Glenda ook weer alleen


Nou, het zit die meid ook niet echt mee. Hele carrière naar de getver geholpen, de buurt die je uitkotst en nu is het ook nog uit met haar verkering. Ze wil er verder niks over kwijt en heel eerlijk interesseert ons de reden dan ook geen reet. Maar door de naam van Glennis kan nu wel toch een streep, mag ik hopen.

Want deze terrortokkie is wel het laagste van het laagste.

19 reacties op “Glenda ook weer alleen

 1. Co Jenevo zegt:

  Heeft ze eindelijk de kans een bericht te posten vanuit haar almachtige ‘ik-vorm’, hoeft ze een keer niet andermans leed te gebruiken om zichzelf centraal te plaatsen, en dan heeft mevrouw er geen zin in.
  Jammer, jammer, jammer.

  14
  0
 2. Rob van dungen zegt:

  Jaren geleden, halverwege de jaren negentig heb ik Glenda eens ontmoet op een feest van onze studentenvereniging. Ze heeft me nog gepijpt voor een pakje belinda sigaretten. Wat een wereld wijf was dat, ze had laat op de avond een hele sloof sigaretten onder de arm toen ze weg ging.

  21
  0
 3. Janus Anus het alcoholvarken uit Beegen zegt:

  Zo het weekeinde begint
  Hik burph hik hik
  Burph
  Hik
  Racefiets op Marktplaats gezet wegens overbodig
  Folder van Gall & Gall doornemen
  Hik burph

  2
  6
 4. Whitney Use-a-tun zegt:

  Als je mishandeld bent als kind komt dat vroeger of later altijd naar boven. Vaak herhaald de cirkel zich dan. Dit meisje kiest er telkens voor haar pijn en verdriet met agressie te bevechten. Dat is natuurlijk compleet zinloos en maakt alles alleen maar erger.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.