Geer en Goor weer samen?


Deze zagen we even niet aankomen. Gerard heeft steeds geroepen niets meer te maken willen hebben met Gordon. Hij haat die bipolaire cokejunk. En nu zomaar uit het niets plaats Geer een filmpje van hem en zijn voormalige makker. “Wanneer je dezelfde humor hebt als je collega” staat erbij. Het gerucht ging al langer.

Och hemeltje. Doe dat nou niet Joling. Iedereen is klaar met Gordon. Jij ook.

19 reacties op “Geer en Goor weer samen?

  • By zegt:

   Alles voor het geld van ome John.
   Goor is een Colombiaanse slang. Die naast verslaaft aan het Colombiaanse dieet.
   Ook met enige regelmaat een collega of vriend voor een Colombiaanse vrachtwagen tieft.
   Aangezien Goor geld nodig heeft, veel geld zichzelf om te kunnen blijven voorzien van Wit en Bruin.
   Moet hij het geld wel aannemen.

   Dat geldt overigens ook voor Geer.
   Die gast heeft al jaren niet meer opgetreden en telkens weer haar bij laten planten, je kop strak trekken en je tanden voor die zoveelste keer bleken. Is vanzelfsprekend ook niet free of charge.

   2
   7
 1. MultiMiljardair Formule Jatter zegt:

  Geer mist zn mammie, straks 62 jaar, haalt oude relaties weer aan. En ene dominante media tycoon JdM met veel te veel geld, is bereid hier goed voor te betalen.

  5
  1
 2. Umfufu zegt:

  Was leuk, werd minder leuk, zou nu niet meer leuk zijn. Een aardige gast, en een vat radio-actief afval. Gaat niet meer samen. Wordt cringe om naar te kijken.
  Niet doen.

  1
  4
  • Van Pootensteijn zegt:

   @”drogepoepsteek” donder nou eens op met je obsessie voor stront. Je bent echt niet goed bij je knikker ransaap. @Moderator: graag verwijderen en blokkeren. Deze koekenbakker plaatst steeds onder andere namen berichten over stront. Buitengewoon ordinair.

   9
   1
   • Drogepoepsteek zegt:

    Wat een flauwekul, je bent vast een linkse lul. Ik heb geen andere nickname en als je mijn andere posts op dit forum zou hebben gelezen, dan zou je hebben geweten dat er geen enkele over stront gaat. Droge poepsteek moet toegeven dat zijn naam en ‘poep stampen’ wellicht een slechte lezer op het verkeerde been zetten, maar volgens mij is het vrij duidelijk dat hij het hier slechts heeft over de seksuele gedragingen van de heren G&G.

    1
    2
  • Crohn zegt:

   Ik heb de ziekte van Crohn, net als Tom Dumoulin, dus ik ben permanent aan de diarree. Het voordeel is: die lullen glijen er zo in zonder glijmiddel.

   1
   1
 3. tvvoorbakvisjes zegt:

  Ik dacht dat de commerciele omroepen zich voornamelijk richten op de groep 20-49-jarigen
  en niet op de groep met zwaar 50-plussende bakvisjes. Waarom dan toch die onderbroekenlol van Gordon plus Geer weer uitzenden?

  3
  2
 4. dubaigas zegt:

  Ik weet niet of we dit nog willen zien! Het geld druipt ervan af, de editor knipt maar raak en
  de voiceover lult alles aan mekaar met een sausje van muziek. Dit gaat echt tegenvallen!
  Het is leuk GEWEEST! Nu gaan er grappen gemaakt worden, omdat het moet.
  Kan nooit een goed uitgangspunt zijn!

  3
  1
  • businessmodel zegt:

   Dat is een belangrijk deel van het business-model van Talpa. Een oude formule opwarmen en dan hopen dat het nog steeds werkt. Het tekent de geestelijke armoede van het mediabedrijf. Er kijken altijd wel een paar honderdduizend “Anja’s” naar. Dus dan draait men net quitte met de advertentieinkomsten. Maar enige televisie met toegevoegde waarde geeft het niet. Maar dat zal Geer en Goor een zorg zijn..die zitten er ook alleen maar voor de centen.

   2
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.