Glennis Grace over Peter R de Vries: ik, ik, ik, ik, ik, ik, ik en ik


Sommige mensen kennen echt geen schaamte. Glennis Grace is daar natuurlijk een prachtig voorbeeld van. De coverzangeres denkt dat de wereld om haar draait en zo ook bij de moordaanslag op Peter R de Vries. Zonder enige twijfel gooit de nieuwe coach van The Voice of Holland haar gevoelens op Insta. En je raadt wel over wie dat gaat.

Juist, over haar. Maar liefst 28 keer het woord ‘ik’ in een filmpje over de aanslag op een ander. Hoe krijg je het voor elkaar. En dan ook nog de gore moed hebben om te zeggen dat je het filmpje niet maakt om de hele wereld te laten weten dat juist JIJ er veel moeite mee hebt. Hier zie je echt een geestelijk gestoorde aan het woord. Gatverdamme.

70 reacties op “Glennis Grace over Peter R de Vries: ik, ik, ik, ik, ik, ik, ik en ik

 1. Marc de Grauw zegt:

  Ben donateur geworden! Met name doordat Genee Dennis op een walgelijke manier heeft genaaid.

  Jan, doe ons wel 1 plezier. Je mag zo blauw als een aap zijn elke uitzending, maar voel wel effe aan wanneer je, je bakkes moet houden als Dennis echt eff zn hartje moet luchten. Verder is het GOUD!

  60
  0
 2. Jan Roos zegt:

  Dames en Heren, hier een mededeling. De volgende die mijn naam gebruiken om te commenten, of die van Dennis, worden verbannen van deze site. Dat dat duidelijk mag zijn. Begin er een beetje klaar mee te zijn. Niet zo leuuuuuk!

  9
  3
 3. Dwight Power zegt:

  Eigenlijk ziet ze dit nieuws als een mogelijkheid om weer een filmpje over zichzelf te maken. Wat het voor haar betekent, wat haar gevoelend erbij zijn. Volledig zwelgend in “self-importance” zonder enig mededogen of inlevingsvermogen. Alles op haar zelf betrekken, wellicht als zij het zelf niet doet doet niemand het.

  3
  0
 4. Willem Wever zegt:

  echt een Amsterdamse linkse aanstelster

  ps wie heeft haar gezegd dat die gekke tattoos erop moesten wat een ordinair wijf is ze de zus van die whigger Anouk ofzo

  3
  0
 5. Gleenus zegt:

  Ik vind dat ik hier ook iets van moet zeggen. En toen schreef ik dit. En toen moest ik heel erg huilen en toen moest ik een zakdoekje pakken en toen heb ik mijn tranen gedroogd. En toen kon ik nadenken of ik de overbodige penis die ik van een goede vriend, nu vriendin, heb gekregen op mijn voorhoofd wil laten transplanteren ook moet tattoeren. Zie ik die tattoages dan nog wel als ik mij hoofd opmaak. Ik kan die vriend ook zelf vragen.

  Doe ik dit al beter?

  0
  0
 6. bit.ly zegt:

  you are actually a excellent webmaster. The web site loading velocity
  is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick.
  Furthermore, The contents are masterpiece. you have done a magnificent job
  on this matter!

  0
  0
 7. http://bitly.com/ zegt:

  Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog centered on the same topics you discuss and would love to have
  you share some stories/information. I know my subscribers would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to send me an email.

  0
  0
 8. Errol zegt:

  I simply could not leave your site prior to suggesting that I
  really loved the standard information a person provide to your visitors?
  Is gonna be back steadily to investigate cross-check new posts

  0
  0
 9. asmr on zegt:

  I simply could not leave your site before suggesting that I extremely loved
  the standard information a person supply for your guests?
  Is gonna be again steadily in order to check up on new posts

  0
  0
 10. COCK SMITH zegt:

  I blog often and I really thank you for your content.
  The article has truly peaked my interest. I am going to bookmark your blog and keep checking for new details about once
  a week. I opted in for your RSS feed too.

  0
  0
 11. ps4 games a zegt:

  My spouse and I stumbled over here by a different website and thought I might check things out.
  I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to looking over your web page yet again.

  0
  0
 12. ps4 games with zegt:

  My spouse and I stumbled over here coming from a different
  website and thought I might as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you.

  Look forward to exploring your web page for a second time.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *