Familie Hofman neemt een tattoo

tim-hofman

Ja, wat maakt het eigenlijk uit. Die trutjes zitten allemaal al onder de plaatjes. En nagellak niet te vergeten. En dan je heel speciaal vinden, terwijl iedereen in hun Amsterdamse buurt er zo bijloopt. Enfin, waarom dan dit stukje? Nou, er schijnt dus naast al die natte washandjes ook nog een zus te zijn.

En die liet zus op haar arm zetten.

19 reacties op “Familie Hofman neemt een tattoo

   • Kutter ziefood zegt:

    Wat een walgelijk hipstervolk is dit toch. Zum kotsen. Ik zou er bijna zelf een brief naar Boos! door willen schrijven.

    En dat die Tim dan zegt:

    Dit is Jaap van Kutter Ziefood. Hij is boos omdat hij net dit artikel op Roddelpraat heeft gelezen over 4 hipsterflikkers in de Pijp die de meest kansloze tatoeagegangbang ooit hebben georganiseerd met hun zusje en het ook nog online hebben geplaatst.

    Kut, lekkerbekje aan laten branden nu.

    0
    0
 1. Giovanni Latooy zegt:

  Sl*tjes.
  Meneertje links zat gewoon in een uitzending van BOOS met z’n assistentje grapjes over mij en Jade te maken. En die meneer in het midden met die zeeblauwe trui, kwam in één van zijn video’s met “bewijzen” aan, dat ik een pedofiel zou zijn.
  Laat Tante Aggie ze maar afschieten.

  2
  1
 2. Koen zegt:

  Kom op Jan.. Het is nu wel klaar met die nep-scoops uit eerste hand. Niets uit eerste hand, je snuffelt gewoon op Instagram, maakt een screenshot, kwakt er 3 regels tekst onder en pleurt het op de site.

  Doe dan alleen uitzendingen of waag jezelf aan de edgy SCOOP kant.

  10
  4
 3. Malle Harrie zegt:

  Wat is dat toch met de wereld.
  Waar vroeger halve zolen van een probleemwijk (ik heb als student in de Graafsewijk gewoond (Zie SBS6 probleemwijken)) anti sociaal gedrag vertoonde.
  Is het nu de beurt aan de zogenoemde hoger opgeleiden om gekkie te spelen?

  Serieus hoor, zie je dat zus-mens van Hofman al op kantoor komen met fukking zus op der arm.
  Bende nie goe ofzo. Maf!

  2
  1
  • Bernard van Belgie zegt:

   Dat zie je overal.
   Moeilijke sneeuwvlok meisjes. Fop studie gedaan op de uni, woke en inclusief uiteraard, vaak in de knel met zichzelf want willen van alles maar ook weer niets. Denken over alles heel lang na. Begaan met de wereld tot in den extreme. 2dehands kleding, veel te duur vreten van zo’n hippe vega/vegan winkel. Niet sporten want dan eet je meer dus put je de aarde ook meer uit. Om vervolgens wel de halve wereld af te vliegen voor kunst, cultuur en 3de wereld land hulp. En zo kan ik nog wel ff doorgaan.

   7
   1
 4. Helikopter zegt:

  Wel ja, neem er nog eentje met z’n allen, nu het nog kan. Tim Hofman hoeft maar op een knop te duwen, of 2 minuten later komen de helikopters boven zijn huis vliegen (Collegetour). Zo’n familie dus.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.