Geraldine Kemper gaat geile verhaaltjes vertellen


Nou ja, geil. Het is voor vrouwen, deze app Rouze, waar ze die hete verhaaltjes gaat voorlezen. En het moet wel met consent. Dat betekent dat er van beide zijde expliciet toestemming gegeven moet worden om elkaar te mogen bepotelen. Want dat moet, want anders is het niet feministisch of zo.

“Hoi, ondanks dat wij naakt in bed liggen en jij reeds met je benen wijd wil ik graag nog even zwart op wit van jou vernemen dat je goedkeuring geeft voor de penetratie. Liefst op papier met handtekening.” Echt super opwindend. Zucht.

“Vaak denken we dat toestemming vragen voor seksuele handelingen overdreven is. Dat zou je uit het moment kunnen halen. Onder andere door de tv-programma’s die ik maak heb ik regelmatig voorbeelden gezien van seksueel trauma. Ik denk dat we ons door de verhalen die we vertellen, of het nou op Rouze is of op Pornhub, veel beter kunnen voorstellen dat wederzijdse instemming juist heel sexy kan zijn. En niet overbodig of overdreven”, aldus Geraldine.

8 reacties op “Geraldine Kemper gaat geile verhaaltjes vertellen

  1. Caroline Tensen zegt:

    Dat lelijke wijf Caroline Tensen heeft zelfhaat, ja dat snap ik als je eruit ziet als crokychips papegaai. Met die kromme havik neus van haar. Oud en lelijk en ook een stalker is dit mens

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.