Freek van Vonk heeft een lekker wijf


Doe ff lekker normaal, Freek Vonk. Je bent best een leuke enthousiaste jongen. En als je weer hysterisch achter een egel aanrent of je doet spannend met een Tibetaanse grutto doe je het ook hartstikke leuk voor de kinders op de tv, maar hoe kom jij nou met je aardappelen-houdbare melk kop aan zo’n heerlijke vriendin? Of heb jij ook een boa constrictor in je broekje?

Moet je nou toch even kijken. En ze is nog succesvol ook. Bah.

27 reacties op “Freek van Vonk heeft een lekker wijf

 1. Robbie zegt:

  Ik vind Freek wel een goede kerel. Tenminste iemand die ook de kinderen laat zien dat je altijd met respect moet omgaan met dieren en diertjes en reptielen insecten en noem maar op. Dus wat mij betreft mogen ze heel gelukkig worden met elkaar, en het is uiteraard een hele mooie dame!!! Goed gedaan Freek!!!!!!!

  37
  1
  • Freek Stonk zegt:

   Ja toch Robbie. Ik ga dit blonde beestje met net zoveel respect behandelen als de diertjes uit mijn shows. Ze krijgt een aparte kooi, op gezette tijden geef ik haar voedsel en elke vrijdag een flinke beurt.

   1
   0
 2. Om te kotsen zegt:

  Ah hier is het bericht waar ik op zat te wachten. Wat denkt dit mokkel er zelf van dan?
  Ben je 26 en heb je inderdaad ook een wannabe Sarah van Soelen kop, maar wel gewoon een lekker wijf.
  Kan je elke lekkere vent krijgen die je wil……ga je godverdomme met die hazenbek van een Freekie Vonk met zijn rattenkop. Wat zien de vrouwen toch in deze aimabele jongen? Hij is in dit geval ook nog eens 14 jaar ouder . Dan snap je echt weinig van het leven en doe je het puur om je Insta te boosten via deze zelfbenoemde BN’er.
  Leuk wat hij doet met die dieren enzo hoor, maar kom op. Dit is natuurlijk gedoemd om te mislukken. Ik geef het maximaal 1 tot 2 jaar en dan ben ik positief. Zo ben ik dan ook wel weer.
  Eentje weer in de categorie ‘om te kotsen’ dit mokkeltje.
  Owjah dat ze ‘succesvol’ is heeft er alles mee te maken dat er vanuit haar familie met sieraden iets is opgezet. Altijd makkelijk om hier in mee te gaan natuurlijk. Dit is er weer eentje in de categorie ‘het komt lekker aanrollen’.

  6
  4
 3. Rob Auwkerk zegt:

  We zullen binnenkort wel zien waar hij dit gleufdier heeft gevangen. Zijn er ook beelden van de paring. Hoeft niet perse met de nieuwe eigenaar maar liefst in de natuurlijke omgeving. Is dit exemplaar ook blond in de broek? We gaan weer eens kijken naar freek van de natuur.

  5
  0
 4. Henkie Knol-Broekers zegt:

  Op de foto zie je dat deze tv ster er weer bovenop is gedoken en ook van achteren dus. Ik heb daar zelf niet zoveel ervaring mee. Bij komen ze altijd aanlopen.

  1
  0
 5. Sportvisser Mark Trutte zegt:

  Het is allemaal wel heel erg wit. Freek heeft een maagd aan de haak geslagen. Respecteer de natuur. Niet met je vingers in lopen wroeten en andere dingen doen. Gewoon even aan ruiken en weer teruggooien is het diervriendelijkst.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *