Gijp: Rutger Castricum is een arrogante løl

rutger-castricum

En daar heeft René natuurlijk helemaal gelijk in. Arrogante mensen zijn al vrij vervelend, maar als ze dan ook nog eens geen ene reet hebben bereikt is het helemaal treurig. “Weet je, stel je voor dat ik ergens zit te eten in Spanje en Zidane zit naast me en die zou een beetje arrogant zijn. Daar kan ik me nog iets bij voorstellen. Maar wat heeft deze jongen nou gedaan?”

Nou ja, hij heeft samen met Dominique Weesie (walgelijke man) miljoenen euro belastinggeld in zijn zak gestoken om van een rebelse televisiemaker hetzelfde als de rest te worden. Alleen dan met nog minder talent. Van der Gijp is duidelijk: “Daar is echt alles fout aan, hè? Die heeft een foute kop, een foute stem, een foute toon en het is zó’n arrogante l*l joh, die gozer.”

Özcan Akyol, ook aanwezig bij VI Vandaag, is ook geen fan. “Bij PowNed was hij een rebel, maar nu is hij heel keurig. Eigenlijk sinds Jeroen Pauw zich over hem heeft ontfermd. Hij is geneutraliseerd. Die reportages in Den Haag waren nog wel geinig en de mensen hielden ook wel rekening met hem, maar daar is niets meer van over. Dat is helemaal verdwenen, maar die arrogantie is wel gebleven. Dat is wel merkwaardig, ja.”

23 reacties op “Gijp: Rutger Castricum is een arrogante løl

 1. Dwight zegt:

  He, ongeveer tegelijk met Mediacourant hetzelfde bericht geplaatst.
  Alleen nemen ze daar wel de moeite meer dan 10 regels per artikel te schrijven. Zou ook hier gewaardeerd worden. Maar helaas is er hier geen geld voor een redacteur, er is nota bene niet eens geld voor een moderator.

  4
  39
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Dat is ie. En behalve dat ie een compleet verbouwde kop/haarimplantaten/verf enz heeft, is hij ook net zo arrogant als menig BN’r. Maar dat doet de linkse ruif met je. Vergeet nooit dat het gewone plebs die dat soort mensen aan ’t eten houden. Het dedain is enorm bij dit soort ”artiesten”. Kunstenmakers.

  8
  0
 3. Gordon Tonggenot zegt:

  I love Rutger, maar ik ben nu ziek door een overdosis poppers, en nu lig ik me toch een partij te ruften tussen de lakens! Er hangt hier een geur van overrijpe honingmeloen en rotte eieren. Wie komt er gezellig in mijn tent liggen? De eerste krijgt een tongzoen. Niet allemaal tegelijk!

  4
  8
 4. Yfke zegt:

  Pure jaloezie van de mislukte haatclown Roos en zijn miezerige knechtje Schouten. Jullie moeten op eigen kracht nu niemand met jullie nog wat te maken wil hebben in medialand. Schouten is een nichterige hielenlikker, die Roos zo in de rug zou steken, kon hij terug naar het medialandschap. Roos daarentegen is verworden tot een brallende hatende schreeuwlelijk met een zure rotkop. Nooit wat aardigs, alleen maar kotsend over iedereen. Jullie podium is tanende en over een poosje zijn de mensen wel op jullie uitgekeken. Hee Roos, heb je al een pensioenregeling of verdwijnen al je bij elkaar gebedelde donaties naar nieuwe autobanden en je dagelijkse gang naar de Gall & Gall ? Maakt ook niet uit, je gaat nooit zo oud worden als je er uit ziet prutser.

  2
  23
  • Sambal de Clown zegt:

   Wat kan jij zaniken zeg.
   Je kijkt wel een weijf.
   Zelden zo gelachen om Roddelpraat als de laatste aflevering en weet je wat zo fijn was?
   Er werden gewoon goede en harde grappen gemaakt en daar moest ik echt om lachen.
   Waarom? Denk ik dan bij mezelf.
   Waarom moet ik daar zo hard om lachen?
   Misschien wel omdat Jan heeel fluks alle heilige huisjes een schop geeft.
   En dat zien we veels te weinig op de Nederlandse tv. Alle content speelt zich af tussen een steeds kleinere bandbreedte ie zgn ‘fatsoen’ heet.
   We worden momenteel gedicteerd door de ‘woke’-community, de politicor links-media die iedereen wil cancelen die een beetje logisch nadenkt en door een sterke veganlobby die sowieso al een diepe hekel heeft aan humor, en met dit rijtje in het achterhoofd blijft er weinig fun meer over. Dikke mensen, domme mensen, wappies en anti-vax-mensen, wezens die menstrueren, mensen die een X zijn en geen M of V.
   Na de pasta-faraï was de beer los en roken ze hun kansen hè?
   Je weet dat de volgende ‘woke’ golf zal gaan over het emanciperen van lilliputters en dwergen?
   Ik voorspel dat het circus binnenkort ook op last van het gezonde verstand gesloten gast worden. Clowns worden de nieuwe fascisten genoemd. Dus jammer Yfke, van jouw tirade. Er komen tribunalen heb ik gehoord. Jij mag de eerste brandstapel aansteken.

   13
   0
   • Yfke zegt:

    Mooi tribunalen. Ik steek graag de brand in het varken Jan Roos dan. Dat dat stuk vulles maar flink mag gillen voor de vlammen zijn rotkop ook bereiken.

    1
    6
 5. Eusie zegt:

  Pot verwijt de ketel. Özcan Akyol was ooit crimineel en een tijdje op vakantie (in de bajes). Totdat Matthijs van Nieuwkerk in hem de nieuwe knuffel allochtoon zag na een avondje DWDD. Zelfde met Rutger Castricum. Deze is er samen met die vreselijke man; Dominique Weesie. Achter gekomen dat je bij het publieke bestel, nog meer geld kunt vangen als je deugt of doet alsof…..

  Of Rutger het echt meent? Nee. Dat blijkt wel als je naar Roddelpraat luistert en wat ome Jan en Dennieboy met Rutger achter de schermen hebben meegemaakt. Castricum is arrogant. Of het merkwaardig is wat Akyol stelt!? Nee. Het is gewoon de ware hij. En af en toe valt hij uit zijn rol.

  En tjah het is sneu wat Castricum en Weesie flikt. Maar ik denk dat de meeste personen dezelfde keuze zouden maken. Waarbij de heren van het vrije woord Jan en Dennieboy beide in een kut flatje wonen met elke week wel een lekke band of kapotte ruit. Zitten beroepsdeugers Dominique en Rutger er warm bij in een grote villa met extra gratis Tesla van de zaak.

  4
  0
 6. Ome+Jan zegt:

  Rutger Castricum is een waardeloze incompetente arrogante zakkenwasser, eindelijk iemand die dit op tv gewoon durft te zeggen. Geef René een pluimpje. Goed bezig Gijpie.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.