Even lachen om Nikkie Plessen


Nikkie is een van de grappigste BN’ers van het land. Niet dat ze dat weet of dat het expres gaat, maar omdat niemand ijdeler is dan het kindvrouwtje. De hele dag door is Nikkie met Nikkie bezig. Haar kledingmerk heet Nikkie. Haar make-up merk heet Nikkie. Het zal me niks verbazen als ze haar poes ook Nikkie noemt.

En nu zet Nikkie een foto op Insta van Nikkie die Nikkie fotografeert terwijl ze door een andere camera wordt gefilmd. In de psychiatrie noemen ze dit narcisme.

13 reacties op “Even lachen om Nikkie Plessen

  • Nutje zegt:

   In de psychologie noemen ze dit Anorexia nervosa.
   Het is te treurig voor woorden dat Pikkie Plessen (niets seksueels, ze jat alle ideeën),
   meent een rolmodel te zijn voor jonge meiden. Terwijl ze deze juist eerder de afgrond in werpt met haar slecht leefgedrag.

   22
   1
 1. Koos Spee zegt:

  Het enige wat dat wijf kan is plamuren en photoshoppen. Maar voor het stucadoren bel ik liever stucadoorcollectief. Hoewel haar photoshop skills ook niet al te bijster zijn. Hmm wat kan ze dan wel? Ja, 14 jarige meisjes onzeker maken.

  21
  1
 2. Paul Grijpstra zegt:

  Nikki pleasen lijkt mij niet vervelend. Ze is naturlijk al weer op leeftijd dus je moet haar eerst opwarmen en veel aandacht geven, …..maar dana gaat het wel extra lekker…. Vermoed ik.

  3
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.