Glennis Grace in The Voice is een flop


Je stopt een braderiezangeres in de jury en scoort gelijk de op een na laagste score ooit voor een seizoensopener van het programma. Niet zo raar, want dat ordinaire figuur deed waar ze goed in was: de ordinaire schreeuwlelijk uithangen. Mevrouw is zo fijn kritisch, alleen heeft nog nooit 1 eigen hit gehad. Wie is zij dan om iets te zeggen over het talent van een ander.

En dan ook nog vieze Ali, die tot twee keer aan toe “negenste” zegt en niet kan rappen. Een zangtalentenshow met een jury waarvan de helft van zelf niet kan zingen. Dat kan echt alleen in Nederland.

35 reacties op “Glennis Grace in The Voice is een flop

 1. Jan van Lauwersoog zegt:

  Dit scherm ultieme bewijs: de lineaire televisie is deaud. En als dit een trailer is die mij nieuwsgierig moet maken.. ja, dan ben ik inderdaad ONTZETTEND nieuwsgierig naar de staat van het ONDERWIJS in Nederland.
  Doe normaal.
  Het is net of ik naar een clubje hakketakkende buurkinderen zit te luisteren.

  Als dit de norm wordt dan maakt die pandemie ook niks meer uit.

  49
  4
  • > > > B R E A K I N G < < zegt:

   >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

   EINDE TvoH NU TOCH NABIJ???

   Een kale Britse zanger en gitaarspeler uit Wakefield, Yorkshire (GB) heeft de vooroordelen rondom The Voice weer eens dubbel en dwars bevestigd.

   De Brit Simon Roberts is ontdekt door twee scouts in een donkere kroeg op Tenerife en met zicht op een contract en een baan in de showbusiness maar Nederland gelokt.
   Door corona kwam daar natuurlijk helemaal niets van terecht dus van ellende en armoe werd hij gedwongen auditie te doen bij The voice of Holland.

   Met hetzelfde verhaal als Glennis Grace opdiste bij de jury van America's Got Talent deed Simon zijn verhaaltje: arm kind, opgevoed zonder geld en met een gerepareerde gitaar geprobeerd een paar peso's te verdienen in het Spaanse nachtleven.

   Behalve dat hij slecht Nederlands spreekt heeft de Brit Simon Roberts óók een slechte gezondheid, precies zoals de VoH-kandidaten is verteld: talent is niet genoeg, je moet óók de zieligheidsfactor aanspreken bij het publiek. De Brit Simon Roberts kampte met een melanoompje en is er erg alert op dat dit niet terugkeert als iets kwaadaardigs.
   Dubbel bingo dus.

   Hij heeft met zijn liedje ook Anouk overtuigd. Na zijn auditie volgden niet te volgen reacties van Glennis en Ali, -..waar is de ondertiteling als je hem zo hard nodig hebt?..- en ook Anouk was positief verrast..

   De meest confronterende conclusie van deze aflevering van the Voice of Holland is dat niet alleen het areaal aan geschikte juryleden volkomen opgedroogd is, ook voor een beetje aanvaardbaar talent moet men inmiddels buiten de landsgrenzen op zoek gaan.

   Is dit dan het definitieve einde van de uitgemolken formule TvoH?

   42
   10
 2. Mafkees zegt:

  Ik kijk al bijna 3 jaar zo goed als geen tv meer en als ik kijk dan is het Netflix of een film via Streamio. Waarom zou je vrijwillig naar het zooitje inteelt volk op de NL tv gaan zitten kijken. Ik ben al wat ouder (42 nu) maar in mijn tijd had je nog spelshows zoals wedden dat/ doet ie het of doet ie het niet etc. etc. had je nog presentatoren die charisma hadden en waar je gewoon een avond naar kon kijken. Nu heb je iedere avond meer van hetzelfde waarbij je je afvraagt waarom staan deze mensen niet ergens in een viskraam op de markt?

  60
  1
  • Linkmiegel zegt:

   Dan zou ik als ik jou was wel eerst even al die tandjes uit die bakkes slaan anders bijt ze hem er nog vanaf. Dat wijf is echt zo bizar achterlijk. En die wannabe gangster kindertjes van dr zijn nog veel erger. Grote bek over pistolen hebben. Als ik politie was had ik al eens een huiszoeking daar gedaan.

   0
   0
 3. Dwight zegt:

  Ook dit was vandaag al veel eerder op Mediacourant te lezen. Met een heel artikel er aan gewijd.
  Beste Jan, als je niet de eerste bent met nieuwsberichten moet je met meer komen dan 7 regels tekst.

  3
  10
 4. rollins zegt:

  Een ordinair schreeuwend viswijf dat als alleenstaande moeder meedeed in een Amerikaanse talentjacht is nu jurylid in een Nederlandse talentjacht waar kinderen misbruikt worden. Pretty depraved sick f*cks.

  28
  7
 5. Marc Zweetsok zegt:

  Glennus zat toch in de US of A waar ze het helemaal ging maken en nu ineens naast Ali B. te klooien met onschuldige kindertjes. Ali B. het onbetrouwbare spuitende en slikkende rolmodel die zijn handen niet thuis kan houden en dat bij jonge vrouwen afkoopt voor 500 euro. Borsato was geen incident.

  10
  4
  • Dit kan echt niet! zegt:

   Die Ali die heeft er kennelijk geen problemen mee om zijn genot te halen in de leeftijdscategorie die zijn kinderen hadden kunnen zijn en dat tegen betaling. Hij weet dat het niet deugd.

   3
   0
  • Steven zegt:

   Nee dit klopt niet hoor.
   De donateurs betalen voor extra content die ze in hun mailbox ontvangen.
   Elke week krijgen ze maffe, rare en overige opnames toegezonden die de aflevering van Roddelpraat op woensdag niet haalden.

   Superleuk steeds weer!
   Probeer het óók! Kost maar € 1,25 per week. Bier zuypen is duurder!

   Die autos hebben ze aangeschaft met het inkomen dat zij genereren met het produceren van Roddelpraat.
   Er is geen geld van donateurs dat misbruikt wordt, alles komt ten goede aan Dennis en Jan. Ik hoop dat ze nog lang Roddelpraat blijven maken en ik hoop dat er héél veel donateurs bijkomen, want het is het enige leuke programma om te lachen.

   Mvrgr.
   Steven

   17
   2
 6. Trpla zegt:

  Beste redactie, ik vind dit artikel en de titel ervan ongepast en pleit voor rectificatie.

  Ik verzoek jullie met klem om The Voice hierbuiten te laten.

  Alvast dank voor jullie medewerking.

  Mvg, Bart

  4
  5
 7. Die dikke uit de jury zegt:

  Er was ooit een programma waarbij er een echte jury aanwezig was met professionals uit de muziekindustrie..

  Tegenwoordig?

  Een alcoholverslaafde junk..

  Een hysterisch wijf met 85 kinderen van 98 werkloze kerels met minimaal 28cm

  En glennis.. zelfs daarin nooit ook maar iets bereikt.

  Wat een armoede

  9
  3
 8. Waar is mijn pakje zegt:

  Echt waar,iedere x weer over die auto’s zeiken en zeuren.Begin zelf iets en vraag €5,-kunnen je als azijnzeikerd misschien ook een x een auto kopen.Hou er toch eens over op.

  5
  1
 9. Oranje roven zegt:

  Die glenda kan niet zingen alleen schreeuwen
  Net als berget en haar aanhang.
  Al die anders gekleurde denken dat ze wat kunnen tegenwoordig.
  En dan die arnoud of anouk weet ik veel .
  Wat een treurig zooitje

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *