FILMPJES: SerpentGameplay krijgt klappen


Loop je dan als vrolijke Twitcher en Youtuber gezellig een potje te filmen krijg je een groepje vaste luisteraars van FunX achter je aan. Het is het bekende liedje: in een groepje, schelden/schreeuwen en geweld gebruiken. Opgefokte biculturele kansparels die kwaad zijn omdat iemand iets over een moeder had gezegd.

Dat arme ventje had nog wel 100 keer sorry gezegd, maar dat mocht niet baten. Om het helemaal mooi te maken scheldt de meest agressieve gek de moeder van SerpentGameplay uit voor een vrouw van lichte zeden met een oncologisch probleem. Dat maakt het wel af.

40 reacties op “FILMPJES: SerpentGameplay krijgt klappen

  • Copper zegt:

   Mijn neefje kijkt regelmatig naar deze SerpentGameplay.
   Hij speelt doorgaans computerspelletjes op camera.
   Waarom je naar een ander moet gaan kijken die games speelt, is mijn een raadsel.
   Je kunt mijns inziens beter zelf gaan gamen.

   Van wat ik gezien heb is deze SerpentGameplay oprecht een aardige kerel.
   Dat je niet gefilmd wil worden prima. Ook geen probleem. Zo geregeld.

   Wat wel een probleem is.
   Dat is het feit dat vervelende kansparels er haast altijd zo agressief op reageren.
   Het woordje K** op met die camera is al snel gemaakt.
   Blijkbaar weten deze raketgeleerden niet dat de gemiddelde Nederlandse stad helemaal vol hangt met slimme camera’s. En dat elke beweging, indien wenselijk geregistreerd wordt.
   Maar dan telt het niet he. Want ze weten het niet.

   44
   3
 1. Robbie zegt:

  Tja denk dat iedereen dit gedrag wel kent van dit soort typetjes. het is gewoon een soort uitegezaaide k*nk*r van Nederland. Verschrikkelijk volk en ondanks die gast weleens een grote bek heeft gehad over Jan hoop ik dat ze hem daarna met rust hebben gelaten pleurislijers…….

  39
  2
 2. PENISjongen zegt:

  Ga eens werken voor je geld, ‘Steven’ in plaats van profiteren van de samenleving en heel de dag op Roddelpraat trollen. Lekker anoniem, kneusje… Ik schijt je bek vol met stront kun je daarna naar je begeleider en uitleggen hoe het komt

  5
  3
  • Weert Gilders zegt:

   Dit soort jongens zijn het vergif van de samenleving, door dit soort ettertjes stemmen mensen PVV. Ons land is verziekt door deze zandratten, laat ze lekker terug gaan naar hun eigen land.

   22
   0
  • Brigitte Bestevaer zegt:

   Wie is toch die wereldberoemde Steven waar die freakshow piemelboy het steeds over heeft?

   Iedereen mag van mijn een internetheld hebben maar het jongentje met z’n piemeltje is wel heel obsessief met Steven, poep en anale seks in de weer.

   JAN EN DENNIS?
   WORDT HET MISSCHIEN TIJD OM TE GAAN MODEREREN? DIE GAST VERPEST HET HIER.

   5
   0
 3. Kat zegt:

  Ik heb toch zo.n ontzettende zin om je aan 1 poot ondersteboven te liften met de heftruck en je dan heel langzaam in de gierput te laten zakken, dan heb je niet alleen stront aan je snikkel, maar overal schijt aan! dat moet de ultieme droom voor je zijn, voor mij trouwens ook, hup deksel erop en klaar is kees!
  Nou zeg het maar, hebben we een date??

  2
  1
 4. jaap zegt:

  toch blijft het zielig die 2 dames er ook bij ‘want wat ben ik stoer om bij die ‘stoere’ jongens te lopen. dat is zielig maar nog meer zielig is het feit dat die kerel zo boos word om een ironisch bedoelde opmerking, waarna rick sorry zei. treurig volk. oppakken dat volk!

  6
  0
 5. De Ketjap Postbode zegt:

  Dit is nou de reden dat veel mensen bij het zien van dit soort figuren even een straatje om loopt en direct naar de stemwijzer van PVV toe gaat bij thuiskomst.
  Normale gesprekken kan je niet met ze voeren want zoals te zien kennen ze alleen het standje agressie.

  6
  0
 6. Barbie's GHB thermoskan zegt:

  Wat een kansloos volk.

  Er is toch niemand die zulk tuig een baan / stage meer wil aanbieden? Ze verpesten het voor zichzelf, en dan maar “racisme” roepen.

  Wat een genetisch afval. Preventief ruimen!

  1
  0
 7. Dennis S. zegt:

  In het openbaar mag je alles filmen, en een winkelcentrum is openbaar terrein. Heeft niks met privacy te maken. Zolang je er niet een te groot probleem van maakt dat je gefilmd wordt gebeurd er ook niks. Ik kan je vertellen dat je door 100’en camera’s gefilmd wordt als je door zo’n winkelcentrum loopt, dus een meer of minder maakt wat mij betreft minder uit, en als dat je wel uitmaakt dan blijf je alsnog met je poten van anderen af. Heeft iets met normen, waarden en respect te maken. Iets waar ik bij jou aan twijfel met je buitenechtelijke vriendin, meneer ladyshave junior.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.