Glennis Disgrace praat!!!


OMG! Glenda spreekt. En je wil het vast niet geloven, maar zij en haar zoon zijn de ware slachtoffers. Vandaar ook dat ze allebei 3 dagen vast hebben gezeten en nog steeds verdachten zijn. Volgens de braderiezangeres is haar zoon door 5 man personeel van de Jumbo aangevallen. Haar tong brandt. Jeetje.

Maar volgens mij heeft ze nu al te veel gezegd. Haar advocaat zal hier wel niet blij mee zijn, want ze geeft de mensen, die zij met haar gang in elkaar hebben geslagen, de schuld.

56 reacties op “Glennis Disgrace praat!!!

  • Vriend van Glennis zegt:

   Groot onrecht. En diskriminasie.

   Welbeschouwd is het BELACHELIJK echt hoor, dat mensen in de Jumbo niet even van een e-sigaret mogen genieten. Ik zal het even uitleggen.
   Roken voor volwassenen is verboden.
   In de winkel mogen volwassenen niet roken. Dat is een legaal verbod. Want alleen volwassenen mogen tabak en e-snuff kopen.
   NERGENS staat dat minderjarigen niet mogen roken, wie zegt dat Antonio aan het roken was? Hij heeft een astmavaporizer voor als hij benauwd wordt van die stinklucht in de vieze supermarkt van jullie.

   Dus het is onrechtmatig en diskriminasie en binnenkort komt de waarheid aan het oppervlaktewater.
   Wacht maar af!

   19
   109
   • Concert-promotor zegt:

    Ging ze eerst nog gewoon op tournee omdat ze het volste vertrouwen had in de afloop van haar rechtszaak.

    De Harbour Club heeft er niet zo’n vertrouwen in dus die hebben haar voor de zekerheid gecanceld.

    De clubtournee door België gaat gelukkig wel gewoon door. In dat land maakt het niet zoveel uit of je een aggressieve schreeuwende tokkie in nederland bent want de Belgen lezen geen nederlands nieuws

    30
    8
   • S5 zegt:

    Er geldt een algemeen rookverbod, ongeacht leeftijd. Deze wet is jan 2022 verder uitgebreid zodat er ook geen rookruimtes meer zijn op de werkplek, dus in Jumbo mag door niemand gerookt worden (dus weg zalm?)…

    17
    1
   • Willem zegt:

    Het zijn gewoon racisten !

    Ik als blanke nederlander kon vanmiddag gewoon een sigaretje roken in de supermarkt, tijdens het boodschappen doen.
    Toen bleek dat ik m’n aansteker niet bij me had, werd ik heel vriendelijk geholpen door een mevrouw achter de infobalie, die mij een aansteker leende, ik hoefde hem niet eens te kopen.
    Na het aansteken van m’n sigaret ging de aansteker weer terug in het verkoop display.

    Wat is het leven voor sommige toch oneerlijk, ik pleit voor gelijkheid, geen onderscheid meer tussen wit en zwart.

    Groet Willem Pieters.

    9
    5
  • PiemelBoy zegt:

   En jij? Dave R alias Steven(allebei niet je echte naam)? Je leeft van een uitkering, je woont begeleid en zit hele dagen op Roddelpraat. Jij bent echt het schoolvoorbeeld.. O wacht, toch niet, kneus.

   28
   14
   • Puskop Pietje zegt:

    Piemelboy. Geen zak wiet? Geen toelage uit je persoonlijke faillissementregeling omdat je domme dingen hebt gedaan (toch piemelboy pietje?)
    80 euro per week toelage is niet veel. Dan maar de hele dag op Roddelpraat gaan zitten spammen.
    Het beste is als je deaud gaat.

    Ga ’s deaud

    9
    6
    • Belg Rado zegt:

     Aha scheijt.
     Ze hebben je door.
     Piemelboy, kale pietje, nudrug, smegmabek, Nappy, Godron, my fucking GAwD hoeveel nicknames kan een zieke gestoorde malloot als jij erop na houden? Hoeveel?

     Stel nou dat al onze nieuwe Vlaamse vrienden jou gelijk cancelen en de redactie een bijdrage van 5 eurootjes per maand betalen voor ragfijne goeielijke content in hun boxje twee maken per week?

     Dan zijn ze van jouw vieze hersenspinseltjes af en Roddelpraat is weer smetvrij.

     Alles!
     Lijkt mijn een goed plan.

     Deaud aan de trolllen en welkom aan de Vlamingen!!!

     4
     2
     • Bananen Milk Shake met Blauwe Besjes zegt:

      De weerkvergoeding voor Piemelboy Nordrog is ongeveer 32 euro per dag.
      In de beschermde omgeving waarin hij zit zijn kost en inwoning inbegrepen. Nodrog kan dus ongeveer per week een paar grammetjes wiet kopen.
      Voor de rest is het een afhankelijk sukkeltje. Sommige mensen kozen de deaud ipv zo te leven…

      Hej pommelboi.
      Is dat niks voor jou?
      Lekker deaudgaan?
      Mooi een eind eraan maken…
      Wat heb je hier nou?
      Je moeder is een hœr en jij zit een beetje eenzaam te rukken in je kamertje.
      Ga ’s deaud rifaapje. Make us smile.

