Even gieren! Paul Römer reageert op kaars-gate


Als iemand zijn bakkes moet houden over de cancelcultuur is het Paul Römer wel. De man die Dennis bedreigde en chanteerde met zijn baantje om met Roddelpraat te stoppen. De man die in de Tweede Kamer het cancelen van Roddelpraat bij Talpa als iets goeds presenteerde. Die flapdrol zegt niet zo voor het cancelen en wegzetten van mensen te zijn. Wat een aap.

“Nou, weet je, ik ben niet zo voor het cancelen of het wegzetten van mensen, want dat helpt niet. Ik denk dat je altijd in gesprek moet blijven. Als Johan zijn conclusie is dat zijn manier van praten en denken niet meer in deze tijd op tv past, dan heb je dat te respecteren.” Hahahahahaha. Wat een hypocriet stuk stront.

25 reacties op “Even gieren! Paul Römer reageert op kaars-gate

 1. Robbie zegt:

  Mocht Derksen echt stoppen, en dat weet Paultje die pleurishond ook wel, dan stort heel VI (vrijwel het enige dat ze hebben) in elkaar. Maar daarbij wil ik wel zeggen, als Derksen echt opstapt vind ik hem wel een echte baas hoor. Klaar met dat gezeik en constant over eierschalen lopen omdat je weereens iemand beledigt of wat verkeerds zegt……..

  47
  3
  • Osamab zegt:

   Je hebt gelijk maar het is zuur en schokkend dat de woke aanhang met het chantage middel van cancellen iedereen die rechtuit zijn mening verkondigt binnen 1 dag volledig kan liquideren.
   In feite staan we er wat dat betreft niet veel beter voor dan rusland alhoewel velen zich dat niet realiseren,of het gewoon ontkennen.

   22
   6
   • Dennis A zegt:

    Beste Jan en Dennis,

    Johan Dersksen moet jullie volgende week in jullie uitzending hebben om zijn gal te kunnen spuwen. Kijkcijfers gegarandeerd en nog iemand die tegen het linkse gedachtegoed in gaat!

    18
    1
    • Achmed die je fiets kocht! zegt:

     Derksen stemt d666 wilde zelfs lijstduwer worden!! Zo’n smerige linkse hond wil ik niet bij RP dan stop ik met doneren, wil wel 10 euries doneren aan de crematie van Derksen liefst levend!!

     2
     8
  • Rob zegt:

   Dus je vind een verkrachting een grappig gesprekje om over te lachen? En dat noem je dan een gesprek op eieren? Kom op man. Dat gaat toch veel te ver!

   13
   32
 2. Insider zegt:

  Schijnt dat Dennis de sneue kastheumo dit weekeinde ook weer met zijn zus gaat stappen . De vriendinnen van zijn zus weten allang dat Dennie van de jongensbipsen is / wat heet heel Nederland.
  Er valt ook veel te lachen met het ventje waarvan zijn moeder ontdekte dat hij totaal niet spoort

  5
  34
  • Arie de Argwaner zegt:

   Heaumeau of niet, ik vind ‘m er niet grappiger of minder grappig om. Misschien is ‘ie een buffetgrazer: van alles een beetje.

   3
   1
 3. Min Kortspringen zegt:

  Die Paul Römer heeft zelf toch ook tientallen vrouwen misbruikt op de Gooische matras?? Tijd voor een scoop over het aanrandingsverleden van Paultje!

  33
  0
 4. Jehan Flerksen zegt:

  Ik ben in ieder geval geen laffe journalist !
  Kunnen ze van jou Janus Roos niet beweren.
  Voorts zul je nooit mijn leeftijd ook bereiken volgevroten alcoholvat uit Bergen

  2
  20
  • Kutter ziefood zegt:

   Wat een akelig ventje is het toch. Een echte kwallenbak zoals het kaasboertje zou zeggen. Visboertje denkt er precies hetzelfde over.

   0
   2
 5. caatje zegt:

  Beste Roddelpraat,

  Ik hoop dat jullie gefundeerde bewijzen hebben waarin jullie aantonen dat de heer Römer een aap is. Zo niet dan zullen er juridische stappen worden ondernemen.

  Groet,
  Advocaat

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.