Fabiola Volkers laat reet weer eens zien

fabiola

Het zal je niks verbazen dat escortdame Fabiola Volkers ook op dat strontordinaire stinkeiland van een Ibiza zit. Nou ja, ligt. Want Fabiooltje is vaker horizontaal te bewonderen dan dat het rechtop staat. Om een beetje extra klandizie te krijgen heeft de blondine uit FC Groningen een fotootje van zichzelf op het strand op Insta gesodezandstraald.

En niet geheel toevallig is dat weer eens zonder broekje aan. Dan kan ze onze Jan wel een hoerenloper noemen, maar aan deze togus loopt hij echt voorbij. Godssammekrake.

23 reacties op “Fabiola Volkers laat reet weer eens zien

 1. De omhooggewerkte schoolmeester zegt:

  Normaliter zou ik mijn neus hier voor ophalen, alleen doordat ik dat de laatste tijd vaak doe met een sleutelpuntje Colombiaans vaccin (in poedervorm) eronder wordt Fabiooltje wel wat aantrekkelijker. groet Hugo de Snuiver. (minister VWC)

  10
  3
  • Spiegeltje spiegeltje zegt:

   Ga zelf eens aan het werk mooie UWV lijer. Als het je allemaal niet bevalt hier, dan tyfstraal je toch lekker op. Denk je dat wij ook op shownieuws zitten te kijken of RTL boulevard ofzo…..??

   2
   2
 2. Wieisdemol zegt:

  Zo te zien heeft dit vrouwmens het moeilijk in het zand. Arme meid. Je kunt ook leuke dingen met zand bouwen. Zandkastelen enzo.

  2
  0
 3. Kale J zegt:

  Jeetje jeetje jeetje, dikke bille 1 reet. Zou haar wel doen hoor, met het licht uit en een papiere zak over der kop. Volledig vernederen die handel

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *