Glennis Grace en zoon opgepakt


Oh oh oh oh, Glenda Glenda Glenda. Dit is zo’n mooi verhaal dat we het niet eens gaan checken. Glennis is samen met haar zoon opgepakt nadat ze supermarktmedewerkers gingen mishandelen en bedreigen. Tokkies are gonna Tokkie. Dit verhaal komt van onze vriendin van de show Yvonne Coldeweijer. En als ze een mooi topic heeft krijgt die trut ook de credits.

Moet je dit ff lezen. Hahahaha.

UPDATE: Het is nog waar ook. Hahahaha.

76 reacties op “Glennis Grace en zoon opgepakt

  • Pieter zegt:

   Ik woon zelf in de westerstraat en kom vaak in dre Jumbo, Het is de plek met het alleraardigste personeel wat er is. Al je daar ruzie krijgt ligt het echt aan jezelf. Ongelooflijk ze zat iedergeval op haar plaats bij de de Voice met de ander mafkezen zonder respect voor derden !

   188
   5
   • Frisse Wind zegt:

    Haar advocaat Kerem Canatan is strafrechtadvocaat bij Meijers Canatan Advocaten in Amsterdam en die staan de zwaarste criminelen bij. Kerem heeft Glennis binnen een paar dagen weer vrij. Wie heeft ooit gezegd dat je niet rokend een supermarkt mag binnenlopen als je niet geblust wil worden?

    Het is zo treurig dat het zoontje van Glenda Batta, toch al niet het zuiverste nootje op de toonladder, nu al als een crimineeltje door het leven gaat. Straks nog even verhaal halen bij die Jumbo-mederewerkertjes met z’n pipa en dan zit het joch gelijk in een justitiële jeugdinrichting z’n tijd te verdoen. Lekker dan, zo’n moeder als lichtend voorbeeld!

    115
    5
   • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

    >>>BREAKING BREAKING<<<

    KOUDE NACHT POLITIEBUREAU

    Uit eerste hand gehoord kunnen we melden dat Glenda Batta en haar 15-jarige spruit Anthony nog steeds in voorarrest zitten na hun aanhouding door de politie op zaterdagavond in een Jumbo-filiaal in de Westerstraat in de hoofdstad. Afgelopen nacht heeft het duo genoten van de gastvrijheid van de Amsterdamse Politie.

    Ze zitten niet op water en brood, naast dat er een warme maaltijd verstrekt zal worden is er elk uur automaten koffie met zoetjes en poedermelk, slappe thee of kraanwater en ze mogen van het sanitair gebruik maken als ze op een belletje drukken.

    De twee ruziemakers zijn gefouilleerd en er is voor zover ons bekend geen vuurwapen of steekwapen gevonden. Wel hebben zowel Glenda als haar zoon Anthonie hun broekriem en de koortjes uit de capuchon van de hoodie moeten inleveren, en Glenda loopt in haar joggingbroek zonder elastiek. Ook zijn ingenomen hun mobiele telefoons, de vaper van Anthonie, enig losgeld, bankkaarten, 4 grote D-batterijen en een pakje Pokémon kaarten.
    Het is niet bekend of de mobiele telefoons hangende het onderzoek worden uitgelezen teneinde méér bewijsmateriaal te verzamelen.

    De opsluiting zal in ieder geval zo lang duren als dat het onderzoek vereist daar het politieteam de beelden van de bewakingscamera’s in de supermarkt onderzoekt.
    Door de ernst van de zaak en de grote hoeveelheid geweld dat heeft plaatsgevonden in de supermarkt wil het onderzoeksteam de bewakingsbeelden heel nauwgezet bekijken.
    Indien de 15-jarige Anthony wel de aanstichter is geweest van al het geweld, en daar heeft het wel alle schijn van, dan is niet een supermarkt medewerker begonnen met het gevecht maar de kleine Anthonie zelf.
    Uit niet nader geverifieerde bron werd namelijk genoemd dat Anthonie uit het niets de medewerker die hem aansprak een vuistslag in het gelaat gaf waardoor deze met een bebloede mond tegen het winkelschap viel.
    Indien dit misschien wel het geval zou zijn geweest dan zal Anthonie alleen met steun van zijn peperdure advocaat nog vrijuit kunnen gaan en dan staat hij spijtig genoeg binnenkort achter gesloten deuren voor de jeugdrechter .
    Wij wensen Glenda Batta en haar vijftienjarige zoon héél veel succes in de politiecellen van de hoofdstad en hopen dat ze dit hoofdstuk snel kunnen afsluiten.

    27
    6
  • >>>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   >>>B R E A K I N G B R E A K I N G<<<

   ………BRENGEN JORIK EN GLENNIS SAMEN DE NACHT DOOR IN AMSTERDAM???………

   Na de 120 uur werkstraf die de kleine man van de rechtbank kreeg voor de mishandeling van een onschuldige 27 jarige passant in café Olivia in Amsterdam was de hij blijkbaar zó opgelucht dat hij vanavond zijn handjes weer eens liet wapperen

   Net herenigd na een tijdelijke break-up met Jamie Vaes vond de man met het postuur van een kleuter het nodig zijn huidige/ex vriendin en moeder van zijn zoontje uit een auto te trekken en haar te mishandelen.
   Vervolgens is hij in Amsterdam gearresteerd na de mishandeling melden onder meer NH Nieuws, AT5, Telegraaf, Juicekanaal Yvonne Coldeweier en Shownieuws. De beelden waarop te zien is dat de kleine man zijn huidige/ex vriendin Jaimie Vaes uit een auto trekt en aftuigt zijn door verschillende passanten gedeeld op verschillende media platforms. Wesley Sneijder is naar verluid niet in de omgeving gespot.

   De politie zegt inderdaad een 27-jarige Amsterdammer te hebben aangehouden na een korte achtervolging vanwege mishandeling.
   De verdachte reed weg in een auto maar werd desondanks alsnog aangehouden en opgepakt. Bij deze aanhouding is niet geschoten en de verdachte heeft zich zonder weerwerk overgegeven.

   We zijn reuze benieuwd wie het volgende Voice of Holland panellid wordt dat op spectaculaire wijze wordt aangehouden door de politie.

   17
   0
 1. Gasklep zegt:

  Netjes.
  Opgepakt en opgeborgen
  Even een wtf-momentje..die knaap is toch dertien? Waarom rookt dat kind?
  En was dit die telg van Glenda die liep te dreigen in een telefoongesprek dat hij met een geladen Glock pistool een ruzie wilde beslechten?

  Kom d’r maar in.
  Er is echt véél meer aan de hand bij de Voice of Holland dan het daglicht kan verdragen.

  104
  3
  • GLAnus Greece zegt:

   Glennis wanneer haar zoon een peuk opsteekt midden in de Jumbo: WEET JIJ WEL WIE IK BEN? IK BEN DÉ GLENNUS GRACE JA! ALS MIJN ZOON FF WIL PAFFE DOET IE DAT! *ff familie halen en de tent op z’n kop zetten*…. KOTS

   100
   4
   • Jumbootje zegt:

    Nee, volgens die vakenvullers kwam hij die winkel binnen en ging binnen lopen vapen. Niet roken
    Maar toen zei die jonger er iets van en toen kreegdie gelijk een bats opzijn bakkes en toen werd het duwen en trekken en meppen met alle collega’s en toen hebben ze die klootzakje nar buiten gewerkt maar hij schreeuwde dat hij ons allemaal ging pakke en dat hij zou terugkomen met een pistool en later in het donker kwamen er een groep mensen binnenen hij ook en zijn moeder die we ook kennen glennis en zij begon te krijsen.maar omdat we bang waren voor het pistool hebben ze achter de kassa de overval knop gedrukt en toen kwam de politie snel. Ze zijn meegenomen door de politie.Ik ga ontslag nemen. Ik ga niet wachten totdat dat gestoorde wijf en die zoontje weer vrij zijn enik ga me niet laten doodschiete voor een matpartij met een stelletje asoos. En de groeten!

    113
    5
   • ksmic zegt:

    Ken dit soort mannetjes, zit totaal geen berouw, medeleven of gevoel meer in en zullen enkel meer onschuldige slachtoffers maken. Dit zijn echt een soort demonen totaal verziekt door het gebrek aan een vader, een aso moeder en indoctrinatie door (Drill) Hiphop. Dit wordt een epidemie.

    11
    0
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Keurige nette familie. Werkelijk waar. Destijds dat filmpje van haar, hoe ze uitviel tegen die automobilist daar viel ze ook even smerig uit haar rol. Het is gewoon een vieze smerige tokkie die denkt dat ze geweldig is. En dat heeft niets met discriminatie te maken.

  81
  1
  • Pieter zegt:

   Die automobilist was ook niet op z’n mondje gevallen trouwens maar die hield zich in. Glennis Grace is altijd al van de aso en de escalatie en vechtpartijtjes in de supermarkt draait ze haar hand niet voor om. Ze zegt nou dat ze onschuldig is en de vechtenden uitelkaar probeerde te halen dus kan Yvonne Coldeweier die beelden eventjes tevoorschijn toveren dan weten we gelijk wie er liegt.

   36
   3
   • Margriet van Manen zegt:

    Het zal je moeder maar zijn. Misschien moet dat joch maar uit huis geplaatst worden. Al ben ik bang dat de crimineel al in hem zit.. En dat Glennis maar uit de ouderlijke macht wordt gezet. Voor mij hoeft die schreeuwlelijk nooit meer op tv. Laat haar maar echt werken voor haar geld. Een hoogstaande functie zal het niet worden. Haar IQ zit ver onder het gemiddelde denk ik zo.

    40
    3
    • Wie is de volgende? zegt:

     Die jongen heeft dus een pistool.
     Binnenkort schiet hij per ongeluk iemand dood.
     En wat dan. Had Glenda al kunnen weten maar heeft ze niks aan gedaan. Verwijtbare nalatigheid.
     Dus we wachten op het nieuwe volgende schandaal met Glennis Grace.

     34
     2
  • Ria zegt:

   Ze is gewoon een ordinaire omhooggevallen tokkie die ernkt dat ze alles kan maken met dat vervelende verziekte jong van d’r. Lees netgenscdat er medewerkers vd jumbo zijn opgepakt alleen glennis en aanhang. Lekker nog paar maanden laten zitten due schreeuwlelijk

   42
   2
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Overigens lijkt het mij logisch dat tokkie Glenda ook niet meer terug hoeft te komen bij de Voice. Vies asociaal wijf met je net zo asociale wannabee gangster zoontje. Stuur hem eens een jaartje naar Belgie, daar zijn nog gesloten inrichtingen voor dat soort kinderen waar ze heropvoeding krijgen. Of opvoeding in ieder geval.Godzijdank is het er bij 1 gebleven want mevrouw had er wel 3 uit willen poepen.

  61
  0
  • Dennieboy zegt:

   Ik wist hier niet dat jorikje weer iets geflikt had. Zou je zoon wezen… die kreeg me een paar tikken en eigenhandig op het bureau brengen. Wat een mafkees is dat zeg. Als er ooit zon stuk uitschot zich bij een van mijn dochters meldt sla ik hem eigenhandig een voedingssonde in.

   10
   0
 4. Sander Schimmelpik zegt:

  je kan zien dat Glennis haar eigen kind niet in de hand heeft, want hoe komt een 15 jarige snotjoch aan een vaper?? En dan jezelf ook nog belachelijk maken bij de jumbo? ze moet zich schamen en dat snotjoch moet naar de jeugdzorg!

  21
  2
 5. DrTosti zegt:

  “Glennis heeft geprobeerd mensen tegen te houden.” Proest….hier moest ik toch wel heul hard om lachen. Hahaha….die advocaat van haar zeg…..wat een lachertje…die kan beter comedian worden. 🙂

  20
  1
 6. Durex Elite zegt:

  Eigenlijk is dit oud nieuws nog voor dat het naar buiten komt. Een dirty trashcan die zich gedraagt als een dirty trashcan. Je kan er de klok op gelijk zetten.

  15
  1
 7. Kako zegt:

  John de Mol krijgt het nog druk met screenen van coaches. Gevaarlijk programma om je kinderen aan mee te laten doen. Sorry voor de onberispelijke coaches, voor zover ze er zijn.

  15
  1
 8. LadyDi zegt:

  Wat een ordinaire vrouw is dit zeg. Wat ben ik afgeknapt op deze vrouw. Winkel personeel aanvallen en terug komen met versterking. Geen enkele klasse deze vrouw

  14
  0
 9. Fuckface zegt:

  Deze vrouw moet gewoon dus wel betast worden door een medewerker van de voice… afwel gewoon een hele vuist in der Amsterdamse stink hol van der
  Stink tokkie met de overschreeuwende Whitney muil van der

  9
  2
 10. Linkmiegel zegt:

  Die tokkie zal het goed doen op de vrouwenvleugel.
  En die zoon van haar is tuig van de richel dus die zal ook binnenkort de verkeerde tegenkomen en en dan ergens dood gevonden worden. Dat ziet zelf Stevie Wonder nog aankomen.

  11
  0
 11. Vin zegt:

  Hoe haal je het in je hoofd om in de supermarkt een peuk op te steken. En dan nog bijdehand gaan lopen doen ook. Er is maar 1 plek voor die familie!!

  11
  0
 12. Fan van Roddelpraat zegt:

  Aan de ene kant sta ik hier niet van te kijken. Deze vrouw is een tokkie en zoonlief doet er niet voor onder. Echt asociaal tuig.
  Ze zullen binnenkort wel de discriminatie kaart trekken of BLM.

  7
  0
 13. ksmic zegt:

  Ken dit soort mannetjes, zit totaal geen berouw, medeleven of gevoel meer in en zullen enkel meer onschuldige slachtoffers maken. Dit zijn echt een soort demonen totaal verziekt door het gebrek aan een vader, een aso moeder en indoctrinatie door (Drill) Hiphop. Dit wordt een epidemie.

  5
  1
 14. Mega clit zegt:

  Glanus was America aan het veroveren en strandt in de eerste de beste Jumbo om de hoek omdat “de zoon van” teveel Montana films heeft gekeken.

  6
  0
 15. OokHappyValentines zegt:

  Triest; gevallen B.N’ers beschermd door hun net zo te zielige managers en vuige advocaatjes [veelal weer de afwerkplek in de familie van de geroyeerde Brammetje M.*M voor maffia maatje toch?].
  Wat bezielt trouwens zo’n vrouw als die Jaimy om hem te blijven verdedigen?; alleen geld of een soort s.m fetisj ; daar waar paardenuil Glenda niet voldoende IQ in d’r lege bovenkamer heeft om te realiseren dat roken of bipen in een super niet kan ergo moet dat misbaksel van 15 niet ook gewoon een mondluier dragen?

  2
  0
 16. Sjoeke zegt:

  De ergste personen zijn Tokkies met geld of aanzien. Laat haar snel even die grote pleurisbek een keer houden en zich gedragen. Zet haar anders maar een paar jaar op water en brood en laat dat stuk nageboorte door jeugdzorg uit huis plaatsen. Waarschijnlijk toch al praktisch en genetisch hopeloos geval, maar ja dan krijgt hij nog een kansje.

  2
  0
 17. H.H. zegt:

  Allebei tegen de muur. Aan zo´n degenerate apenvolk heb je toch niets!
  Zouden beter heel die buurt eens doorgaan…
  Je kan de aap uit de jungle halen maar niet de jungle uit de aap.

  2
  0
 18. Helga S. zegt:

  Een e-sigaret mag je overal opsteken.
  Officieel zelfs in een ziekenhuis.
  Overigens is het raar dat dat lelijke koter van Glenda praat als een Afrikaan die 6 tia’s heeft gehad.
  Lekkere opvoeding!

  1
  0
 19. Erwin zegt:

  Geciteerd uit het AD
  E-sigaret valt onder rookverbod
  Op 1 juli 2020 is het rookverbod uitgebreid met de e-sigaret, met en zonder nicotine. Op alle plekken waar een rookverbod geldt, geldt dit ook voor e-sigaretten, zo meldt de site van de Rijksoverheid.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.