FILMPJE! Marco Borsato leeft nog


Want we hebben de laatste tijd toch echt helemaal niks meer vernomen van de gevallen zanger. Iemand kwam hem tegen in de Sligro in Alkmaar en maakte op spectaculaire wijze een filmpje van hem. Het blijft wel vreemd dat je niks meer hoort van de aangifte en een mogelijke rechtszaak.

Waar hij woont is onbekend sinds hij zijn huis in Alkmaar verliet. Blijkbaar woont hij er wel nog in de buurt, want anders deed ie hier geen boodschapjes.

43 reacties op “FILMPJE! Marco Borsato leeft nog

 1. Riek Deurzaag zegt:

  Ik he gehoord dat West-Graftdijk een razend populair luxe Europarcs-resort herbergt waar gevallen sterren en notoire vreemdgangers onderdak kunnen vinden.

  Er is een snackbar en een zwembad en op afspraak komt Picnic de boodschappen brengen. Helaas brengen ze niet alles en ze komen slechts tot de parkeerplaats.

  Wie weet hier meer van?
  Ff DM’en naar de redactie.

  28
  0
 2. Robbie zegt:

  Stiekem filmen vind ik echt sneu!!!! Maar ik las net op Instagram over die de Mol. Oke dan rectificatie maar familie de Mol jullie zijn echt de grootste pleurislijers en smerigste mensen die er rondlopen!!!!! En luister ik type dit op mijn persoonlijke titel dus kom we gaan procederen!!!!! Bij mij is toch niks te halen stelletje vieze vuile pleurislijers!!!!! Waarom geven jullie toe Dennis??? Fuck die de Mol man zij slaan hun wijven in elkaar en vegen alles onder tapijt omdat zij geld hebben??? John de Mol nogmaals ik vind jou en je hele familie echt een stel ziekelijke honden. En ik rectificeer niks, dus daag mij maar voor rechter. Vieze vuile ordinaire kutfamilie!!!!! Wel jammer dat Roddelpraat nu toegeeft…..

  22
  20
  • Rob zegt:

   Waarom geven ze toe? Denk eens goed na. Als je denkt in je recht te staan en een sterke zaak te hebben dan ga je echt wel de strijd aan met John de Mol. Met “Juice” red je het niet in de rechtzaal.

   13
   3
   • Robbie zegt:

    Ze geven toe omdat we ons tegen hen keerde. En wat kunnen rechtzaken ons nou schelen man. Wat zeiden ze nou verkeerd dan over de Molletjes??? Dat ze €5000,- dokte zodat je mond houd??? Bij hun gaat alles om geld, maar je wijf in elkaar slaan is oke??? Zolang je maar dok. Nee ik vind de Molletjes echt pleurisvolk en het is geen juice, de medische rapporten foto’s alles ligt er. Ik hoop dat die Shima of hoe heet ze echt hun kapot maakt!! Jeroen Rietbergen is het niet gelukt want iedereen vergeeft Linda iedereen vergeeft johnny. Gadverdamme ja sorry ik ken daar slecht tegen……. verder proost man……

    12
    4
  • Lodewijk H. zegt:

   Rectificeren geeft meer ruimte om de zaak alsnog tegen de Mol op een later tijdstip door te laten gaan. Hierdoor kan je als aanklager(Roddelpraat) meer ondersteunend en onderbouwend bewijs in de tussentijd verzamelen, om in verweer te gaan tegen de dan aangeklaagde(De Mol).

   8
   0
   • Piet zegt:

    Sorry Lodewijk, maar dit is de grootste onzin die ik ooit heb gehoord!

    Als er gewoon bewijs was geweest waar Ome Jan het over had (zoals b.v. van 2 personen een 5K betaalontvangst), was er juridisch niks aan de hand geweest voor RP.

    1
    2
    • Lodewijk H. zegt:

     Onzin. Nee. Zelfs met datgene wat u hier aanhaalt, is het verstandiger als aanklager en vooral met name om juist tegen een partij die over een sterk vermogen beschikt te verweren, door meer bewijslasten in de tussentijd te verzamelen. Dit maakt de zaak voor de aanklager enkel en alleen maar harder op eventuele bewezen feitelijke gronden.

     6
     0
     • Piet zegt:

      Bij RTL Boulevard wordt gesproken om een bedrag van 10.000 euro te gaan overmaken naar Stichting Het Vergeten Kind.

      Er moeten stukken verwijderd gaan worden uit de video.

      Dus man o man, wat loop jij uit je nek te kletsen zeg, dat ze dit zouden doen, om meer bewijs te kunnen verzamelen.

      Een keiharde schuldbekentenis van RP, en anders niks!

