Erik Dijkstra ook al?


Kom op jongens. Ga nou niet achter elke boom een boef zoeken. Erik Dijkstra is een keurige BNN-VARA meneer en die zijn keurig. Die nemen graag anderen de maat. En hoewel Dijkstra uit hetzelfde poepgat als Dennis komt, Glanerbrug, is hij heel snel een grote meneer in Amsterdam en Hilversum geworden. Met praatjes voor 10.

Maar goed, zoals het nu gaat komen er nu overal verhaaltjes bovendrijven na de BNN-VARA docu van BOOS over de smeerpijperij binnen en buiten The Voice. Zijn de meneertjes van de socialistische omroep zelf nou zo netjes? En ik ben geen predikant, dus ze doen maar lekker. Alleen interessant is het wel. De enige erkende misbruiker bij de omroep is Francisco van Jole, maar die mocht zelfs nadat hij dat toegegeven bij de VARA blijven werken.

Oh, een anonieme tipgeefster die haar voormalige minnaar Erik voor de Metoo-bus wil flikkeren. Nu zijn we daar niet zo happig op, want vreemdgaan is toch echt ff wat anders dan met je klauwen ongevraagd aan vrouwen zitten. Toch blijft het altijd raar als moraalridders zelf niet vies van een scheve schaats zijn.

Ja hoor eens, je hebt met hem liggen wippen. Dat wilde jezelf ook. Dat Erik gebruik maakt van zijn bekendheid om dames in de koffer te krijgen is best begrijpelijk, dat doen er wel meer uit dat dorp. *kuch*

Kort, maar krachtig. Ook dat lijkt wel een kwaliteit uit Glanerbrug. Erik heeft dus even onder valse voorwendselen een meisje in zijn kribbe geluld. Maar gelukkig is ie wel altijd serieus met zijn werk bezig. Behalve dan als ie staat te tongen met een ander grietje. Nou ja, kan vast de beste overkomen.

57 reacties op “Erik Dijkstra ook al?

  • GrammarNazi zegt:

   Demmink is al zo vaak onderzocht, die lijkt echt schoon te zijn. Jaloerse collegae, die proberen zijn plekje in te pikken, zorgen keer op keer voor nieuwe onbewezen roddels.

   3
   5
   • Bas zegt:

    Hé pislul: Joris is dus beslist niet onbesmet. Is in de jaren negentig – Erdogan was er destijds burgemeester- in Istanbul opgepakt, vanwege het hebben van sex met twee minderjarige Turkse jongens.
    En jazeker: hier is een proces-verbaal van…..

    0
    0
 1. Gasklep zegt:

  Tjemig, …..
  wat een gigantisch NON-NIEUWS!!

  En laat daar dan een waarschuwende werking van uit gaan, het is nu eenmaal een gegeven dat veel mannen van seks houden en dat er veel vrouwen van seks houden en dat vrouwen vaak alleen maar willen horen wat ze willen horen en mannen dus zeggen wat de vrouwen willen horen.

  En andersom gebeurt precies hetzelfde. Alleen zijn mannen ietsje minder kieskeurig alsdan vrouwen maar het komt in beide gevallen op hetzelfde neer.

  Zodoende hoop ik dat we niet straks van half Nederland dit soort halfslachtige beweringen gaan vernemen die gaan over vreemdgaan of snelle wipjes want ongeveer half Nederland duikt volgens mij van tijd tot tijd met een ander in de koffer.

  17
  3
 2. Kijkereens zegt:

  Vind het prima dat ‘gewone’ vreemdgangers bekend gemaakt worden maar dit heeft niks te maken met de smeerpijperij van Borsato, Rietbergen en Bouali.

  9
  0
   • Proud Tukker zegt:

    Idd hele enge actie dit van een gore NSB’er. Dit heeft helemaal niks met the Voice te maken heeft. Als die domme gans een beetje gegoogled had, had ze echt wel geweten dat die tukker in een relatie zit. Slap excuuss. Ze is waarschijnlijk gewoon jaloers en maakt nu willens en wetens zijn huwelijk kapot.

    9
    0
     • Proud Tukker zegt:

      Ook dat nog inderdaad. En dan maar huilie huilie iemand (anoniem) verraden. Valse kut. Door iemand zoo publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ze wass er zelf bij.

      5
      0
 3. dubaigas zegt:

  Moeten wij mannen niet allemaal een vrouw hebben a la Helene
  van Royen? Zo, dat hebben we ook opgelost!
  Geen “me too”, geen “the voice”, en geen onopgeloste
  vrouwonvriendelijke handelingen meer! CASE CLOSED !

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.