mol senior te dansen. Nu staat hij in het strafhoekje maar als later bij het grote publiek doordringt dat alles door hem is verzonnen, zal het tij wel weer keren voor hem. #wieishiernoudesnackbar #winning

   17
   2
   • Gerrit Hiemstra zegt:

    Ongevaccineerde zonder medische reden kun je best wel als de tumoren van de samenleving zien. helaas is er nog geen remedie.

    15
    102
     • Gerrit Hiemstra zegt:

      Een kaars zorgt voor opwarming van de aarde! We moeten de kaars verbannen uit onze samenleving. #climatechangeisreal #banallcandles #globalwarming

      6
      15
     • G.VAN EBSCHUITEN zegt:

      Er zat een luchtje aan het was een geurkaars.Is dat dan zo erg mijn vriendin vindt dat heerlijk of zo,n kleine kromkrommer hahaha .

      1
      0
     • Gerrit Hiemstra zegt:

      Mijn grootste fout is op een warme zomerdag je moeder aangeduwd waarna jij op de wereld kwam. Achja het kan regenen en het kan dooien maar niks is zo erg als FVD-vlooien.

      3
      20
     • Gerrit Hiemstra zegt:

      * Medische
      kijk als het belangrijkste woord niet eens correct gespeld kan worden hoe kun jij dan een een wetenschappelijk stuk lezen èn begrijpen. Ah nu komt de schaap uit de mouw!

      3
      15
    • Willibrord Frequin zegt:

     He Gerrit Hiemstra, Wacht maar rustig af wat het vaccin, oftewel het biowapen voor jou in petto heeft. Nu lach je nog, straks lukt dat niet meer want je immuunsysteem word langzaam aan afgebroken. De vaccins worden nu afgekeurd en komen niet door de testfase heen omdat mongooltjes zoals jij het loodje leggen. Of dacht je soms dat het door de klimaatverandering komt? Dom schaapje

     22
     8
     • Otto Frank zegt:

      Wat een belabberd stuk tekst waar 1001 indianenverhalen in vermeld staan, zonder bron, puur en enkel omdat je afgeeft op de politiek. Kijk jongens en meisjes dit is nou het schoolvoorbeeld van hele gevaarlijke mensen, deze zouden in de oorlog alles voor geld doen, ook Anne een oor aannaaien.

      5
      1
    • D666 zegt:

     @geriit Geeeldi, Je bent het toonbeeld van een geslaagde overheidsexperiment: mislukt, krankzinnig, verkrachter, gevaccineerd, onvruchtbaar, impotent en alleen nog even je laatste shotje want geen leven is ook een voltooid leven, kom op je kan het we steunen je…

     4
     3
  • Theo Hiddema zegt:

   Gepeupel met het inzicht en iq van een doperwt welke met verdraaide info komen om hun gelijk te halen zijn de zogenaamde wappies. Overigens denken deze vaak ook nog dat ze “gelijk” hebben omdat ze onderzoeken aanhalen die of onjuist of incompleet zijn geïnterpreteerd worden. Om over de preventie paradox maar te zwijgen. Wij hebben Thierry zo vaak proberen te overtuigen, het mocht niet baten.

   Hoogachtend,
   T.H. Hiddema

   11
   53
   • Denise zegt:

    En wat is nu het verschil tussen een Kaj van der Ree, Bilal Wahib en Johan Derksen? Ik zie overigens nergens, ook in Johan’s verklaring niet dat dit een grapje zou zijn. Sterker nog hij zegt zelf het is een eerlijke biecht. Dus waarom zou die niet gecanceld mogen worden?

    6
    4
    • Spong zegt:

     De media maakt er opzettelijk verkrachten van, overigens 2jaar geleden vond iets identieks plaats bij Jinek waar was toen de commotie? Daarnaast is het van Johan verjaard en dat van die andere viespeuken niet. Daarnaast komt Johan er zelf mee en bij de ander waren er ook ècht slachtoffers. Ik vind het nogal een verschil.

     11
     2
     • Denise zegt:

      @spong Johan noemde het zelf verkrachting. En Johan is nog niet gestraft. Wie geschoren wordt moet stilzitten.

      2
      4
  • Bernd zegt:

   Hou toch eens op met dat gezeik over vaccineren. Heeft hier niks mee te maken. Het gaat hier om al onze deugers die een grote minderheid zijn maar het toch winnen van de meerderheid.

   11
   3
   • T.H. Hiddema zegt:

    Het volk dat zich rechts noemt, tegen het vaccineren was en nu nog steeds FvD stemt begrijpen helemaal niks van wat er werkelijk is gebeurd.

    https://www.youtube.com/watch?v=LXCbqxk_eQ8

    twee weken later keert deze partij juist 180 graden op en alle inteelt figuren in dit land lopen er achteraan en wijzen de rest op schapen gedrag, wie is hier nou achterlijk? Juist!

