Glennis Grace is de pisang


Om te gieren is het. Glenda heeft nadat ze is vrijgekomen een statement op haar Insta gezet. “Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd.” Hahahahaha. Ja, je bent vast heel onschuldig. Daarom houdt de politie je ook 3 dagen vast en zeggen ze zelf dat je nog steeds verdachte bent van verschillende strafbare feiten.

Het is gewoon simpel: Glenda is de pisang. Ze dacht dat ze alles kon maken met haar ordinaire tokkie gedrag, maar het is nu gewoon klaar. En van dat nare zoontje van haar zouden we toch alleen nog maar iets horen bij Opsporing Verzocht, dus opgeruimd staat netjes.

36 reacties op “Glennis Grace is de pisang

  • Valerie Bessing zegt:

   Wat rot nou weer piemelboy dat je reactie verwijderd is.
   Krijg je niet zelf ook het idee dat ze jou compleet beu zijn?
   Misschien is het leuker voor iedereen als je een takkeneind opsodemietert met al je vieze praatjes en je obsessie voor Steven?

   43
   7
   • PiemelBoy zegt:

    De reactie van Piemelboy is niet verwijderd het is degene onder de naam STEVEN(niet zijn echte naam), die die onzin iedere keer post en nu reageer je op je zelf. ‘Valarie’ = helemaal gene vrouw maar gewoon de zieke kneus onder de naam Steven. Straks krijg je weer lullen in je reet die van je opa, je oom en je vader. Jij lelijk stuk gedrocht. Zoek nu gewoon eens werk in plaats van dag in dag uit me tig namen op Roddelpraat te trollen. Iedereen is klaar met jou ‘Steven’, Werkloze parasiet die zijn handje ophoudt.

    4
    23
    • Doctor Spock zegt:

     Wat een raar leven heb jij piemelboy.
     Je kletst de hele tijd over poep en seks en je reageert twee keer met enorme lappen tekst. Zie je zelf niet dat je verkeerd bezig bent?

     20
     2
  • Steven zegt:

   Hihi, ik plaats iedere keer die trol reacties dat de reacties van piemlboy zogenaamd verwijderd zijn.
   doe ik om te trollen. ik ben hier namelijk de man STEVEN alias Dave R,. piemelboy is een sukkel.
   ik ben de echte stoere man. ik ben heel de dag actief op Roddelpraat. ik werk niet heb geen vrienden ben eenzaam, maar door te rellen op roddelpraat voel ik me toch iets beter. ik word vaak geneukt door mijn eigen vader en opa ik vind het nog lekker ook. mijn opa heeft zelfs zijn warme drol in mijn mondje uitgeketst

   1
   26
   • Granite Dulcolaks zegt:

    Vandaag weer dialoogjes tussen twee geesten in het hoofd van nødrøg, smegmabek, reporter, antialles etc etc
    Met in de hoofdrollen Steven en Piemelboy.
    Het kan ook anders.

    DENNIS EN JAN.
    WILT U DEZE FIGUREN BELONEN MET EEN PERMANENTE BAN AUB?

    41
    3
    • Granite Dulcolaks zegt:

     Ik ben het weer onder een andere naam dezelfde als Steven, Anja, Kat, Dave R, Trolalert, trololo, Suzanne, etc. Zo kicke om met zoveel namen te reageren. Roddelpraat is een mooi podium waar ik mijn eigen ellende kan projecteren op anderen. en ja ik eet graag warme stront

     0
     21
   • Akex zegt:

    Waarom denken nazaten van BNrs dat ze altijd alles mogen doen en boven de wet en normen staan , hij doet iets wat niet klopt word er op aangesproken en jahoor veel tamtam gooit ’n winkelmandje gaat
    Snel bij mams uitjanken app ondertussen fff stel vriendjes en gaan samen met mams verhaal halen raar (doet hij anders nooit) en ik ben wel ff GLENNIS 😃 getuigd wel van opvoeding meteen bij foute aannames van zoon in de aanval 😞

    3
    0
 1. Fred zegt:

  Hee zure vetklep Roos, weer een berichtje van internet afgehaald. Uit eerste hand uiteraard. Als de kassa maar rinkelt nietwaar ? Kun je weer naar de Gall & Gall. Vandaag stormt het, dus wellicht met je 4e hands Range Roester, als je bandjes niet weer lek staan. Want bolle Jantje is wat dat betreft DE PISANG !

