Even lachen om LINDA


Kijk nou eens. Mei 2018 kwam Linda de Mol met in haar blad LINDA een special over #MeToo. Oftewel een heel maandblad vol over ongewenste intimiteiten. Als je kijkt wie er op de cover staan is het aan de ene kant om te gieren van het lachen, maar aan de andere kant geeft het ook het betonrot van Bekend Nederland aan.

Want Linda wist toen al dat haar man Jeroen Rietbergen op het matje is geroepen bij haar broer John de Mol vanwege zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wat zeg ik, ze is toen bij hem weggegaan omdat gedrag. Later heeft ze hem toch weer in de armen gesloten en tot vandaag gedaan alsof haar neus bloedt. Want nu is die relatie opeens weer afgelopen. Daar moest dus blijkbaar eerst heel veel voor naar buiten komen.

Maar nog even naar de cover. De naamdraagster van het blad heeft toegestaan dat haar man uitvoert waar ze in haar blaadje voor waarschuwt. Lekker hypocriet ben je dan. En wie staan er nog meer op. Katja Schuurman, de vrouw die zelf bekend staat om haar seksueel grensoverschrijdend gedrag. Precies de reden waarom al haar relaties spaak lopen. Erger nog, ze heeft zelfs in een afkickkliniek gezeten om van haar seksverslaving af te komen.

Wie nog meer. Ach, Saskia Noort, de nicht van Jan, die zich wel heel druk ging maken over dat Jan de zus van Dennis zou hebben aangerand in de uitzending van Roddelpraat, maar al jaren haar vriendin Linda dekt. En oh ja, heel vriend Humberto is helemaal geen smeerlap omdat hij Saskia altijd vriendelijke app’jes stuurt. Kom daar nog meer eens om.

En dan Lilian Ploumen. Die is van PvdA, dus sowieso fout.

33 reacties op “Even lachen om LINDA

 1. Steven zegt:

  Na al die facelifts en fillers lijkt Linda de Mol steeds meer op Hennie Huisman.

  Hopelijk voor Jeroen Rietbergen heeft hij de telefoonnummers van die makkelijke nœkertjes bewaard , grote kans dat ie blij is dat ie vrij is.

  53
  14
 2. Robbie zegt:

  Ik las daarstraks onder deze cover een dame roepen ” dus jij vind het wel normaal als dames ongewenst worden bejegend #metoo ” . Heb maar niet meer gereageerd, want geeft wel aan hoe lomp en achterlijk deze mensen eigenlijk wel niet zijn……..

  18
  1
 3. Pattys_Gebruikte_Tampon zegt:

  Mijn god man dat hele media holland is een grote Epstein. Sinds dat RoddelPraat, Marco met detail en al naar buiten heeft gebracht, is het vlammetje in een kettingreactie veranderd. Mag hopen dat RoddelPraat alle credit krijgt die ze verdiend hebben.

  63
  1
 4. Sjanay zegt:

  wat een vervelende en goedkope manier van publiceren hebben jullie. Roddels distribueren is natuurlijk 1 ding, maar dat kan echt sjieker. Om maar even te zwijgen over het lelijke Nederlands en de tenenkrommende schrijf- en taalfouten.

  De minachting om een vermeende verkrachting. Wie zijn jullie om deze in twijfel te trekken? En waarom is het dan vreemd dat ze zich druk maakt over een aanranding?? En deze aanranding vond plaats tijdens jullie uitzending? Of klopt ook hier de zin / leestekens niet helemaal?

  10
  70
  • Janus Kop zegt:

   Hûh?
   Zit er nog een stukje in?
   Heb je zand in je kutje?
   Roddels zijn nooit sjiek.
   Schrijffouten zijn passé, historie.
   Tegenwoordig draait het om intentie.
   Is een vermeende verkrachting fictie?
   Mag je daar vrij over chargeren?
   Wat je ziet is de realiteit.
   Er was geen sprake van aanranding.
   Ga nou maar weer koken.

   34
   10
  • Anti alles zegt:

   Hallo Sjanay,

   Ga ergens anders zitten janken kut! Dit is een site over roddels gebracht met satire , sarcasme , cynisme en zelfspot. Deze hele beerput moet tot in den treuren op allerlei manieren behandeld worden.
   Als dit je niet bevalt dan kom je hier toch niet meer…..het is niet zo moeilijk allemaal. Niemand verplicht je.

   Nou doei.

   19
   4
 5. Fan van Roddelpraat zegt:

  Linda was al op de hoogte, zie verklaring Dhr Rietbergen. Dus is het vreemd dat van niks wist. Linda is gewoon een vreselijke hypocriet. Ze wil gewoon niet mee ten onder gaan.
  Trouwens bij de familie de Mol zijn vreemdgangers tot en met. Broer John lust er ook wel pap van en Linda ook.
  Rietbergen had toch een relatie met mw van Lexmond en verhouding met Linda.
  Dus ze wist wat voor type het was . Linda is wat mij een echte schijnheilige. En dat janken over haar gezin, walgelijk. Linda denk eens aan de slachtoffers en wat het met deze vrouwen heeft gedaan.

  47
  3
 6. Spel om de knikkers zegt:

  We wachten op het interview waar Linda op de bank wenend in de spiegel kijkt en de waarheid vertelt. Dat zal nog even duren want ze moeten waarschijnlijk eerst de onschuld in haar gezicht beitelen.

  13
  0
 7. Thanks Obama zegt:

  Prachtig om te zien hoe deze nepvrouw keihard van haar troon dondert. Al jaren een hekel aan dat huichelachtige gedrag van deze ‘vakvrouw’. Kan niet wachten wie er nog allemaal ontmaskerd gaan worden. Ja mensen, het is weer bijltjesdag!

  18
  1
 8. Witneus en Pim zegt:

  Kunnen jullie niet €7 per maand gaan vragen als steun voor RP? Misschien dat er dan wat overblijft om iemand aan te nemen die wel foutloos kan typen. Wat een taalkunde bij RP 🤦‍♂️

  4
  8
 9. De Truus zegt:

  Die orkestleider zal thuis wel iets tekort gekomen zijn. Linda had gewoon de tips in haar eigen blad moeten opvolgen en regelmatig op zijn foufouzela moeten blazen. Maar ze zal het wel te druk hebben gehad met allerlei vrouwenkwaaltjes. Lekkende tieten, hangende botoxlippen en dagelijks de onderbaard bijscheren.

  9
  1
 10. Mabel wist de shit zegt:

  Is die van Noort nou zo achterlijk? Logisch dat zij de correcte berichtjes kreeg van Hummie. Hummie zou z’n hond nog van dat wijf afschoppen. Ze weet niet welke berichtjes de kippetjes kregen die wel bij Hummie in de smaak vielen.

  6
  2
 11. J.Sturk zegt:

  Toen ik nog bij een bedrijf werkte en een medewerker een opmerking hoorde maken naar een jonge vrouw, nam ik hem apart en sprak hem hierop aan.
  Mensen het is “overal”, “altijd” geweest, grensoverschrijdend gedrag. Het is hard nodig om een reset te doen om “hoe gedraag ik mij in omgang met vrouwen, mannen en hou ik mijn oergedrag onder controle.

  6
  0
 12. Kim zegt:

  Linda is zo zielig nu wat een toneel ze heb het geweten en denk dat die veranderd kijk de andere kant maar op het gebeurd overal ook in de machtigste familie van nederland

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.