FunX stopt stiekem met Podcast 146


Of liever gezegd, ze zijn er al mee gestopt. Heel stilletjes, zonder het te melden. Dat zou er heel goed mee te maken kunnen hebben dat ze in die podcast geweld tegen Jan en Dennis zaten te verheerlijken. We hebben gehoord dat dit intern bij de NPO heel wat gedoe heeft opgeleverd. Niet dat we excuses hebben gekregen hoor. Een luizig statement was alles.

Maar het is vooral heel treurig dat het zwarte schaap van de Nederlandse Publieke Omroep mag doen en laten wat geen ander mag. Zie je het voor je dat er bij welke omroep dan ook op zo’n manier wordt gesproken over andere mensen dan Jan en Dennis. Laat staan over “people of color”. Elke journalist zou zijn knuisjes blauw tikken over discriminatie en haat.

Maar om toch even wederhoor toe te passen, want zo zijn we, heeft Dennis naar FunX (NPO) gebeld met de vraag of het klopt dat er is besloten om met Podcast 146 te kappen? Weet je wat ze deden? Ze gooiden de hoorn op de haak. Een zender van de Publieke Omroep die de telefoon ophangt als je een inhoudelijke vraag stelt over hun showtje waarin je bent bedreigd. Wat een smerige hoop ruftende stront, dat FunX. Mag hopen dat ooit de stekker uit die hele pestzooi getrokken wordt.

28 reacties op “FunX stopt stiekem met Podcast 146

 1. Steven zegt:

  Daar gaan je belasting centen dus naartoe.
  Het is tijd om daar een WOB-verzoekje naartoe te sturen dan wordt het vanzelf duidelijk.

  En daar zullen ze niet echt blij mee zijn, want met dat verhaal zal ook de landelijke pers de vloer aanvegen

  Financieel kan het ook nog wat opleveren. De NPO moet op tijd een beslissing nemen op de aanvraag. Vaak heeft je recht op een dwangsom als ze niet op tijd beslissen. Eventueel kunnrn jullie via de rechter een besluit afdwingen, want de rechter is je beste vriend.

  90
  4
 2. Albert Geinstein zegt:

  Jullie hebben ondertussen al meer mensen gecanceled dan dictator de mol😁. (Met een beetje hulp van mevrouw colde-temeijer natuurlijk)

  16
  17
 3. Eén grammetje wit, mag het een onsje meer zijn zegt:

  Het gaat hard. Al die gaten moeten weer opgevuld worden door mensen van onbesproken gedrag. Mensen van onbesproken gedrag werkers. Die worden straks weer van over de grens gehaald want wie is er hier nog van onbesproken gedrag.

  5
  1
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Ach daar gaat niets aan verloren. Pleur maar op met je onsamenhangende gelul. Pleur op met je people of color. Linkse parasieten zijn het die subsidieslurpers.

  27
  2
 5. Mappy zegt:

  Jan die Overmars was toch ook van het frikadellen bos.
  Lijkt mij sterk dat hij alleen dickpicks naar een paar meiden heeft gestuurd. Ik denk dat daar meer speelt.

  3
  0
 6. Robbie zegt:

  Van stoer praten over de straat naar op straat staan. Je moet het toch wel erg bont maken dat je als “mens van kleur” op de straat word gegooid door nota bene de NPO. Succes gangsters…….

  5
  0
 7. Anti Alles zegt:

  Kunnen deze figuren eindelijk een echte baan gaan zoeken. Er schijnen nogal wat vacatures open te staan in Nederland. Waarschijnlijk is er een gebrek aan opleiding ( wat ik zelf overigens geen gebrek vind, aangezien ik ook anti schoolsystemen ben ), maar dit gebrek aan opleiding kan tegenwoordig intern wel opgelost worden bij bedrijven. Ik zie kansen voor deze kansparels.

  5
  0
 8. Flappie zegt:

  Zeg, is het niet mogelijk om een handtekeningenactie te starten en dit, bij voldoende handtekeningen, aan te bieden aan de tweede kamer? Ik vind dit namelijk oprecht een heel kwalijke zaak.

  1
  1
 9. Drogepoepsteek zegt:

  Droge poepsteek vindt dat de podcastmakers zich gewoon moeten beroepen op satire. Dan schijn je alles te kunnen zeggen. Voor meer gratis advies: mail droge poepsteek.

  0
  2
 10. De dochter van Jan Roos zegt:

  Pap, mag ik nog wel foto’s naar Dennis sturen? Ik ben tegen jou aan het praten maar je blijft maar staren naar je laptop. Dennis reageert altijd zo raar.

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.