Georgina Verbaan vindt gijzelnemer zielig


Wat is dat toch met dit soort vrouwtjes. Ze zijn altijd voor de verkeerde kant. Dat heeft waarschijnlijk met eenzaamheid te maken. Want al deze zure linkse mutsen in 020 denken zo. Met de dag worden ze gekker. Nu is Verbaan weer heel erg van slag omdat de gijzelnemer voor zijn flikker wordt gereden.

Koekoek.

45 reacties op “Georgina Verbaan vindt gijzelnemer zielig

 1. PietjePuk zegt:

  Veel respect voor de politie en zeer terecht dat de gijzelnemer is uitgeschakeld. Maar waarom is het raar dat Georgina het naar vond om te zien? Denk even na mensen.

  15
  59
   • PietjePuk zegt:

    Ik vond het ook een goede actie, zeer terecht. En zeer adequaat. Maar ik snap gewoon dat je de manier waarop niet zo prettig vindt, of ‘naar’ zoals ze zegt. Mag ze dat vinden alsjeblieft, toetsenbordridder?

    12
    31
    • Taalkundig Wonder zegt:

     Bedelen – bedelaar
     Schakelen – schakelaar
     Inzamelen – Inzamelaar
     Kreukelen – Kreukelaar
     Peuzelen – Peuzelaar
     Gijzelen – Gijzelnemer.
     Hahaha, welke imbeciel is de weg nou kwijt? Nederlands Taalkundig Forum moet zich schamen dat ze dit zo rechtlullen
     Een paar journalisten heb gewoon zitten slapen en nou gebruikt de helft het goed en de andere helft gebruikt het fout.

     Kijk naar Casa de Papel: gaat lang goed, andere vertalerscombinstie komt er bij de tweede seizoen, prompt gaat het fout.
     Kijk naar gisteren de nieuwsitems, veel journalisten doen Het Goed.
     Een aantal wordt gecorrigeerd door de hoofdredacteur.
     Gijzelen – Gijzelaar.
     Het slachtoffer heet gegijzelde.

     9
     3
     • DJ Floris zegt:

      Het Goede Doel.
      Henk Westbroek heeft er indertijd een breedsprakig verhaal bij gehouden. Bottomline: het wringt en het is fout.

      1
      0
   • Bradley zegt:

    Die man had gelijk een kogel moeten krijgen, is gestoord. Niet naar, ik kan er wel 100 keer naar kijken en elke keer ik er na kijk hoop ik dat hij nog is overeden word.

    31
    4
    • Corrector zegt:

     Hi, ben het helemaal ermee eens en het is niet goed Nederlands.
     Ik vind dat dit even officieel moet worden geregeld bij het taalgenootschap. Kijk maar wat er in dit rijtje zou gebeuren als je hetzelfde doet als bij gijzelen.
     Lukt je niet. Dus is gijzelaar een dader. En gegijzelde slachtoffer.
     Handelen – handelaar
     Haspelen – haspelaar
     Koppelen – koppelaar
     Kruimelen – kruimelaar
     Maken – makelaar
     Metselen – metselaar
     Ritselen – ritselaar
     Regelen – regelaar
     Sjacheren – sjacheraar
     Tekenen – tekenaar
     Moorden – moordenaar
     Verzekeren – verzekeraar
     Wichelen – wichelaar
     Weigeren – weigeraar
     Zwendelen – zwendelaar
     Gijzelen – gijzelnemer.
     Gegijzeld worden: gegijzelde.

     3
     1
     • Dirk Moras zegt:

      Je hebt alleen ongelijk. Gijzelaar is een woord waarbij de gegijzelde en de gijzelnemer beide mee kan worden aangeduid. Die naam heb je nog niet verdiend.

      3
      0
   • DrTosti zegt:

    Neu…is niet naar….had meer zo iets van; mooi!
    Er worden al te veel mensen geknuffeld welke strafbare feiten plegen…zo’n bumper proberen terug te koppen was net even nodig om aan te geven dat de KNLPD toch nog een beetje ballen heeft. Hulde voor de diender. Ik vind dat grietje maar een naar iemand.

    3
    1
   • I.M. zegt:

    Inderdaad naar voor Georgina.
    Maar beter aangereden dan gewapend de stad in vluchten en rond middernacht op de politie schieten. En op mensen die daar lopen.
    Maar nou is die deaud.
    Dus sterkte aan z’n moeder die zat er ook niet op te wachten.

    1
    0
  • De moeder van Ali B zegt:

   Optyfen met dat woke gejank! Een marc overmars moet branden maar zo’n kansloze pauper vinden we zielig? Ik zet deze het liefst de hele dag op repeat. Totaal geen medelijden met zo’n figuur!

   11
   2
 2. Kat zegt:

  Tja dan verschillen wij qua mening, ik vond het een super actie!
  Ik heb medelijden met de gijzelaar, die houd er waarschijnlijk een trauma aan over, levens lang dus!,
  Dit soort daders zouden eigenlijk niet meer terug mogen in de maatschappij!

  42
  6
  • PietjePuk zegt:

   Vond ik ook. Zeer effectief en eigen schuld, dikke bult. Maar iemand mag dat toch een nare manier vinden? Vooral om te zien denk ik. Ze geeft zelf ook aan dat ze er alle begrip voor heeft. Maar dat lees je hier dan weer niet. Want dan is er nuance en daar zijn we hier niet voor natuurlijk…

   8
   10
  • Tim van Vooren zegt:

   Ik vind heel fijn en geruststellend om te lezen dat de terrorist zwaargewond in het ziekenhuis ligt. Als hij niet was aangereden maar de stad in was gerend dat had er volgens mij een flinke schietpartij kunnen uitbreken, en dan heeft de politie weer de opdracht om voorzichtig te zijn enzo en die kerel knalt er gewoon op los. Plus dat hij al iemand gijzelde dus dat zou hij zo nog een keertje doen. Dan is het maar beter zo, en anders hadden ze hem misschien doodgeschoten en nu is de man volgens de politie alleen maar zeer ernstig gewond en niet dood. Jammer van de politie dat hij onder bewaking in het ziekenhuis ligt, dan zou kunstmatige coma beter zijn en dan komen ze over een maandje kijken of zo. .

