Frank wil zonder Rogier, niet LEEEEUUUUKKK!!!


Die ouwe nicht is me der eentje. Nu Roog officieel bij het grofvuil in Hilversum is gezet probeert zijn bejaarde ex zijn eigen carrière voort te zetten door iemand anders af te zeiken. Ik heb nieuws voor Frank, niemand zit op je te wachten.

TV-slijmjurk Rob Goossens in RTL Boulevard: “Na enig aandringen wilde Frank wel zeggen dat hij inderdaad niet verwacht dat ze nog met z’n tweeën programma’s gaan maken. Frank hoopt wel dat hij in zijn eentje nog iets kan gaan maken of een ander duo kan vormen.”

“Frank ziet kansen te over voor zichzelf, want hij heeft zondag bijvoorbeeld naar Hai Society met Jaïr Ferwerda zitten kijken en hij zegt dan: ‘Ik ken Saint-Tropez beter dan Jaïr en ik zou het tien keer zo goed hebben gepresenteerd.’”

12 reacties op “Frank wil zonder Rogier, niet LEEEEUUUUKKK!!!

 1. Nichtenbende zegt:

  Je zal St. Tropez maar zo goed kennen als Frank…..Dat je daar überhaupt al zoveel wilt vertoeven , tussen al die omhoog gevallen kakkers, zegt alles over deze drollendraaier.

  1
  0
 2. ^^^GRILLMEISTER^^^ zegt:

  St. Tropez, helaas moest ik er weleens zijn. Naast de opnamelocatie van Le Gendarme de St. Tropez met Louis, bestaat het uit een plas water met daarin boten van rijke NL-ers. Die rijke NL-ers zijn er veelal niet, zij doen iets met geld verdienen ergens. Wie er wel zijn, zijn de aartsluie omhooggevallen zonen en dochters die er de hele dag niks anders doen dan zuipen. Op de boot of in een van de stuk voor stuk matige horecatenten waar je de hoofdprijs betaalt voor werkelijk alles en je opvalt als je niet voortdurend straalbezopen bent.

  2
  0
 3. Huup Stevens zegt:

  Jaïr Ferwerda Is dat die gozer van de playbayshow? Die dort toch Dr. Jee Kelder na en een beetje Droge? Hoe komen ooit nog van die mongool af?

  2
  0
 4. Wieisdemol zegt:

  Wat erg dat platte haar. Kun je gewoon je eigen coupe kiezen en dan wordt het opgegraven haar van Leen Jongewaard geimplanteerd. Die Turken hebben echt een hekel aan hem.

  1
  0
 5. Sta verdomme in een hondedrol zegt:

  Ik heb met doe types te doen. Die doen een tv programma, daar wordt dan naar gekeken en dan gaan ze zich gedragen als die typetjes. Sneu.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.