Fiorito limoncello breekt met Lil’ Kleine


Zo zo. Pittige stap van Fiorito. “Wij keuren elke vorm van geweld af. Wij bestaan al tien jaar en willen gewoon niet geassocieerd worden met dit gedoe.” Wat vreemd is, want Lil’ Kleine en zijn manager Nathan Moszkowicz zijn aandeelhouders van het drankmerk.

Maar laten we wel zijn, Lil’ Kleine sloeg Jaimie Vaes al eerder aan puin en liet een andere kerel in elkaar slaan. Dus Fiorito is een beetje laat met hun morel kompas. Overigens is hun limoncello vergif.

9 reacties op “Fiorito limoncello breekt met Lil’ Kleine

 1. Robbie zegt:

  Als dit als een simpele mishandeling word geclassificeerd weet ik het echt niet meer hoor. Hij probeerd gewoon haar hersenpan te kraken tussen de deur en de dorpel?? Maarja een goede advocaat of een goede schilder kunnen dingen die zwart zijn wit maken. En verder tja zuip ik deze bende toch al niet, maar toch goed dat vele hun samenwerking met dit misselijk stuk vreten afkappen……..

  23
  0
  • Mabel wist de shit zegt:

   Het is een arrogant, min ventje. Een gore pisvlek. Maar zolang iedereen dit gedrag blijft tolereren, blijft hij in herhaling vallen. In het begin, iedereen lachen. Jajaja Lidl Kleine..o wat is ie toch leuk he met z’n drank en drugs. Je ziet aan dat rotkoppie van dat kereltje dat hij het doodschoppen niet waard is.

   18
   0
 2. Gerard zegt:

  Arrogante verwend kutventje. Het is hem naar de kop gestegen en compleet van het padje. Nodig hem uit om mijn kop te parkeren tussen de autodeur. Ben er dan bijna van overtuigd dat hij dan liever in voorarrest zou blijven dan om deze ervaring met mij mee te mogen maken

  4
  0
 3. Waar is mijn pakje zegt:

  Ik snap sowieso niet waarom dit vervelende mannetje een podium krijgt.Negatieve aandacht is ook aandacht en er zijn hele volksstammen die hem hierdoor niet zullen laten vallen.Dus heel simpel, geen aandacht meer aan geven.Komen wij deze sukkel misschien ooit nog eens bedelend tegen🤣🤣🤣

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.