Glennis Grace en stinkjoch treden gewoon samen op


Ja, ik weet niet hoe die zoon heet. Maar een stinkjoch is het zeker. Die stond gewoon naast zijn tokkie moeder op te treden. En dan ook nog het nummer ‘Three Little Birds’ van Bob Marley te verkrachten. Het gaat ze natuurlijk vooral om de tekst ‘Don’t worry about a thing’, want schijt hebben ze overal aan. Dat is duidelijk.

Ik heb niet het gevoel dat Glenda zich op een of andere manier inhoudt na haar belachelijke gedrag. En dan ook nog de hoofddader van het JUMBO verhaal op het podium trekken. Verschrikkelijk.

29 reacties op “Glennis Grace en stinkjoch treden gewoon samen op

 1. Robbie zegt:

  Laatst las ik (geloof op MC) dat een slachtoffer pas na 2 maanden weer terug aan het werk kon. 2 Maanden!!!! Dus hopelijk is het onderzoek snel afgerond en dan wil ik die beelden weleens zien, hoe dat tuig tekeer is gegaan tegen waarschijnlijk minderjarige vakkenvullertjes/medewerkers. Maar 2 maanden vind ik toch wel echt lang hoor, voor een jong kind. Dan moet je toch wel vreselijk tekeer zijn gegaan………

  66
  0
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Vreselijke hersenschudding was de oorzaak, nou, daar staan inderdaad maanden voor maar dan hebben ze dus hard op z’n hoofd geslagen dan wel geschopt… Gelukkig maakt dat het strafbare feit wel aanzienlijk en heb je het soms ook al zelfs over (on)voorwaardelijke celstraffen. Sneu voor dat jochie, lekker voor haar.

   23
   1
   • Clubber Lang zegt:

    Ja, of je bent gevallen na een duw. Of nog 1 van de 100 andere redenen waarom hij een hersenschudding kan hebben.
    Ik wil ook dat Glenda de rest van haar miezerige leven staat te schoffelen of op haar knieën moet rondkomen, maar lul toch niet zo suggestief.

    20
    2
    • Hanky Panky zegt:

     Suggestief lullen is het enigste dat ze hierzo doen.
     En natuurlijk daders als Glennis Grace zonder enige vorm van proces naar de hel toewensen. Soms is het beter om dit soort mensen via Trial-by-Media levenslang te schorsen want hoe meer publiciteit (en reacties) ze opwekken hoe zieliger de rechter het gaat vinden.

     60 uurtjes schoffelen taakstraf.
     Let maar op. Na dertig uurtjes is ze klaar. Let maar op.

     16
     1
     • Pascally. 2.0. zegt:

      @Hanky Panky Lekker toch? Het is niet zo dat we hier op een sollicitatiegesprek zijn. Hier mogen we allerlei suggesties roepen en met geslachtsdelen schelden en vooral elkaar voor de gein belachelijk maken, @Hanky Panky Poep Chinees. Ik denk inderdaad dat de rechter zal meenemen in de strafvermindering dat we haar publiekelijk hebben aangepakt 🙁 dat was bij Bilal namelijk ook zo! Al was dat toen ergens een ietsje pietsje misschien wel een klein beetje, héél klein beetje van een beetje terecht, durf ik voorzichtig te beweren. Deze meid laat echter keer op keer haar ware gezicht zien dus met haar imago komt het gelukkig nooit meer goed 🙂 Van stralen als Whitney in de States naar de Bingo-avonden van de gesubsidieerd door het krakkemikkige buurthuis ’t Gouden Uurtje voor degenen die er wat krapjes bijzitten dezer dagen, zo in de schuldsanering. Met een heerlijke stampotje van grootmoeder Liesje voor de clubleden. Let maar op!

      8
      0
   • Osamab zegt:

    Dat stinkjoch krijgt gewoon een voorwaardelijke werkstraf van zo n D66 vrouwtjesrechter dus verwacht niet te veel van die rechtzaak

    17
    2
 2. Snowseal zegt:

  Denk dat het beter is de mensen aan te pakken die dit soort sekte avonden bezoeken! Zolang mensen deze aandachts geile pauper familie aandacht geven stopt het nooit!

  34
  0
 3. Veenlijk 2.0 zegt:

  Ik snap niet wie er nog geld betaald om zulk tokkie volk te zien optreden.
  Als dennie en jantje de jumbo verbouwd hadden zaten zij waarschijnlijk maandenlang in voorarrest..

  35
  0
 4. Pascally. 2.0. zegt:

  Uiteindelijk trekt ze hiermee vooral letterlijk geen volle zalen dus vooral zo doorgaan 🙂 ziet iedereen hoe gek dat wijf is. Dat joch heet trouwens Tony. En hij denkt ook dat hij Tony is maar het is eerder kabouter Plop uit een achterstandswijk.

  24
  0
  • Linda Sträter zegt:

   Die afschuwelijke knokpartij in de Jumbo blijft Glenda wel pijn doen want zij zou vanavond en morgenavond namelijk meedoen aan de Beste Zangers Live (13 en 14 mei) maar zij is keihard gecanceld!!. De organisatie vind haar een lawaaiige ruziezoekster en laat weten dat ze geen behoefte hebben aan een optreden van Glennis.

   De rest van haar optredens werden overigens ook al geannuleerd. Dus ze heeft nou eindelijk tijd om dat ongemanierd kutjoch van d’r op te voeden.

   13
   1
 5. De Baas van Niks zegt:

  Beetje een vergelijkbare situatie als dat van Bilal dus, die staat ook weer met zijn grote neus en platte achterhoofd op een podium alsof er niets gebeurt is.

  18
  0
  • Vlad P zegt:

   Bilal Wahib, Martijn Niemann, Sander Schimmelpenninck, Carlo Boszhart, Arie Boomsma uit Abcoude, en Thijs Römer zijn allemaal verdachte pedoos die door hogere machten beschermd worden.

   Welk groot complot zit hier achter?

   9
   2
 6. Kouwe kletser zegt:

  Dit is die untermensch die liep te roken in een jumbo filiaal waarna zijn moeder met een hele knokploeg verhaal kwam halen en alles kort en klein geslagen is.. zulke mensen geeft John de Mol een podium 👍🏻

  14
  1
  • Berend Putje zegt:

   Wat voor taakstraf krijgt Johnny voor die verschillende mishandelingen?
   Tellen die meisjes die Johnny heeft gedrogeerd en verkracht ook mee?
   En wat had zijn oom Vieze Jeroentje hiermee te maken?

   14
   1
 7. Brigitte zegt:

  Ik vroeg me al een tijd af waarom ik Glenda zo’n lelijke kop vond hebben. Nou ik ben eruit: ik heb haar kop nog nooit gezien, het is die enorme plaat die ervoor zit die zo bloody lelijk is……………………

  10
  0
 8. Tinus plotseling zegt:

  Waarom treed dat kreng op in de Melkweg .zijn ze vergeten waar ze voor staan .deze moet je geen podium geven ze heb een air van een kattenbak alleen maar ik.ik.ik. welke debiel koopt er kaarten voor dit kreng

  4
  0
 9. Ronald zegt:

  Ik hoop dat ze dat klote joch van haar(Tony of wat zijn naam ook mag zijn)ook een keer flink te grazen nemen.Verwaande ingenomen niks voorstellende kwal.Bah
  En moederlief overal wordt afgewezen.poepvolk!

  3
  0
 10. Remzi zegt:

  Amina koyum deze scoop en julie bellen mij niet eens op… tuh ben Jan Roos vallahi niet hoed lan…. scooooop ama smina koyum he geeft mij geen seintje man

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.