Ex Donny Roelvink jankend op Insta


Deze Janice Blok heeft een nieuwe standaard gezet. Want waar Juultje Tieleman laatst al huilend op The Gram verscheen, want ze moeten immers hun emoties delen of zo, gaat Blok een brugje verder en ligt minuten lang te grienen op beeld. Vroeger liet je op Instagram je bevallige lijfje zien. Filtertje erover, buik inhouden, borsten naar voren, lipjes getuit en dan in een moeilijke houding op een leuke locatie en klaar.

Dat gaat tegenwoordig niet meer zo makkelijk. Je moet er emotie instoppen. Janice Blok ligt op de bank naar pianomuziek te luisteren en laat de tranen de vrije loop. Ze heeft er ook een heel verhaal onder staan. Dat gaat erover dat ze soms verdrietig is en dat ze niet begrijpt dat meer influencers en BN’ers dat niet tonen. Na het bekijken van deze beelden begrijp ik dat beter dan ooit.

23 reacties op “Ex Donny Roelvink jankend op Insta

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Recept voor emotie.

  – Snij 1½ kg gele uien in halve ringen
  – Kies ‘klassieke piano’ op Spotify
  – Haal je kleren van de bank
  – Zet je telefoontje op een statiefje
  – Film jezelf terwijl je de tranen de vrije loop geeft.
  – Posten op Instagram.

  84
  1
 2. Albert zegt:

  Misschien kan Janice Blok even contact opnemen met Amijé van der Laan?
  Amijé was opgelucht toen ze van Donnie en zijn kamperfamilie verlost was. Bovendien hoefde ze niet meer mooi weer te spelen in de aanwezigheid van het criminele broertje.

  48
  2
 3. Valerie Treslong zegt:

  Ik heb het aan Wikipedia gevraagd en dit is wat ze antwoordde:

  “Narcisme is een vorm van gedrag die wordt gekenmerkt door een obsessie met het eigen uiterlijk of de eigen persoonlijkheid, een overdadige zelfbewondering, egoïsme, drang tot overheersing, niet-realistische ambitie en een gebrek aan empathie.”

  Dat zet je aan het denken hé? Al die malloten die zonodig met hun bakkes op YouTube moeten en via de socials hun grollen en hun drollen van ondertiteling voorzien.
  Maar Wikipedia vervolgt:

  “Iemand die narcistisch gedrag vertoont is een narcist.”

  Hier kan een namenlijstjeckomen van de grootste en bekendste narcisten van het moment.

  “De ernstigste vorm ontstaat als het gedrag zich ontwikkelt tot een narcistische persoonlijkheidsstoornis, de pathologische vorm van narcisme. Narcisme maakt met machiavellisme en psychopathie onderdeel uit van de duistere drie.”

  En haal niet de dingen door de war.
  Er zijn heel veel mensen die 🎲 iets heel goed kunnen en daardoor bekendheid krijgen of beroemd worden.

  In dit geval is op een foto komen naast een koortslip van Donnie Roelvink niet echt een gave om op terug te vallen als het allemaal wat tegenzit.

  37
  2
 4. Walter Vanturen zegt:

  K3 zoektocht naar vervanger wordt geen man.

  21-11-21

  De vervanger van Klaasje Meijer in K3 wordt geen man. In de halve finale van het televisieprogramma K2 zoekt K3 moesten de laatste zangers die nog in de race waren het veld ruimen, melden Belgische media.

  Ze waren Gordon zo zat dat ze er korte metten mee gemaakt hebben. Voor zover de laatste strapatsen van de bipolaire cokejunk die momenteel resideert in de zandbak.

  Rond de kerst is hij het gebrek aan aandacht waarschijnlijk wel weer zat en remigreert hij weer terug naar Nederland tenzij de lokale overheid hem arresteert wegens sodomie of gebruik van harddrugs.

  Wij wensen Nederland veel sterkte.
  De Belgische Nieuwsdienst.

  36
  1
 5. Kut zegt:

  Ik voel mij heel verdrietig en moet echt even huilen.

  Oh wacht, eerst de camera in een goede positie klaarzetten zodat ik dit oprechte huilmoment kan vastleggen en gebruiken om meer aandacht te krijgen.

  Echt he, ik hoop dat er een corona++ komt die 90% van de bevolking van de aarde veegt. Misschien dat de wereld dan weer wat normaal wordt.

  17
  2
 6. Criticaster zegt:

  Superfijn nieuws om te vieren
  Het dertigjarig bestaan van Disneyland Paris wordt in 2022 gevierd met kleurrijke decoraties en een nieuwe show. Ik heb uit eerste hand vernomen
  dat Disneyland Parijs ter gelegenheid van het jubileum wordt aangekleed met fonkelende paars-blauwe decoraties. Schitterend. Als je ervan houdt. Dus alle homeautjes en kleine kinderen kunnen zich alvast verheugen in de voorpret.
  Ook het onlangs gepresenteerde jubileumlogo komt straks op veel plekken terug.

  Mooi nieuw hoor.
  Nu nog even kaartjes reserveren en een ticket in de TGV kopen.

  Meer nieuwtjes uit de wereld van fun en vermaak over een uurtje ongeveer.

  13
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.