Fawrynotsawry van RUMAG jat weer verhaal


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. *haalt adem* Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Wat een ongelofelijke sukkel is deze natte wind toch. Gaat ie een samenvatting geven van alles wat er in Roddelpraat is verkondigd de laatste weken en doet ie net alsof dat zijn nieuws is. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Laatst heeft die nietsnut al een filmpje van Roddelpraat als een eigen nieuwtje gebracht. En nu dus ons hele verhaal van Marc van der Linden. “We weten dat het de laatste jaren bij Marc niet zo goed gaat. Ik hoor vaak dat hij zó erg aan de drank zit… Hij zou zelfs aan de crystal meth zitten. Dat is dus de heftigste drug die je kan nemen. Daar ben je binnen één seconde verslaafd aan.” Goh.

“Ik heb laatst een bepaalde tape van hem gezien, een bepaalde video waar ik erg van schrok, waarvan ik denk: o, hij is regisseur geworden van een pornofilm. Ze zeggen dat hij daardoor is ontslagen bij Boulevard.” Goh.

We zetten het filmpje er maar bij. Hebben ze ook eens wat kijkcijfers.

30 reacties op “Fawrynotsawry van RUMAG jat weer verhaal

 1. Timvan Voorden zegt:

  Treurig nieuws.
  Gelukkig heeft hij die corona opgelope n dus hij is zo ziek als een hond is.
  Dan daaro m loopt die mafklappert iets minder vaak te trollen bij de concurrent Roddelpraat
  Hopelijk blijft ie erin en dan is de covid toch weer een meevallertje voor iederéén

  47
  1
  • fawrynotcopyarie zegt:

   Haha in de laatste Roddelpraat video was fawrynotsawry stellig. Nee Roddelpraat kijk ik nooit.
   Mensen wijzen mij op ….. wat er gebeurt in Roddelpraat. Tuurlijke jonguh! Je kijkt elke seconde koekenbakker!

   Werkelijk alles is gejat. De naam RUMAG is gejat lees ik hieronder, de roddels zijn gejat, het design is gejat (lijkt op het oude roddelpraat ontwerp), de truien zijn gejat.
   Zelfs zijn imago is gejat. Want hee zeg nu zelf fawrynotsawry gaat echt niet in hometown Tehran als nicht over straat. Anders was ie al lang in de put gekieperd.

   38
   0
  • Rodelier zegt:

   Vroeger werden dit soort gastarbeiders rond Driekoningen in de brand gestoken op de kerstbomenstapel en niemand miste ze nog. Tegenwoordig zamelt de gemeente die bomen in en puilen de achterstandswijken uit.

   34
   4
    • Don Chiquotte zegt:

     Rumag is een Noorwegendese bordenbakker en drukpersinstallatiegebruikert die reclamemateriaal maakt. Rumag biedt in het oog springende oplossingen die alle gebieden van hun visuele communicatie met de buitenwereld dekken, gevelborden, welkomstborden, autodecoraties, productmarkeringen, banners, raamdecoraties, digitale borden, LED-borden, binnenborden, pylonen en noem ze maar op.

     Zou grappig zijn als Jan en Dennis reclame mogen maken voor deze Rumag.com uit Noorwegen.

     25
     1
   • Kees net als mijn broer zegt:

    Ik kom voor mijn werk regelmatig in Duitsland.
    Rumag is ook een tankstation aldaar. Met diverse vestigingen.
    Maar ik denk niet dat fawrynotsawry daar de naam van heeft gejat haha.

    6
    1
 2. Jaja zegt:

  Net voor het eerst in mijn leven RUMAG zitten kijken.
  Wat een saaie zooi is dat.

  Die Fawrynotsawry staat daar als misdienaar alle gejatte roddels op te lezen.
  Noemt daarbij diverse BN’ers op alsof het zijn eigen vrienden zijn (bijv linnepin).

  0 humor, 0 grappig.
  Die 20k RUMAG kijkers waar ome Jan het over had afgelopen Woensdag vind ik nog veel.

  16
  1
  • Dr. Von Munchhauzen zegt:

   De Bristolstoelgangsschaal (een overzicht dat maagdarmartsen gebruiken) onderscheidt zeven types poep, de fairynotsairy valt onder diarree en telt dus niet mee.

   16
   0
 3. Catherine Geyl - Plas in den broek bij waterland zegt:

  Ken het verder niet. Is RUMAG zoiets als omroep MAX waar alles weer wordt opgewarmd dat ruim over datum is of hersendood?

  6
  1
 4. Henk Bami zegt:

  ik vind RoddelPraat geweldig en de app ook maar de app wordt een beetje saai want er komen niet zoveel roddels op de app en als er een roddel is is het iets heel saais wat niemand leuk vind ik hoop dat Jan wat langere roddels gaat typen like deze reactie als je dit ook vind groetjes Henk Bami

  5
  7
 5. Bert zegt:

  Omdat elke keer over Rumag begonnen werd heb ik het maar een keer gekeken dat Roddelloog. Deze meneer zegt gewoon dat hij het filmpje bij Roddelpraat heeft gezien. Dus wat is dan het Probleem? Iedereen reageert hier maar als hetgeen beweert wordt automatisch waar is. Rumag jat inderdaad maar als deze Iranier gewoon aan bronvermelding doet en zegt ik zag het bij de mannen van Roddelpraat dan zie ik het probleem niet. Er kijkt ook amper iemand naar. Dus waar maak je je druk om?

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.