Glenda Disgrace nog steeds vast


Heerlijk dat die vuile ordinaire schreeuwlelijk vast zit. Gooi de sleutel weg, zou ik zeggen. Altijd maar met die grote smoel van haar denken dat ze iedereen de maat kan nemen, maar zelf voor geen millimeter deugen. Het is te hopen dat we nu niks meer van haar horen. Laat haar gewoon de bijstand inglijden waar dat soort types thuishoren.

Maar het zal straks wel weer allemaal racisme zijn

40 reacties op “Glenda Disgrace nog steeds vast

 1. Linkmiegel zegt:

  Het is haar van harte gegund die loeder. Als je zulke nageboortes op deze wereld zet verdien je niet beter. En waar is die ‘vader’ van die jongen? Zal ook wel zo’n vieze stinkende kut crimineel zijn. Soort zoekt soort zullen we maar zeggen. Ik zou me als vader doodschamen ooit op zo’n stink snol te hebben gelegen en dan zo’n strontjong uitgepoept hebben gekregen. Je bent toch niet goed wijs om verhaal te halen als je zoon zich niet aan de regels houdt en denkt boven alles te staan. Ik vraag mij af of dit nou is wat je je zoon mee wil geven. Dat hij alles maar kan maken als de regels hem niet aanstaan dat hij ze eigen regels maakt.

  Zou me niets verbazen als deze ‘zoon’ over een paar jaar ook heel stoer doet tegen de verkeerde. En dan vinden ze hem ergens dood in de sloot. Zullen we vast en zeker Glenda horen dat het zo’n lieve jongen was en dat hij nooit iets verkeerds deed. Dat heet iets met karma…

  75
  0
   • Uitgesproken zegt:

    Het is misplaatste arrogantie.. Zitten velen vol mee in dat wereldje.. En maar mensen afkraken in talentenjachten, en maar komen met de meest onzinnige muziek / programmas.. en ze kwamen er mee weg.. Dat is nu wel eindelijk aan het veranderen!

    15
    2
  • Uitgesproken zegt:

   In die “cultuur*” gaan ze allemaal vreemd, allemaal liegen, bedriegen, en klagen over wat de witte man gedaan heeft… Ondertussen zitten ze veelal aan de drugs, neuken met alles wat los en vast zit.. Maar zodra het lastig gaat: “RACISME!”.. “Ik wil uitkering”… “Mensen zijn tegen mij”… bla bla bla

   ( naja of dit ook een cultuur is… ik kan me betere culturen bedenken haha)

   13
   2
 2. Gewoon ik zegt:

  Haha dit wordt een prachtig verhaal natuurlijk. Al krijgt ze wel weer teveel aandacht, straks schreeuwen dat er alleen bruin brood was(racistisch).

  Alles doet deze braderie zangeres voor wat aandacht, wat zal der pa trots op der zijn, misschien wou hij haar nog een wijze les meegeven op zijn sterfbed maar kwam die niet meer verder dan wuawuawua.

  Kan niet wachten op woensdag, zal de imitatie van het sterfbed wel weer voorbij komen haha, genoeg voer deze week voor de uitzending, ik zet het bier vast koud.

  41
  3
 3. Roddelstraat zegt:

  De bijstand inglijden?
  Nou ik hoop het niet, die heeft geld genoeg om zich zelf te voeden, en als dat op is dan is dat dikke pech en dan wordt het maar geen dik belegde boterham.
  Oja die mag straks misschien geen ene Jumbo meer in, eens kijken of ze zich bij de voedselbank dan wel kan gedragen.

  26
  0
 4. Tim zegt:

  Smeerlap volgevroten kalend varken Roos, alcoholverslaafde obesitas prutser, ga eens onmiddellijk deadt dood dood, pleurislijer. Of moeten mensen je autobandjes weer prikken. Ik zou zeggen zoutzuur over je pleurispauperauto.

  3
  98
 5. Paardenlul zegt:

  zoon van 15 steekt sigaret op in Supermarkt…..(of Esigaret maakt niet uit) en dan verhaal komen halen…is erg ASO indeed. Je hebt bij Den Helder een heel klein eilandje genaamd ‘De Razende Bol’ Daar mogen deze BN’ers naartoe, Borsato,Alie etc…. Hier hebt je een tent en een hengel en daar blijven ……en nee we gaan jullie niet filmen….gewoon blijf op je eiland , we zijn klaar met jullie.

  24
  0
 6. Linkmiegel zegt:

  Mokkel schijnt voorlopig nog niet weg te mogen, samen met die zoon van haar en nog een andere malloot. Nou dan kan ik je echt verzekeren dat er dus duidelijk is dat die zoon helemaal fout zat en door het dubbel terugkomen je als moeder ook echt fout bent. Immers heb je de tijd gehad om over je shit na te denken of dit nou wel zo’n heel goed idee was. Want geloof me maar dat de politie en de rechter naar dit verwijtbare feit kijkt. Van mij part blijven ze vastzitten tot de zaak voor de rechter komt, dat zal ze goed doen.

  4
  0
 7. Kat zegt:

  Doe dr maar een extra groot slot op! opgeruimd staat netjes!
  Wat een helden zeg ff met een knokploeg 16/ 17 jarige vakkenvullers molesteren, hoe zielig ben je dan!

  2
  0
 8. Waar is mijn pakje zegt:

  Zeg Tim,ben jij niet helemaal goed bij je kokosnoot.Sodemieter lekker op van RP.Beetje lopen dreigen hier,sneu neus.Zeker dikke matties met die schreeuwlelijkerd.Is het toevallig jou zoon?Dan moet jij je diep schamen,lamlul dat er bent.Snap ook niet waarom dat bericht niet verwijderd is.Wat een debiel ben jij joh.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.