Evert Santegoeds lacht Revu uit om cover


Als er toch potdikke iemand is die dat niet zou mogen doen dan is het wel Evert Santegoeds. Natuurlijk is het een beetje triest dat Nieuwe Revu op hun voorpagina de verliefde Rachel Hazes en Klaas Otto heeft staan die nog voor het blaadje in de schappen lag alweer uit elkaar zijn. Maar nog geen maand geleden stond op de cover van zijn roddelblaadje Privé een foto van prinses Amalia dat een totaal ander wicht bleek te zijn.

Maar goed, die Santegoeds is altijd zo hypocriet als de pest.

8 reacties op “Evert Santegoeds lacht Revu uit om cover

 1. Nominator zegt:

  En iedereen lacht Evert Santegoeds uit omdat hij van ellende bij SBS6 moet samenwerken met Patty Brard en zij meer betaald krijgt dan hij, terwijl hij alle teksten moet verzinnen en zorgen dat Patty dat een beetje samenhangend kan voorlezen.

  Daarom verdient Evert Santegoeds de titel: ‘ Buklaaf van Patty.’

  8
  0
 2. Kanarie aan het gas zegt:

  Inderdaad.
  Dit gebeurt er in het riool.
  Evert trapt naar boven maar krijgt de strontkar over zich heen.

  Die bolle ijdeltuit snapt kennelijk niet dat een verkeerde foto plaatsen van iemand die niets met het koningshuis te maken heeft iets TOTAAL anders is dan een foto plaatsen die is ingehaald door de actualiteit. Beetje dom van Evert.

  6
  0
 3. Kumho zegt:

  Evert Santegoeds zat gisteravond helemaal fout met Andre Hazes in de Telgraaf, En is de hele avond zijn artikel aan het aanpassen geweest. Hij wist niet eens dat Andre al 5 dagen in NY zat.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.