      3
      0
  • Rene zegt:

   Glennis disgrace d artiest nu leugenachtig en niet in staat je zoon op te voeden. Iedereen kotst je uit van b artiest naar d artiest . Het gaat niet om jou, ga in in therapie met ue zoon. Het gaat gvd niet om jou

   0
   0
   • Martin zegt:

    Jan en Dennis zijn echt heel leuk bezig. Maar zolang beide heren zelf helemaal tekeer mogen gaan (gekke gebaren tot aan iemand belachelijk maken), dan mogen hun reageerders dat ook. Anders is het ouderwetse censuur. Ik denk ook dat er bewust niet voor moderator is gekozen, juist omdat iedereen lekker vrijuit mag roddelen. Jan mag ipv netjes “scoop” “sccowowoeoeoeoeoeoeoeoep” zeggen, en zijn reageerders mogen dat ook hier. Lekker vrij iedereen.

    2
    2
 1. Hector zegt:

  Die advocaat moet eerlijk zijn tegen leeghoofd Glenda: er zijn camerabeelden en talloze getuigen. Dit is zware mishandeling met voorbedachte rade. Beste Glenda, je bent zwaar de lul en dat nieuwe neukertje van je krijgt ook meteen een strafblad aan zijn broek. Lekker begin van jullie relatie!

  19
  1
 2. Lies en Juultje zegt:

  Don,

  We hadden je al geappt gisteren, maar daar reageerde je als gewoonlijk niet op. Dus dan maar even zo, tegenover al je kijkers.

  Wat een beschamende vlog had je gisteren gemaakt met je bestie Dutch Performante!

  Jezelf een beetje laten ondergooien met taarten en sausen, terwijl héél veel mensen de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen.

  Schaam je man!

  Groetjes van je exen.

  8
  5
 3. Sjoeke zegt:

  Stop dat men smaakte wijf in de gevangenis of in een gesticht. Is beter voorjaar ende samenleving want wie moet nou lastig gevallen worden met dat secreet. Een paar klappen helpen misschien ook haar een toontje lager te laten zingen. Zal me ook niks verbazen als iemand dat een keer doet omdat nu eenmaal iedereen zulke figuren uitkomst. Daarom is het voor haar ook beter dat ze naar de gevangenis of een gesticht gaat

  3
  0
 4. Klukkluks Clen zegt:

  Tijd om de witte puntmuts eens af te gaan stoffen en een jerrycan benzine door de brievenbus te legen. Krijgt ze in het echt een brandende tong.

  8
  4
  • Steven zegt:

   Ik had weer de naam van PiemenBoy gestolen en nu ben ik ook actief onder vrouwennamen waaronder Charlotte H. De enige echte Steven(niet mijn echte naam wel mijn naam hier op Roddelpraat|)

   0
   4
 5. Berger Meermin zegt:

  Toch knap van die goedkope lichtekooi: 2 hele zinnen, 2 gigantische spelfouten.
  Je zou bijna denken dat zij de artikelen hier op RP in elkaar zet.

  2
  0
 6. Martin K. zegt:

  Fijn voor de slachtoffers, omdat alles op camerabeelden is vastgelegd. Ernstige mishandeling in groepsverband, waarbij de slachtoffers nooit meer kunnen werken, vanwege het trauma wat de minderjarige hebben opgelopen. Einde carriere als vakkenvuller! Mag ik ff vangen!
  Gelukkig valt bij Glennis iets te halen….schikking….van 2 miljoen……..(Helaas is dit niet de USA, anders 20 miljoen met gemak).
  Helaas krijgen de meeste slachtoffers (van ernstige misdrijven) never en nooit een stuiver, omdat bij de daders niks is te halen en de overheid wegkijkt.
  Advocaten stort U op de slachtoffers om het maximale eruit te halen….succes.
  En laat Glennis maar zingen (op water en brood), zodat ze de slachtoffers kan afbetalen.

  1
  0
 7. Linkmiegel zegt:

  Ahh glenda denkt dat zij nog echt in haar gelijk staat ook, geef die tiefus snol even lekker 4 jaar onvoorwaardelijk. Kan dat zoontje naar een tehuis alwaar hij als een bitch behandeld kan worden en zeepjes mag rapen voor bubba. Dat hij er uit komt met een kontgat waar een amsterdams paaltje in zou passen…

  En glenda je tong brand? drink even een litertje napalm stomme snol misschien brand je dan je hele kutstem weg en kan je voor de rest van je zielige kut leventje weer op een uitkering zitten teren. Kan je weer die zielige vader in huis nemen van dat tiefusjong want dan hebben jullie allebei geen nagels meer om je reet te krabben.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.