Emma Wortelboer legt in 1 foto Hilversum uit


Ze is natuurlijk al persoonlijk het probleem van wat de NPO is. Weinig tot geen talent, totaal politiek correct en helemaal grachtengordel. Maar het gaat nu even over de foto hieronder. Die muts staat ergens in het buitenland (wel de hele dag lullen over vliegschaamte op televisie natuurlijk) in een watertje en haar vriendje maakt, als dan niet uit eigen inititief, een foto van haar.

En de reet van Emma staat nogal prominent in beeld. Ze zet er de tekst bij: “Mijn vriendje is pervers.” Naast dat een foto van de hol van je vriendin niet pervers is, heeft ze de pic zelf geplaatst. En daar zit de hele crux. Op je eigen Insta een foto van je ass zetten voor de aandacht en dan je vriendje de schuld geven. Allemaal nep, allemaal in scène gezet, allemaal aandachtsgeil.

37 reacties op “Emma Wortelboer legt in 1 foto Hilversum uit

 1. Tukker Lo Renzo, wajong gerechtigde boerenlul zegt:

  Emma famke, mien naam is Tukkertje Lorenzo
  Voor boer zoekt vrouw kon ik niet meedoen. Maar financieel “boer” ik goed. Onlangs nog een mooie gele auto kunnen verkopen
  Boeren in bed tja dat krijg je er bij. Puur natuur en app me gauw.

  1
  0
 2. om te kotsen zegt:

  De zoveelste insta kots foto! De hele dag maar bedenken wat ze voor kansloze foto + tekst op instagram zullen gaan plaatsen, om weer even aandacht te krijgen.
  Ze heeft ook gewoon een dikke reet.

  7
  0
 3. Alex Soze en zus zegt:

  Als je in de gevangenis zit is dit miss world op den duur.
  Ook al is ze een hysterische zure kudt
  Altijd nog beter dan Bubba de reedt verkrachtert hier in jail

  6
  0
 4. Theo Komen zegt:

  Emma Wortelboer heeft mij geleerd hoe ik vrouwen aan alle kanten in alle gaten helemaal vol moet flatsen. Sinds die tijd heb ik er een leuke hobby bij en mijn vrouw is ook blij dat ik niet de hele dag thuiszit.

  2
  0
 5. Lael Kobylinski zegt:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?|

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.