Famke Louise is ook een mens

famke

Althans, dat zegt ze zelf. Ze schreef van de week een A op een Q&A dat ze gewoon wel meedoet met de coronamaatregelen. Maar ze komt daar toch nog even op terug. Ze had namelijk nogal wat negatieve reacties gekregen op haar antwoord. Want het is best vreemd om eerst #ikdoenietmeermee te promoten en opeens op te roepen je aan alle maatregelen te houden.

Maar Famke Louise gaat, zoals altijd, in de aanval. “Het is niet mijn taak om me met de pandemie te bemoeien en heb er inderdaad spijt van dat ik dat in het verleden heb gedaan”, schrijft het wicht. Maar nu komt het: “Ik heb bewust gekozen om dit moment uit mijn systeem te wissen en me gewoon aan te passen om er samen met heel NL het beste van te maken.” HAHAHAHAHA. Hoe kom je erop? Eerst met een totaal debiel brabbelverhaal jezelf voor aap zetten bij Jinek en nu zeggen dat je dat hebt gewist om je aan te passen en het er het beste van te maken. Wat voor garnalenbrein heb je dan. “Ja, ik heb even in het verzet gezeten. Dat ging niet echt heel erg lekker, dus ik heb besloten dat te wissen en nu voor de bezetter te gaan werken. Als we dat nou even allemaal doen en het er best van maken komt het wel goed.” HAHAHAHA.

En dan eindigen met: “Ik ben ook een mens en dat vergeten mensen af en toe.” HAHAHAHAHA.

17 reacties op “Famke Louise is ook een mens

 1. Co Jenevo zegt:

  Als je aan het voetballen bent kan je tijdens de wedstrijd ook niet zeggen dat je niet meer mee doet.
  Iedereen doet mee, maar de vraag is hoe goed ben je in corona?
  Corona analisten zouden mij beoordelen als een amateur, als iemand die absoluut niet op corona zit.
  Kelderklasseniveau.
  Ik kan daar mee leven, weet dat ik hier niet voor in de wieg ben gelegd.
  Mijn ambities om op champions league niveau te willen acteren zijn allang vervlogen.
  Maar nee geen medelijden met mij.
  Ik zie dat hier andere mensen gewoon beter in zijn.
  Die mogen het podium pakken.

  5
  2
 2. Kritsche Wind zegt:

  Ben ik het wel mee eens… Laat mensen die er echt verstand van hebben de koers maar bepalen, want dat iedereen zich nu amateur viroloog voelt is juist een probleem.

  1
  6
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Wat is er echt verstand van hebben? Veel mensen die er verstand van hebben – zo ook met klimaat of vastgoed – hebben ook een dubbele pet. Het duidelijk voorbeeld hiervan is Ab Osterhaus. Voorstander van vaccineren en er tevens op verdienen. Ook politici als Rutte, Klaver, Simons hebben een dubbele pet, het is dan bijvoorbeeld makkelijke om ongevaccineerde Refo’s de schuld te geven dan bourgondische vijftigers (VVD) of suikerliefhebbers met een migratie achtergrond (GL, Bij1). Het is daarom altijd goed om ook zelf iets uit te zoeken. Niet via Facebook, maar de cijfers die stichting NICE en het RIVM publiceert kunnen de politieke mening wel in een ander daglicht stellen.
   Zondermeer zeggen – jij bent geen viroloog – is te kort door de bocht. Gezondheidkundige en statistici kunnen vaak ook interessante dingen zeggen. Een statisticus kan geen ziekte genezen maar wel zinvolle zaken zeggen over een exponentieel verloop. Zelf heb ik scheikunde gestudeerd. Het verloop van de besmettingscijfers lijkt erg om een reactiesnelheid van stoffen in een gemengd vat. Ook in de chemie wordt er vaak gebruik gemaakt van bacteriën (geen virus) en schimmels. Sterker nog, ze worden in een lab ontwikkeld.

   6
   0
 3. Wilfjed Benee zegt:

  Zou mooi zijn als onze Denny deze achterlijke dame zwanger heeft gemaakt. Dan moet hij wel traagzaad hebben, maar dat sluit ik niet uit aangezien Denny uit Tukkerland komt. Elke stamboom in dat poepgat vormt een cirkel.
  Maargoed, straks krijgt Famkert een baby met een gladde spuugkuif, spektietjes, een dikke reet en iq van een eikeldopje.
  De desbetreffende baby kan dan wel opgroeien met de kinderen van Samantha de Jong, want Famke zal, net als bij haar hondje, gewoon doen wat ze wil met de baby. En dan zegt onze Famke dat de baby van haar is en zij wel weet wat de baby leuk vind.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.