Gio niet meer gehackt


Ja mensen, hij is er weer! Gio is terug. Gisteren was zijn pagina gehackt door een of andere koekwaus. Maar vandaag kan hij gewoon weer aan de slag. Wij wensen onze vriend veel plezier op zijn kanaal en natuurlijk met zijn bevallige Jade Annaaaaa!

En zijn huid gaat ook steeds beter, dus we noemen hem geen grindtegel meer.

20 reacties op “Gio niet meer gehackt

 1. Robbie zegt:

  Dat is echt een pak van me hart!!!! En knalt Gio er nu ook weer elke maand een mijer tegenaan op back.org??? Het is toch onze vriend en we noemen hem geen??? Vast niet he, heb je die dekbedovertrek al voor je dochtertje die paarse?? Is die magnetron al geregeld??? Oftewel schijt aan hem zolang hij schijt aan RP heeft. Afspraak is afspraak…….

  1
  2
 2. RTL Boulevard Team zegt:

  Apart hoe de hacker een promotie filmpje over bitcoin plaatst en niks anders. Zal vast en zeker geen betaalde actie zijn dat meneertje Gio alleen maar ten goede komt. En maar lekker innen op de drama waar hij vervolgens weer een aantal vlogs mee kan vullen. Grappig dat Roddelpraat dit inzicht niet heeft, tenzij ze echt vriendjes zijn geworden.

  5
  1
 3. dirk zegt:

  gio is gewoon een talpa jongetje niets meer en niks minder . weet niet als de echte jade anna hier telkens reageert . wat zit ze hier te slijmen over haar vriendje echt niet normaal . op youtube is ze telkens poes lief maar hier geeft soms antwoorden waar ik van denk tegen kritiek kun je en daarom geeft ze grote bekken terug .

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *