FunX geweldsverheerlijker is “tegen geweld”


Wie dit is mag Jozef weten? Zal wel een rapper zijn, want wie is dat tegenwoordig niet die met zijn hakken over de sloot Kader heeft gedaan. Maar zijn woorden zijn wel interessant. In de laatst uitzending van Roddelpraat was te zien hoe een stel wannabe gangsters bij de NPO-zender FunX over geweld tegen Jan en Dennis zaten te fantaseren en goed te praten. De eerste die daar op reageert is rapper ‘DNA’.

“Ik wil hierbij mededelen dat ik hier verder geen uitspraken over doe en mijn mening verder voor mezelf laat, maar ik distantieer me niet van de uitspraken die mijn vrienden hebben gedaan.” Aha, hij staat dus achter de geweldverheerlijking op de zender. Dan weten we dat. “Ik promoot zeker geen geweld (zoals de heren van roddelpraat aangeven).” Huh? Dat doe je wel door in het gesprek mee te zitten kletsen en achteraf te zeggen dat je je niet distantieert. Het kan niet allebei. Of je zegt dat je het er niet mee eens bent dat er op een NPO-zender aan geweldverheerlijking en een verkapte oproep tot geweld wordt gedaan of je promoot wel geweld. Het is het een of het ander. En je kiest dus voor geweld. Als je dat niet snapt is er iets met je DNA.

12 reacties op “FunX geweldsverheerlijker is “tegen geweld”

 1. Robbie zegt:

  Het zijn gewoon een stel laffe takken, want ik heb aantal vragen gesteld en ook ja iets mindere aardige opmerkingen gemaakt en ik zag net dat alles is verwijderd. Net nog zag ik dat ze wiet tegen corona aanbevelen, dus weer gereageerd natuurlijk en ja hoor geblokkeerd!!! Laffe vieze takken, nogmaals grote bek maar consequenties inzien of verantwoordelijkheid nemen ho maar. Dusja dan n u maar die DNA knuppel. En Haga gaat ook vragen stellen hoorde ik door Dennis zijn Insta. Kan niet wachten. Maar reaferen doen die lafaards niet bahbahbah…..

  21
  0
 2. Daddy zegt:

  Maar besef even he, wij betalen hier belasting voor en dan krijg je een radioshow waar wanna be gangsters in zitten en die gaan dan geweld verheerlijken. Het word nog triester, je hoort er niemand over bij de npo. Mag allemaal en kan allemaal.

  21
  0
 3. Kijk en luister zegt:

  De oplossing is oh zo simpel en reeds al eens uitgevonden in Nederland namelijk het kijk en luistergeld. Als je deze flauwekul wilt/luisteren zien dan betaal je middels zenderpakket bij de Tv Radio aanbieder en wil je het niet dan niet. Dit werkte zeer effectief in Nederland en werkt nog steeds naar behoren in de UK bij de BBC. Maargoed de reden dat het kijk en luistergeld in Nederland is bijgevoegd bij de belastingen lijkt mij duidelijk. Wanneer er op een ‘eerlijke manier’ kijk en luistergeld wordt gevraagd is het gelijk klaar met de publieke omroep.

  6
  0
 4. Gordon Tonggenot zegt:

  Lieve Dennis, trek je niets aan van die bedreigingen, allemaal bluf. Ik heb wel gezien dat je goed kan zoenen. Kan je ook goed tongen? Kom bij me, ik zal het je leren. Als beloning schrijf ik voor jou een autobiografie over je Porsche.

  4
  13
 5. rollins zegt:

  Maar pas op, zo begint het. Eerst wordt het weggeschreven onder: het is een grapje. Dan wordt het: het is niet zo bedoeld. Vervolgens krijgt het een deugkarakter waarbij vanuit een morele superioriteit alles gezegd kan worden over de ‘paupers’, geholpen door de rechtspraak die vaak op voorhand seponeert. En dan volgt de uitvoering die initieel nog verzwegen wordt door het – bijvoorbeeld – bekladden van een deur. Het is de prelude, echt. Helaas.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *