Fanmail na de laatste uitzending


De uitzending van gisteren was in onze ogen voornamelijk heel grappig. Die Ramin wist zich geen raad en had moeite met alles wat er werd besproken. Dat vinden wij dan weer grappig. Dat was ook de reden om hem te vragen. Zeker omdat ie vorige week steeds bleef bellen. Maar het viel niet bij iedereen in goede aarde. Wat zeg ik, iemand in de mail heeft ons verschrikkelijk goed in de gaten.

Jan en Dennis,

Het was al zo doorzichtig vorige week dat Ramin toevallig op de opnamedag jullie bleef bellen.

En ja hoor vandaag was hij bij jullie te gast….

Hoe doorzichtig, zeker van ome Mol geleerd.

Jullie beginnen net zo’n commerciële kutshow te zijn als NPO! 

Hoeveel heeft Ramin gedokt?

En dan jullie zogenaamde obsessie met sex en transgenders, het is wat het is, jullie zijn gewoon net als de NPO de transgender agenda aan het verkopen.

Maar tja, Jantje de vrijmetselaar, alles voor het geld he man! Lopen jullie een beetje binnen als gecontroleerde oppositie kanaal???

Geen roddelpraat meer hier!!!

Vervelend, maar het klopt allemaal. We zijn erbij. We hebben inderdaad een cursus gehad van John de Mol. Ook heeft Ramin 10.000 euro moeten betalen om gast te zijn. En we verkopen de transgender agenda omdat het moet. En ja, Jan is een vrijmetselaar. En we worden betaald als gecontroleerde oppositie door de CIA, Bilderberg, WEF, 5G, Bill Gates, Prins Bernard, Elvis, Poetin, Greenpeace en D66.

44 reacties op “Fanmail na de laatste uitzending

  • SpaReine zegt:

   De afgelopen uitzending viel inderdaad erg tegen! Heb mij als trouwe Roddelpraat kijker groen, geel zitten ergeren.

   De laatste uitzendingen waren ook al niet super, niet wat ik van jullie gewend ben.

   Geen RP abonnement meer, ik ben afgehaakt. He

   Heren, doe waar jullie goed in zijn, jullie kunnen het! Maar de afgelopen weken is het echt mager, teveel alcohol ? Volgens mij zijn jullie de hele format kwijt.

   JAMMER!

   19
   18
 1. Victor Eremita zegt:

  De idee dat vrijmetselaars in een soort complot zitten is bijna lachwekkend als het niet heel triest was. Zij waren een van de weinigen in Nederland die daadwerkelijk in het verzet gingen tegen de Duitsers tijdens WO II en velen zijn helaas omgekomen in concentratiekampen. Zij kozen juist niet voor de makkelijke weg maar juist die van het principe. Maar dat snapt deze lezer wellicht niet helemaal.

  24
  26
   • Kdk zegt:

    Waas bazeer je dat nou weer op kk mongooltje. Wat heeft je mening over een programma te maken met je politieke overtuiging. Jij bent zo’n links pik pijpertje zeker, geen haar beter

    33
    23
    • Pascally. 2.0. zegt:

     Maar moet dat dan ook weer zo? Ik stem voor Partij van de Dieren om de dood simpele reden dat de hamsters en konijnen in ieder geval ons land niet kapot maken… Lekker boeiend ! Ieder z’n keuze, toch ? Ook Dennis is hartstikke fan van dieren dus het zal mij niets verbazen als zijn voorkeur ook daar naar uit gaat. Elkaar af strepen om voorkeuren, is dat echt nodig? Je hebt links nodig om überhaupt rechts te ervaren als echt.

     7
     4
     • Rudolph Rednose Reindeer zegt:

      Partij voor de Dieren komt voornamelijk op voor eigen belangen. Partij voor de Dieren (PvdD), is naast Eerste Kamerlid voor die partij ook eigenaar van een bedrijf dat plantaardige (!) melk maakt. WAAROM mag dat melk heten? Het is niks anders dan kookvocht van havermout. Net als rijstmelk het waswater van rijst is, amandelmelk is sap met amandelen erin etc.. Daar woorden we alvast gruwelijk in de maling genomen..

      Deze man verdiende eerder al tientallen miljoenen aan de verkoop van De Vegetarische Slager. Unilever heeft die toko overgenomen.
      Daarom moet heel Nederland nu goed uit z’n doppen kijken als ze vlees gaat kopen, want voor je het weet sta je met vegetarische gehaktballen bij de kassa.
      Weer zo’n erg wtf-momentje.
      Waarom mag dat spul de naam van vlees dragen? Vegetarische kip, vegetarisch gehakt, vegetarische doek, vegetarische filet americain…

      Ondertussen pleit zijn partij regelmatig voor belastingvoordelen voor producten die zijn bedrijf verkoopt. Snap je dat dit gewoon naar maffia praktijken ruikt?

