Famke Louise toont foto van baby


Zo leuk! Famke Louise, die 4 maart kansloos een rechtszaak tegen ons gaat verliezen, heeft een babyfoto gedeeld van Nówie. Van wie? Nówie. No wie dan? Nee, Nówie! Oh, is dat een naam? Ja, een Franse naam volgens Famke Louise. Aha. Enfin (ook Frans), de zangeres deelt een heeft leuke foto van haar baby.

Serieus BN’ers. Stop met deze onzin. Merci (ook Frans)!

22 reacties op “Famke Louise toont foto van baby

  • PiemelBoy zegt:

   Dat kunnen we beter met jou doen, kneus.
   Jij bent een nietsnut die niet werkt.
   Je ziet iedere dag op Roddelpraat met tig namen waaronder Steven, Charlotte, Anja, Dave R.
   Vader zul jij nooit worden, daar ben je veel te lelijk voor en je hebt geen cent te makken. Heb begrepen dat je begeleid woont.

   4
   15
 1. Mark zegt:

  Maar Roos heeft meer weg van een nageboorte in plaats van een kindje, dat grootgebracht werd. Als Roos met zijn dronken kop weer eens bij de glasbak staat, schrikken zelfs de straatratten in Bergen en vluchten.

  1
  23
  • Ramon zegt:

   WTF..ik zie geen kind. Was dat alles twee voetjes en handtjes, Dan spoor je toch niet als dit de foto van je kind moet voorstellen!Die kan zo naar een gekkehuis, die hork. Dat kind doet dus niet meer mee.Wat een gestoord wijf zeg.en straks nog genderneutraal,let maar op. Maarja zonder al die debielen geen roddelpraat. Dennieboy liet die debiel ook nog bij hem binnen toen .Was gelukkig maar 2 minuten want ze wou niet die bekende 3 minuten🌈🤰🤷🍼

   6
   0
 2. Joris zegt:

  Treurige toekomst voor dat kind. Op naar een gebroken gezin en opgroeien zonder pappie…benieuwd hoeveel klappen mamma gaat ontvangen op weg naar de eindstreep. Maar goed, dit soort meisjes kiezen er zelf voor dus waar bemoei ik me mee. Alleenstaande moeder met een Afrikaans kind.

  12
  0
 3. Peter zegt:

  Herkomst van de naam Nowie volgens 24baby.nl:
  Jongensnaam en Meisjesnaam (kan de baby zijn gender kiezen zonder zijn naam te hoeven te veranderen)
  Engels, Nederlands, Slavisch

  1
  0
 4. Rood gratenpakhuis Roos uit Bergen zegt:

  Ik wil ook op zo’n dikke dropstaaf zakken, heerlijk, zelfs Achmedje mag mij volblaffen, kost tien euries slechts. Kom maar langs, papa zit toch in de kroeg

  1
  3
 5. P.Pannekoek zegt:

  Heb net de foto gezien SPREKEND haar moeder !!! Ohhhh wacht dat is on die kleine zijn/haar/het privacy te beschermen.
  Mevr Louise Is het een idee om dan gewoon GEEN!!! baby foto’s op Social Media te pleuren? Je zit maar te zeiken over negatieve publiciteit maar je zoekt het zelf ook wel een beetje op he? Wat jij moet overwegen Famke?
  Je moet gewoon ff een tijdje :

  NIET MEER MEEDOEN!!!! Ga je nou eens focussen op je gezin,laat Nederland met rust met je social media onzin want zeg nou eerlijk niemand zit te wachten op een baby in kinderwagen/zitje met een enorme SMILEY eroverheen.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.