      1
      4
    • Timmy knows more than he'd like about things he doesn't care for. zegt:

     Lmao Piet. Ik ken er één die geen 5k kreeg maar wel de pseudo oplossing aandroeg. Zo werd de beste man gewogen en te licht bevonden. En deze eis is zout op de wonden. Niet vergeten satan dient aan het hof van… Dus als hij aan geld en ophouden van de schijn toont meer waarde te hechten dan aan… dan is hij af en kaf. De geduldige is vergevingsgezind. Hij wil dat mensen leren van hun fouten. Met ontkenning afkopen en het zwijgen opleggen gaat dat niet. Ook in acht nemen het effect van het soort mensen en hoe die zich tot je opstellen met geld en in de entertainment, de weg naar hun ijdele ambities. Geen gezegende positie waar kleine John in is geboren. Maar als hij zijn fouten erkent en om de juiste zaken geeft… Maar met zijn pa, zijn lessen, ambities en keuzes, moet hij het van zijn ethiek niet hebben. Cancel culture helpt ook weinig. Die oprecht berouw hebben verdienen vergeving. Dat is in ons aller belang. En harbour club publiek… Tja. Not my type of crowd. Daarom als ik daar werd gebracht altijd een gescript drama van die mijn persoon en alterego bestudeerden van nog voor ik lopen kon alswel chemische. Wat hun doel is met de Molletjes? Ik heb ze rijker en machtiger zien aanlijnen. Niet voor niets dat ze buiten mijn interesses en ambities mij inschreven in verhalen die je denkt te kennen waar je mijn rol niet van kent. Waar de “grote” John de Mol een kabouter bij is. Het juiste doen is mijn advies aan hen niet in alter ego karakter zijnde. En de reden waarom Timmy Putin hoger heeft zitten dan een Zelensky en Biden, laat staan Rutte of Navalny? Doe je huiswerk. Zelfs zonder mijn eerste hand kennis is er de publieke informatie. Doch huilend voor die leed te verduren hebben. Maar die er baat bij hebben moet je hebben. En armoede praktiserend voel ik de inflatie door de “leningen” die de ware voeding voor de inflatie zijn. Wel “grappig” voor iemand die heeft gecreëerd wat ik mocht creëren. Kijk uit wat je ambieert en wie je eert.

     1
     0
  • Bruno Neptunes zegt:

   Zeg Piet niemand wil weten wat if jij denkt radicale moslim
   Jij hebt een beetje las van de ramadan neem nog een boterham met worst

   1
   0
 3. DeEchteMol zegt:

  Begrijp wel dat Dennis en Jan verhaal van 5K zwijggeld voor getuigen mishandeling JDMJ van zijn vriendin verwijderen en rectificeren want who gives a fuck en kwaad is hiermee toch al geschied voor die ondergrondse ratjes

  1
  0
 4. Lodewijk H. zegt:

  @Piet

  U bent wel heel erg naïef wanneer het om bepaalde feiten gaat. Laat u niet leiden door bepaalde zogenaamde “nieuwsfeiten” in de media. De werkelijkheid zit anders in elkaar, dan dat u denkt waar te nemen.

  2
  0
  • Timmy zegt:

   Whahah
   Team satan heeft de Sjonnies al decenium aan het lijntje. God knows! Geenzins een baas, maar een muppet. Gelijk hebben en gelijk krijgen in onze rechtstaat zijn onverwant. De keus die ze gelaten wordt bied hen de optie tot hun lot. Kennelijk hebben ze meer vrees van de publieke opinie dan van de Heere. So… gl sjonnies. 😘

   0
   0
  • Timmy zegt:

   Niet zo zeker van zijn. Hij en de zijnen wordt al jaren mee “gefucked” en ze maken geen schijn van kans. Helemaal zo ze acteren. Aan de lijn en of zij zich van de haak kunnen, willen en durven slaan? Lijkt er niet op. Hun keus hun ziel. Wanneer je de waarheid denkt te kunnen afkopen met geld en rechtzaken heb je gekozen en verloren. Gaat nooit beter worden als je je fouten niet owned. Het type dat je dan dient heb je niets aan. Die zullen je bezitten. Gaat gauw genoeg realiseren wie zijn baas is als over kapitaal en machtsbasis. Zijn “dienders” zullen zijn baas blijken. Vaak genoeg gezien hoe men problemen creërde voor die ze onder apél brachten. Grotere vissen dan de molletjes. Hadden ze Zijn wetten in hun hart geschreven, waren ze vrij. Nu zijn ze slaaf. Allerminst baas. 😂 Laat me lachen pietje. Je hebt geen idee hoe de wereld draait en wie baas is.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.