      Lijsttrekker Esther Ouwehand ziet dit
      overigens niet als probleem….

      12
      2
    • Dominique (heerlijke vent) zegt:

     Klopt, dan hadden we een stuk meer bruin-rechtse indoctrinatie. En dat is wel goed? Bedenk wel dat de grote roerganger Thierry in 1940 als eerste met z’n klauw omhoog langs de kant van de weg had gestaan.

     5
     14
   • Clubber Lang zegt:

    Oprecht geïnteresseerd? Ik heb daar gerede twijfel over, vooral omdat het nogal duidelijk is waar ik op doel als je zelf geen FvD’er bent.
    Eens even kijken.
    -Controlled opposition beschuldiging. Check
    -Complotten zien. Check. (X2)
    -Beschuldigingen van vrijmetselaarschap. Check.
    En dat is zo’n kort stukje.
    Ja, waar zou ik het nou toch op baseren..?

    10
    25
    • Nakketikker zegt:

     Jij hebt goed opgelet bij Op1. De verbanden die je legt passen wel in het straatje van Paternotte en co. Gefeliciteerd. En nu terug naar Dumpert jij.

     15
     3
     • Dominique (heerlijke vent) zegt:

      Hoe hard wordt jouw plasser nou eigenlijk als je een foto van Thierry ziet? Oprechte vraag.

      2
      8
  • Marcel zegt:

   Welnee joh, helemaal geen complot. Gewoon bv alle Amerikaanse presidenten etc. waren openlijke vrijmetselaars 33e graad. No worry. Hellfire club, ooit van gehoord. Welnee, wellicht snap je het niet helemaal. Of helemaal niet. Denk ik eerder.

   8
   6
   • Victor Eremita zegt:

    Marcel rustig aan jongen. Dat jij doet alsof het heel bijzonder is dat intellectuele leiders, een genootschap zoeken met andere intellectuelen zegt eerder iets over jouw intellect dan die van anderen.

    4
    6
  • Marcel zegt:

   Als jij enig idee zou hebben hoeveel belasting dit wappie heeft betaald gedurende zijn leen zodat jij hier lekker achterover kunt leunen zou je je ogen uit je kop schamen voor zo’n domme opmerking.

   12
   7
  • Anneliese Kholmann zegt:

   De groep slapende bubbelbewoners is groot, compleet gehersenspoeld en geen weet wat er allemaal speelt. Het schijnt dat 18,5% van de mensen een bewustzijn heeft, de rest zijn NPC. Deze mensen kun je geen discussie mee voeren omdat er alleen maar propaganda in hun hoofd zit ze komen niet verder dan wappie, complotgek en luister naar de wetenschap.

   7
   5
   • Dominique (heerlijke vent) zegt:

    Maak je toch niet zo druk Anneliese. Over een aantal jaar lig jij net zo hard te rotten in je kist (of te verstoffen in je urn) als die “npc’s” waar je zo op neerkijkt (je denkt toch hopelijk niet dat je bij die zogenaamde 18,5% hoort?). Neem een lekkere borrel en ga wat nuttigs doen.
    Kusjes van Dominique.

    3
    4
 2. Henk zegt:

  Ah de bolle schreeuwlelijk uit Bergen Jan de hater Roos steekt zichzelf maar een veer in zijn dikke reedt.
  De profielfoto is sprekend:
  Een volgevroten zelfingenomen kalende vervlek
  En een geniepig achterlijk kereltje in zijn Adidas pyamaatje.
  Als die geen heumoo is, dan is M Rutte het nog minder.

  3
  21
 3. Roddelpraatfan zegt:

  Volgens mij worden jullie inmiddels gewoon geshadowbanned door youtube. Jullie views worden heel langzaam afgeknepen en heel geleidelijk minder gemaakt zodat het niet echt op valt en organisch lijkt te gebeuren.

  5
  1
 4. Donald Trump zegt:

  Er was een tijd, nog niet zo heel lang geleden, dat de term “gekkie” louter linkse mensen besloeg.

  Die tijd is over.

  Helaas.

  1
  0
 5. Plotseling zegt:

  Roddelpraat word kapot gemaakt door Jan vind het niet gek dat hij nergens aan de bak komt. Beetje schreeuwen op niks af. Binnenkort biertje doen in Bergen Jan .

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.