   10
   0
 3. Juanelpendejo zegt:

  Aangezien dit Nederland is zal de dader naast strafkorting ook nog een mega claim tegen de staat indienen omdat ze hem zwaargewond medische hulp hebben geweigerd, de arme stakker heeft zeker een half uur zwaargewond op straat gelegen en dat is de schuld van de politie.

  Hoogstwaarschijnlijk gaat hij z’n claim dus ook gewoon krijgen want ja, Nederland hè…

  Kunnen de linksche menschen weer punten mee scoren🙄

  16
  2
 4. Stockholm syndroom zegt:

  Als ze verkracht wordt dan roept ze: ,, ik snap t ook wel. Ik ben hartstikke aantrekkelijk en zo’n man heeft misschien een tijdje geen sex gehad. Aangifte doe ik niet, zou zielig voor hem zijn.”

  23
  1
 5. Robbie zegt:

  De politie had van mij nog wel paar keer over hem heen mogen rijden. Maar waar ik meer verbaast over was en weet niet of ik dat mag en kan zeggen, maar doe het toch, waarom was er geen sluipschutter die hem binnen 1 minuut een kogel door zijn pan jaagt?? Maargoed dat is waarschijnlijk 1 van de verschillen tussen links en en rechts……..

  7
  2
  • Best zegt:

   Applestores werden wel vaker bezocht buiten de openingstijden vandaar dat ze voorzien zijn van kogelwerend glas. Eén sniper-kogel komt daar niet ongehinderd doorheen.
   Ik vind dit een.goeie vraag voor de persconferentie

   7
   1
   • Robbie zegt:

    Oja daar heb je ook weer gelijk in. En bedoelde scherpschutters maar die kutfoon laat me flink in de steek. Maar wat moraal van het verhaal was is dat hij van mij dood mocht. Nu hebben we weer slachtoffers die niet kunnen werken wat ik overigensd goed snap, en een waarschijnlijk lichtgetinte dader die weer van onze centen ga teren. Kutzooi allemaal las het hierboven al had die dan Georgina maar verkracht……

    2
    1
 6. Nieuwsbode Bergen zegt:

  Janus Roos klapte onlangs met zijn biggenharsens op de glasbak te Bergen. Soort fakebericht van de zuurlap Ooh liep ik plotseling tegen een palmblad.
  Wij weten wel beter smerig sujet Roos

  0
  11
 7. Gort Kelderbox zegt:

  Dit hete kippetje heeft mij ooit nog anaal genomen met een voorbind komkommer. Toen ik verhit kermde ooh Mark neem mij, je bent mijn premier, is ze afgehaakt !
  Heb ik haar van de damesliefde gemaakt. Sorry Sjors kleine kattekop

  1
  4
 8. Kansloos volk zegt:

  Als je wilt weten wat het fenomeen Domrechts is moet je een aantal van de reacties hier lezen. Types a la Fred Onderbuik die kansloos thuis hangen maar het allemaal zo goed weten zonder enige nuance.

  3
  8
 9. Annemarie zegt:

  Helaas gaven ze dat stuk stront slechts een zoentje en dat gaat ook nog schadevergoeding kosten.
  Ze hadden ‘m flink moeten walsen: vooruit, achteruit x 20!

  2
  4
 10. Charlotte H. zegt:

  Wat ook heul naar is: dat heel veel mensen in Nederland een ziekelijk leedvermaak hebben die het filmpje 10 keer in slowmotion terug bekijken en zich er vermakelijk bij voelen, maar naar de buitenwereld net doen alsof ze ‘ooh zo verschrikkelijk voor de slachtoffers’ vinden en het zijn altijd die mensen die andere mensen op hun moreel aanvallen. Die sociopaten onder ons… die zijn pas naar !

  6
  6
 11. Sjoeke zegt:

  Echt een schertsvertoning van de politie. Onnodig lang en veel mensen in gevaar gebracht door adequaat in te grijpen. In zo een winkel met deze raampartijen hadden ze natuurlijk binnen een uur die gijzelaar door zijn harses moeten snipen. Dat het goed is afgelopen is een wonder, maar echt een droeve en slappe vertoning van de politie. Sneu dat je een gegijzelde zo laat lijden en zelf nog he top laat lossen.
  Vraag is dan gelijk waarom ze zo niet daadkrachtig optreden. Is het voor vrouwtjes als Verbaan enzo niet teveel podium te geven. Wat hadden die immers geroepen als ze hem gewoon zoals het hoort een kogel door zijn kop gejaagd hadden?

  2
  10
 12. Martin K. zegt:

  Fijn dat de Nederlandse burger weer de rekening mag betalen. Medische en ziekenhuis kosten, ondersteuning van een heel team begeleiders om terugkeer in onze maatschappij mogelijk te maken.
  Een wia uitkering, een sociale huurwoning etc. etc.
  Maar wij betalen met plezier……….in China was de dader oorgaandonor geworden, anders is het slapen…zonder eten!

  0
  2
 13. Ineke zegt:

  Maar kan je begrijpen dat ie met de bestelbus van AH is dat ie daar werkt, hij heeft div keren vast gezeten , is verward en dat komt dan je boodschappen thuis brengen

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.