Fabiola doet Dirk Kuijt

fabiola

Tenminste, dat denken wij te kunnen herleiden aan het clipje hieronder. Fabiooltje zingt wat en doet moeilijk met tong en lippen, terwijl op de achtergrond de oud-voetballer te zien is met een bloot bovenlijf. Nu is bekend dat Dirk de hele dag als een konijn te keer wil gaan en dat is dan toevallig ook het talent en het werk van Fabio Volkers. Dus 1 en 1 is 69.

Kijk ze eens gaan.

29 reacties op “Fabiola doet Dirk Kuijt

 1. Robbie zegt:

  Ik snap niets van TikTok hoor dus schiet me niet meteen dood. Maar 2016??? Hoe oud is Fabiooltje, was ze toen niet minderjarig??? Echt ik sluit me aan bij bovenstaande ben de weg ook kwijt en snap er niks van……

  14
  2
  • Gordon Neukgenot zegt:

   Deze en die andere zijn fake.
   Er is maar één echte en dat ben ik.
   En verder is de rest fake.
   Dus kappen met die onzin en allemaal je bek houden anders maak ik je kapot

   1
   21
 2. Durk Kuyt zegt:

  Hebben ze bij Dirk Kuyt per ongeluk zijn hersenen geraakt met die botoxspuit?
  Dit is toch helemaal geen leuke vrouw?
  Met het geld en de roem van Dirk Kuyt zijn er veel leukere dames beschikbaar

  4
  4
 3. Wim Heitinga zegt:

  Dat grapje met ik ben de ‘echte’ is al zo oud en uitgekauwd.
  Was vroeger al op Geenstijl een dingetje is niet origineel en het irriteert mateloos.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.