  3
  75
 2. Paardenlul zegt:

  Doet mij denken aan die Iraakse minister, niets aan de hand hoor en de bommen vlogen om zijn oren…dat mooi weer spelen hou daar eens mee op BN’ers….natuurlijk is er wat aan de hand, ga je schamen. Voortaan boodschappen maar laten bezorgen 🙂

  13
  0
 3. Robbie zegt:

  Ik vind het echt humor. En ze accepteer geen reacties of keurt ze goed merkte ik gisteren. Wel mooi dat het nu bevestigd is bij ook die linkse domme wokies. Dit kun je niet goedpraten. Supermarktmedewerkers zijn bij ons vaak jaartje of 16 a 17 dus kinderen. Het is gewoon schandalig en die kutzoon van haar met zijn praatjes over Glock en weet ik veel wat, moeten ze ook eens onder de loep nemen…….

  23
  1
  • Naar de bami zegt:

   Glennis Grace heeft dus een supermarktverbod een straatverbod en omgangsverbod door dat zoontje van haar.
   Daar zal ze wel blij mee zijn dan.
   Ik denk dat Antonio voorlopig niet op z’n PlayStation mag.

   12
   0
   • Robbie zegt:

    Tuurlijk mag die wel gewoon op zijn PS joh van dit ordinaire wijf. Kan het geen dame noemen. Maar dit is toch gewoon asociaal laten we eerlijk zijn. Een vechtpartijtje kan echt altijd gebeuren. Maar om nu als 40 jarige met een knokploegje naar een paar supermarktmedewerkers ( no offense) te gaan tja ik vind het echt triest diep diep triest……

    19
    0
 4. Rp zegt:

  Hoelang zou het weer duren voor we weer op de pagina van die azielzoekers staan dat we racisme tonen naar dit walgelijk mens hahaha ze moesten die al eerder met haar zoon vastzetten

  11
  1
 5. Sjinkie69 zegt:

  Het feit dat die domme Kaolo moeder drie nachtjes mocht overblijven,zegt toch alles.
  De maatjes van haar knokploeg die haar zoontje heeft opgetrommeld,wordt nog naar gezocht.
  Geen medewerking bij het politie onderzoek,ineens zijn het allemaal onbekenden.
  Dat ze geen excuses aanbiedt voor mishandeling en ravage bij de Jumbo zegt alles.Een enorme betonplaat voor dat paardenbakkus.Werkt straks ook lekker strafverhogend bij de rechtbank,wat een mongole wijf.

  19
  0
 6. EdKroket zegt:

  Dat Glenda na onveilige sex,een verkeerd jong heeft uitgepoept is een ongelukje.
  Dat de zaadmorser gelijk de benen heeft genomen is te begrijpen,je woont niet grrag in een kinderboerderij,met een paard in de gang.
  Dat dit zielige joch zonder pa,dan denkt dat ie de Tony Montana van de jordaan is geworden,is echt zielig.
  Wat een ongelooflijke losertje die Tony met zn moeder uit Slagharen

  7
  0
 7. Martin K. zegt:

  Heel triest, dat iedereen er schande van spreekt, maar ik zie dit als een uitgesproken kans om een forse schadeclaim in te dienen (jammer dat het mij nooit overkomt). De slachtoffers kunnen de aanklacht terugtrekken (seponeren), in ruil voor een schikking (financieel).
  Er valt bij Glennis vast wel iets te halen…….wat nooit het geval is bij de meeste misdaden.
  Prins Andrew mag 15 miljoen dokken voor een verkrachting, een minderjarige mishandelen met een knokploeg, waarbij het slachtoffer zodanig geestelijk is geraakt (naast de lichamelijke klachten, zoals een hersenschudding), dat werken voor de rest van het leven onmogelijk (zwaar trauma) wordt…..Ik zeg afkopen voor 2 miljoen…..
  Helaas is dit niet de USA, dan had je minimaal op 20 miljoen kunnen rekenen…dan hoef je nooit meer in een supermarkt vakken te vullen…toch!
  De advocaten staan in de rij om de slachtoffers te helpen.
  En Glennis mag haar hobby blijven uitvoeren (weet niet of ze dat nog leuk vind, als het niks oplevert), zodat de slachtoffers, allemaal netjes hun centjes krijgen.
  Iedereen blij.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.