Giel Beelen toont ballen


Nee, niet letterlijk. Je moet er toch niet aan denken om de nutsack van die overjarige puber te zien. Gieltje is helemaal in de hippiewippiewappie mood de laatste tijd. En geeft dus allemaal meditatie en andere technieken. Hij zou met zijn Kukuru, wat Japans is voor gele tanden, langs de theaters, maar weigert door de coronamaatregelen van de overheid. En dat vinden we nou eens sterk.

Beelen cancelled zijn show want heeft geen zin om bewust ongevaccineerden mensen niet binnen te laten. “Verbinding met jezelf begint met balans en verbroedering in jouw wereld, met elk mens en op elke plek. Ik geloof dat iedereen daar recht op heeft. Dat betekent dat ik niemand wil uitsluiten. Ook niet als er tijdelijke beperkingen zijn die langer duren dan gepland. Daarom heb ik na lang wikken en wegen besloten om vanwege het huidige beleid de theatertour voor nu te cancelen.”

22 reacties op “Giel Beelen toont ballen

 1. Ongewenstmens zegt:

  Ik wilde eerst iets flauws schrijven over zijn ballen. Maar in navolging van Hans Teeuwen die om dezelfde reden niet optreedt, vind ik dit enorme klasse van Giel! Bravo!

  52
  2
  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Giel ‘Geeltand’ Beelen, wat een vreselijk doorgesnoven hippie is dit zeg. De jongen die bekend is geworden omdat hij zich door een prostituee liet pijpen. Nou moet ik nu gaan klappen omdat hij nu zogenaamd de show niet door laat gaan vanwege de ongevaccineerde? Daar trapt toch niemand in. Er wil gewoon geen hond naar die kut show van hem! Laten we eerlijk zijn. Al gaf hij mij geld toe dan ging ik nog niet.

   1
   2
 2. Co Jenevo zegt:

  Als ik diep en wel verzopen in een afbrokkelende put lig is Giel Beelen toch wel 1 van de laatsten waar ik aan denk om mijnlevenspad te helen.
  Maar goed, ook Famke Louise heeft ook fans.

  10
  4
 3. Oen Kardishian dichter zegt:

  Giel heeft wat plaatjes aan elkaar geluld
  En van ons belastinggeld de zakken flink gevuld
  Nu is hij flink gaan zweven
  Zal iets van evangelielessen geven
  Meeste is zwak gelul
  Wat ik niet luister als mijn theekop vul
  Giel je kunt niet de nieuwe messias zijn
  Dat vind die andere sokpop Arie Boomsma niet fijn
  Draai nou maar gewoon wat platen
  En stop geen coke in je neusgaten
  En ben je echt eens dapper
  Ga dan eens langs de kapper

  2
  5
 4. Piel Beelen zegt:

  Giel Beelen dat is toch die pedo? Maar omdat meisje in kwestie heul volwassen was voor haar leeftijd. Moest dat wel kunnen en dit en dat en zus en zo en bla bla

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.