Enzo Knol is rijbewijs kwijt, maakt cruciale denkfout

enzo-

Net als Gio neemt modelvlogger Enzo Knol het ook niet zo nauw met de verkeersregels.

Enzo was met zijn Knol op vakantie in Italië, maar bij terugkeer werd zijn gewrapte Lamborghini Urus er bij de Duitse grens tussenuit gepikt. Reden: iets met onbetaalde boetes. Gevolg: het rijbewijsje van Enzo werd door de polizei ingenomen.

Echter, wat schetst onze verbazing, Enzo is van mening dat hij alleen in Duitsland niet mag rijden en hier weer gewoon gas mag geven. Isn’t that cute, but is wrong! Geen rijbewijs = ook in Nederland geen motorvoertuig besturen. Anders ga je voor gaas, Enzootje.

18 reacties op “Enzo Knol is rijbewijs kwijt, maakt cruciale denkfout

 1. Adolf Hitler zegt:

  Klopt niet wat er staat. De invordering van Knol zn rijbewijs geldt alleen in Duitsland hij mag in Nederland gewoon rijden zolang hij een geldig id kan tonen met de Duitse papieren dat zijn rijbewijs daar in beslag is genomen.

  0
  0
  • richard zegt:

   jullie hebben het allemaal fout.

   Een buitenlandse politieagent mag uw rijbewijs in beslag nemen en u een rijontzegging opleggen. De rijontzegging geldt alleen in dat land. … Als het rijbewijs in beslag is genomen, mag u niet rijden in Nederland.

   dit hanteren wij in nederland

   1
   0
 2. Betweter zegt:

  Hij mag wel rijden in Nederland. Zijn rijbewijs zal binnen een week terug gestuurd worden met een sticker met daarop de datum dat hij niet in Duitsland mag rijden. Wanneer je wordt aangehouden zonder dat hij zijn rijbewijs bij de hand heeft kost het hem maar €100.. mits de agent in een goede bui is.

  1
  0
 3. Harmen zegt:

  Boetes waren gewoon betaald. Hij had alleen z’n rijbewijs op moeten sturen en had dat niet gedaan. Waarschijnlijk komt ie er ook nog goed vanaf omdat de brief niet in het Nederlands was opgestuurd.

  0
  0
 4. Charles zegt:

  Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m
  still new to everything. Do you have any recommendations
  for beginner blog writers? I’d definitely appreciate it.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *