Geen Linda op de LINDA.


Maar dat wisten we al, want Linda is boos. Zij is het echte slachtoffer en wil daarom niets meer zeggen en ook niet meer op haar eigen blaadje staan. Wat zeg ik? Linda heeft aangekondigd niet eens door haar eigen blaadje geïnterviewd willen worden over hoe erg zij slachtoffer is. En nu hebben ze dus maar gekozen voor Britt, Anna, Nikkie en Miljuschka.

En dat zijn dan opeens powervrouwen. Het thema van het blaadje is dat vrouwen de baas zijn. Alleen niet de slachtoffers van Ali B die zich hadden gemeld bij de LINDA. Die konden het uitzoeken.

21 reacties op “Geen Linda op de LINDA.

  • PiemelBoy zegt:

   Dat ben jij ja, kneusje ‘Steven'(niet je echte naam). Jij werkt niet zit heel de dag op Roddelpraat onder tig verschillende namen. Linda werkt en betaalt gewoon belasting voor jouw uitkering. Parasiet dat je er bent. Walgelijke niksnut.

   5
   10
   • Parasiet zegt:

    Zegt de Parasiet.
    En dat komt van jouw.

    Zo ene sneue opmerking van een bavianenbek als jij had ik nog niet eerder gehoord.

    Ben je nieuw hier?
    Je wist het nog niet.
    Maar ik ben de baas hier
    En jij gaat buigen kleine pedo.

    Op je knieën.
    Je weet je plek.
    En blijf.

    2
    1
 1. Robbie zegt:

  Wel 4 dames die ik aantrekkelijk vind. Veel verschil maar allemaal superknap. Of is dit grensoverschrijdend gedrag want dan vind ik ze allemaal hartstikke lelijk. Liever voor de rechter vanwege belediging dan voor sexueel ongewenst gedrag…….

  17
  2
 2. rollins zegt:

  Toch ook wel weer grappig. In beginsel ging het helemaal niet om haar. Maar door zich zo op te stellen heeft ze het tot haar eigen show gemaakt. Zero f*cks are given hoor. Maar het valt op. Dit ging nooit om haar. Maar door dat dramatische prinsessengedrag heeft ze het haast volledig naar zich toe getrokken. Best goed dat dit een keer gebeurd. Al is het maar om te zien hoe lousy slecht de De Molletjes in crisismanagement zijn,.

  3
  2
 3. Reporter zegt:

  Roos is je verschrikkelijke wond in je hoofd al wat beter ? Voortaan niet meer jokken over een palmtak. Je hoofd is spontaan gaan barsten door je verregaande hersenrot.

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.