FunX stopt met Lil’ Kleine draaien en draait Lil’ Kleine


FunX is een soort sociale werkplaats. Het was wasknijpers in elkaar zetten of een radiostationnetje spelen. De een is nog achterlijker dan de ander. En ze zijn street, dus vinden geweld helemaal geweldig. Totdat het ze niet uitkomt en dan is het heel erg erg. Dus zijn ze vandaag gestopt met Lil’ Kleine draaien.

En wat doen ze? Lil’ Kleine draaien. Wat een stel paupers zijn het toch.

27 reacties op “FunX stopt met Lil’ Kleine draaien en draait Lil’ Kleine

   • Kasius zegt:

    Jij moet je smoel houden Henk. En laat personen hier op de site met rust. We zijn dichterbij dan je denkt en wij gebruiken wel geweld. Deze waarschuwing is eenmalig

    22
    6
    • Dave R zegt:

     Ga eens werken, in plaats van de hand ophouden in de bijstand, kneus onder weer een andere naam zogenaamd ‘Kasius’. En nee ik werk ook niet zit in de Wajong daarom vaak op Roddelpraat ook onder de naam ‘Steven’

     0
     18
    • Henk zegt:

     Henk Henk Henk?????
     Ik zeg niks ?? Maar het was wel tijd dat kleine een tik op ze vingers krijgt, beetje te poopie joopie, doe normaal want is al gek genoeg en gewoon doooooorrr.

     0
     1
     • Lindsey zegt:

      Meta je moet gewoon normaal gaan doen, door jouw hebben we geen dagbesteding meer en moeten we met m’n vader op de bank zitten

      2
      0
   • Valentijnsdag met Jan en Dennis zegt:

    Wat zei je Piemelboy…?
    Ik zie dat je overal opduikt met de naam Steven en mensen lastig valt.
    Niet doen aub.
    We weten het nu wel.

    3
    13
  • The godfather zegt:

   Is allemaal dezelfde persoon, het gaat om Neukgenot/Piemelboy. Hij is een beetje schizofreen en heeft verder geen enkel ander doel in zijn leven dan lopen kutten op roddelpraat.

   7
   3
   • Naturel Chips zegt:

    PiemelBoy. Dat is een kale marrekan met een enorme sexuele frustratie.
    Alles altijd gaat over anale sex, poep en kots. En verder verraadde hij zichzelf meerdere malen door als Steven, kale Pietje, Smegma bek, Tonggrnot, Neukgrnot, Nødrøg en Gordon te reageren. Voor de rest begint hij de dag als Anja.
    En hij is werkelijk stikjaloers op die prachtige Porsche Cayman van Dennis, hij is stikjaloers op en geobsedeerd door Jade Annaaa.

    En last but not least, hij heeft wat allisssen als Grindtegel, Dennis 2.0 en Wilfred Genee 2.0

    Kortom.
    90% van de ellende in deze kolommen komt van één gestoorde idioot.

    En hij denkt ook nog dat het leuk is om de hele dag Pielboy -geen reactie- op te schrijven.
    Wat een zielige kneus.

    6
    2
 1. TiTaToverkuffar zegt:

  Eigenlijk moeten we als volk gewoon een sleutel ontwikkelen waarmee we uitrekenen hoeveel belasting er weggepist wordt voor dit soort bagger. Dan gaan we dat geld gewoon verrekenen met de belastingdienst toch? Overheden kunnen wel belasting heffen, maar zijn er wel verantwoordelijk voor dit zorgvuldig uit te geven.

  6
  0
 2. Wendy Van de vroegere Henk Late Night zegt:

  Ik ben er klaar mee ook met Harjo en Henk ik blok jullie allemaal de moeder. En Meta pleur jij ook maar op met je zielige gezeik.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.