    4
    6
    • Pipo zegt:

     Wauw, dit was omdat we gehersenspoeld werden dat we met een levensgevaarlijk virus te maken hadden. Later bleek dit al snel niet waar te zijn en hadden we alles open moeten gooien en de zorg moeten opschalen. Tot op heden nog niet gebeurd

     8
     1
 2. Henk zegt:

  “Hoeveel programma’s zijn er nog waar gelachen kan worden alsof je gewoon met elkaar in de kroeg zit”. En daar zit ‘m nou net de crux! Ze zitten (zaten) niet in de kroeg. Je kreeg die ellendige Derksen steeds tijdens het zappen je kamer ingeslingerd. Kijk, wat hij heeft uitgevreten vroeger is helemaal voor zijn rekening, daar ga ik niet over. Maar die man zei alles alsof dat de enige juiste mening was en dulde nooit tegenspraak. Zoals hij sprak over o.a. mensen die zich niet wilden laten vaccineren vond ik onverteerbaar dom. En dat is maar één voorbeeld. Zo zijn er vele. En voor dat geneuzel werd hij dan riant betaald. Nu kan hij zijn onzin echt in de kroeg gaan verkondigen en dan pak ik gewoon de volgende. Een verademing dat hij weg is en hopelijk weg blijft.

  58
  12
 3. Lili Pirayesh zegt:

  Wilfred wilde altijd een snorrertje scheren op mijn venusheuvel, veel wordt mij nu duidelijk! Tanja als je dit leest scheidingsbuddy’s for life!

  5
  23
 4. Mededeling voor Jan Roos zegt:

  Uit de huidige onderzoeken blijkt dat de gemiddelde levensverwachting van alcoholisten ongeveer 60 jaar is, oftewel zo’n 10–20 jaar korter dan bij de algemene bevolking.

  0
  30
 5. Robbie zegt:

  Ik zeg het maar eerlijk, ik vind het wel erg jammer!!! En wat me nu ook stoort, want als we dan toch zo woke en divers en inclusief zijn, waarom word er geen woord gerept over Steven de Brabon*g*r??? Nee het zijn natuurlijk weer de witte boze mannen terwijl die ook smakelijk mee zat te lachen en vroeg of de kaars groot was………

  22
  12
 6. Allochtoon zegt:

  Vandaag inside kan over tijdje weer verder met Prem van prietpraat. Had Rene het hier niet over. Prem heeft ook een uitgesproken mening. Zou talpa het aandurven

  1
  2
 7. Charlotte H. zegt:

  We kunnen van Derksen van alles vinden, hij had nou eenmaal controversiële uitspraken. Echter ging het dit keer niet om zijn uitspraken maar om een bekentenis van verkrachting met een voorwerp bij een bewusteloze (!!) vrouw, dat is wel even een ander dingetje. En of het nou in de jaren 70 was of 300 jaar voor Christus dat maakt op moralistisch gebied niet uit. En alleen deze bekentenis heeft voor deze hele heisa gezorgd.

  Nou zijn er mensen die dat erg vinden en er zijn mensen die dat niks kan schelen… je weet wel die mensen die sowieso geen reet om een ander geven behalve dat van zichzelf, a.k.a eigenheimers. Het soort waar Johan Derksen toebehoorde. Deze eigenheimers (m/v) krijgen steeds minder voet op aarde, al hun platformen worden gecanceld. En het ligt niet aan de deugmensen, het zit ‘m in de lucht, alsof het universum alle macht van de oude demonische garde inperkt en plaats maakt voor iets nieuws… een ander vorm van demonische ervaring. Want het lijkt er namelijk heel erg sterk op dat de aarde als een soort hel fungeert.
  Tijd voor een nieuw tijdperk in de HEL !!

  6
  8
 8. Johan D & Rene v.d G. & L. Shave zegt:

  Roddelpraat is maar twee keer in de week, we hebben nu, met Derksen weg, een derde uitzending hard nodig. Ik verdubbel gaarne mijn donatie hiervoor.

  3
  0
 9. Renate van der Gijp zegt:

  SCOOP ALERT SCOOP ALERT

  htt ps://w ww.dumpert.nl/item/100029315_c19d7152

  Voetballer Obodai mishandeld en verkracht. Jinek en kameraden moeten er smakelijk om lachen.

  ht tps://ww w.soccernews.nl/news/24192/naar-rkc-vertrokken-obodai-ik-werd-gepest

  Jinek confronteren met beelden en cancelen evenals tafelgasten. Dat zal ze leren.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.