Ex Dreetje doet sexy

andre-nieuw-nummer

Nee, niet Sarah van Soelen! Nee, ook niet Bridget de Fridget. Die ouwe. Hoe heet ze? Oh ja, Monique. De moeder van zijn kind. Van dat mevrouwtje hebben we niet zo heel veel meer gehoord. Want haar oudste kind Dreetje was weer pleite gegaan en lag die duckface uit te wonen met een paar sleuteltjes Escobar in zijn mikkie.

Edoch heeft Monique zich bijzonder netjes en rustig weten te gedragen nadat ze voor de hele natie weer voor lul werd gezet. Haar grootste wraak gaat nog komen. Ze neemt hem namelijk gewoon weer in haar moederschoot terug.

34 reacties op β€œEx Dreetje doet sexy”

  • Juice over juice zegt:

   OMG ze gaat de kant op als t ‘ oudere’ zus v Sarah v soelen.alhoewel Sarah wel n hoofd heeft v iemand 40 die 20wil lijken….. Monique doet er wel alllleessss aan om dree terug te krijgen in haar moederschoot zeg man man man….. copy-paste Sarah…. Monique is nu ook 12 in een dozijn…..zegt wel veel over haar.ook heel onzeker blijkt dus,net als sarah ook…..

   8
   3
 1. GDM0345 zegt:

  Als je dit toch vergelijkt met die plastic opblaaspop waar het nou alweer uit mee is kan je niet anders concluderen dan dat Dre knettergek is.

  4
  4
  • Juice over juice zegt:

   Hoezo? Gaat niet alleen om t uiterlijk….BTW ze lijkt steeds meer op Sarah dus : Sarah lijkt ouder en Monique jonger….nu lijken ze even oud.kijk dat haar dan is helemaal Sarah look like aan t worden ff serieus…..Monique Monique wat laat jij je kennen zeg….charmes eraf….ook n golddigger …..nou dree ze liggen allebei met de voetjes richting plafond en dan heeft dree t allemaal gedaan hahaha moet niet gekker worden

   3
   1
 2. Dreetje zegt:

  Oma Monique begint oud te worden.
  Tijd dus om eens op te frissen en een grondige verbouwing in te starten. Ze moet immers wel oud blijven voor Dreetje.
  Dreetje heeft ze immers het liefst oud en verbouwd.

  3
  1
  • Juice over juice zegt:

   Ja klopt hij moet alleen bij Monique ook oppassen dat hij geen ballonnen doorprikt…..voorzichtig hΓ© dree anders krijg jij weer de schuld

   0
   0
   • M.T. zegt:

    Gordon Neukgenot,waarom hou jij nou niet eens je gore bek dicht want jij denkt ook dat je werkelijk zulke schoonheid bent met die smerige ouwe rotkop van je.Ga lekker achter die jonge jongens aan jagen,anders ben je toch nergens goed in.

    1
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *