Familie Gio in tranen


Als je de titel van het hier onderstaande filmpje niet leest zou je denken dat een kind is omgekomen bij een tragisch verkeersongeluk. Of in iedere geval een geliefde oma, die bekend stond om haar goedgevulde erwtensoep. Maar nee, hier staan allemaal volwassen mensen hysterisch te huilen om een kat.

En nu weet ik heus wel dat je van een beest kan gaan houden en heb zelf ook weleens een traan gelaten als zo’n diertje richting eeuwige jachtvelden gaat. Maar om nou zo met elkaar staan te grienen en dat ook nog eens te filmen is best gênant. En dit schouwspel gebeurde ook nog eens in een rouwcentrum voor dieren. Maar goed, je hebt ook content voor je vlogs nodig.

26 reacties op “Familie Gio in tranen

 1. Semistoic zegt:

  Even goed janken bij tijd is heerlijk. Maar het blijft zelfmedelijden. En een volwassene kiest tijd, plaats en duur. Waar vloggers in hun keuze zaken meewegen in al zijn doen en tonen als wat ze weglaten.

  3
  1
 2. Giovanni Latooy zegt:

  Doe is lief over mij en m’n familie Ome Jan!

  Wij zijn de eerlijkste mensen die je maar kan bedenken, maken fans niet uit voor ezel terwijl ik zelf eerst niet door had dat m’n meissie voor mij met een ander lag te rommelen, terwijl ik al met d’r gezoend had. Zetten kritische fans niet neer als jaloerse mensen die in hun bed liggen te janken.

  En vergeet dit niet hé

  https://roddelpraat.nl/gio-doet-leuk-met-jade-anna-en-beledigt-fan/

  Lieve groetjes van de familie Latooy 👽

  3
  9
 3. ShirmaMousse zegt:

  Ik heb van horen zeggen, uit eerste hand, begrepen dat Gio en Jade ANNNAAAAAA al van wippestein zzijn gegaan. Althans, in een video zei hij iets van ”Ik heb letterlijk 8 maanden (ofzo)” moeten wachten voordat ik seks kon hebben met [HAAR]*

  *Haar daar het niet helder is of dit JADE ANNAAAAA betrof of een ander.

  2
  3
 4. Chiau La Lung zegt:

  Nee.
  Ik ga geen recepten delen.
  Voor echt lekkere kippensoep hebbe je beetje jonge kat nodig. Lekker en niet zo duur. Scharrelkat van buiten.

  7
  0
 5. Grindtegel zegt:

  Ik vind het zielig. Jade Annaaaaa zat nog midden in het rouwproces van haar eend en nu krijgt ze dit ook nog op d’r bordje (of nou ja mag hopen dat ie daar niet op beland)

  2
  0
 6. Glasbak te Bergen zegt:

  Je vult al mijn gaten iedere dag opnieuw, on afhoudend met je zweterige hijgende biggenkop kom je over mij hangen ooh Jan Roos jij geile bolle zuipmatroos

  0
  2
 7. Janusanus de bolle plurk zegt:

  Kleine meisjes
  Boven de 16
  Ik ben niet gek
  Hun tietjes hun reedjes
  Ik krijg er niet genoeg van
  Krab ik nog eens met mijn biggenpootjes langs mijn kleine garnaaltje
  Oftewel
  Een vieze oude man that’s me

  0
  2
 8. Irrelevant zegt:

  Aparte en respectloze reacties hier. Wens ze ondanks dat ik totaal niks met ze heb veel sterkte. Altijd rot om een huisdier te verliezen. Vind het wel apart dat je zoiets als dit gaat filmen trouwens, maarja alles voor de likes tegenwoordig he. 😉

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.