Glennis Grace tweede keuze bij The Voice of Holland


En dat vind ik nogal wat. Want je zou eerder verwachten dat helemaal niemand wilde voordat ze bij die braderiezangeres uitkwamen. Eigenlijk is het goed nieuws voor haar. Ze stond al op het lijstje, maar toen Jan Smit interesse toonde werd hij en niet die ordinaire schreeuwlelijk gevraagd. Toen de Volendamse zanger er niks aan vond en na 1 seizoen stopte mocht Glenda alsnog komen opdraven.

“Ja, toen werd het Jan Smit”, zegt Grace in Televizier. “Dit keer kwam het verzoek vanuit de andere coaches. Zij wilden mij er graag bij. Anouk vindt het bijvoorbeeld fijn als er iemand naast haar zit die eerlijk is.” Dat is een steek onder water naar Jan Smit, die dus blijkbaar volgens Glennis niet eerlijk is. Daarnaast is het toch hysterisch grappig dat ze doet alsof ze door de andere coaches is gevraagd. Want zo werkt dat helemaal niet. Maar goed, ze heeft weer een podium voor haar platte geblaat.

30 reacties op “Glennis Grace tweede keuze bij The Voice of Holland

 1. Robbie zegt:

  Nou vind Jan Smit toch een stuk vriendelijker, vrolijker en vertrouwder overkomen dan Anouk hoor, om over Glennis maar te zwijgen. Heb laatst een geluidsfragment gehoord ergens hoe haar zoon tekeer gaat. Dat zegt eigenlijk alles, en dat coacht nu kinderen…….

  42
  5
 2. Rogier uit het park zegt:

  Doneren? Ik flikker het geld nog liever in zee.
  Dat Dennis die Porsche maar zelf afbetaald.
  Dat hij maar hamburgers gaat flippen!

  9
  15
 3. Gasklep zegt:

  Tweede keus.
  En toen wisten ze het nóg niet zeker.
  Er was eerst een auditie nodig…..

  Maar ze heeft het gered.
  Mooie carrière hoor, van de braderie opgeklommen via wat Amerikaans tv-werk tot aan de jury van een verlepte tv-show. Dat doet niemand haar na.

  En nu is ze besties met Anouk. Opgepast dus, zodra Patty Brard zich ertussen wurmt is het weer klaar met haar carrière in de showbizznizz

  15
  1
 4. Fluuke zegt:

  Hey Dennis, hoe rijdt nu zo’n Porsche van andermans centen?
  Rijdt dat lekkerder dan je oude zelf betaalde gebakje?
  Thumbs up for You Dennis!
  Jullie hebben de makke schapen goed in de pöeperd genomen met jullie donaties. Geweldig man! Haha

  7
  29
  • Gosslip_88 zegt:

   Kan die neukgenot niet zn irritante bek houden. Horveel nicknames heeft dit psychootje al wel nie? Je ziet aan het schrijven dat hij het is. Zielig mannetje met teveel tijd op zijn woongroep (is de dagbesteding dicht?) Jan, please, mik die droefkop eraf!

   17
   6
 5. Sjon zegt:

  Ik krijg dat filmpje met die vader maar niet uit mijn hoofd als ik die Grees zie. Wat een raar konijn is dat mens toch en dat gaat nu de kindertjes beoordelen. We zijn eerder benieuwd wat de kindertjes van Grees vinden. Gelukkig leeft de beste man niet meer.

  12
  2
 6. Gordon sanitaire zegt:

  Hemeltergend dat mensen commentaar hebben op de auto van Dennis. Ik hoop dat er snel een Lamborghini Urus bijkomt. Buiten een microfoon en tablet hebben die 2 weinig om in te brengen dus waarom zou je dan met wat oud ijzer rondrijden? Anyway, aantal abonnees maal 5 euro is ook niet hun maandloon. Johan Derksen en de ladyshave heb ik ook nooit in een Dacia Duster zien rondrijden. (met alle respect voor Dacia en minachting voor Johan en Wilfred.

  10
  0
 7. Chefke zegt:

  Dennis en Jan, misschien is het een idee om een barbecue te geven voor al jullie donateurs om jullie excuses aan te bieden. Marco Borsato kan immers ook een BBQ houden voor zo veel mensen. Misschien komen er ook nog wat minderjarige meisjes voor Dennis!

  4
  16
 8. Bert Uit het park zegt:

  Dennis! Je bent een leugenaar! Die Porsche staat op jouw naam. 100% zeker.
  Maar…… ook al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!
  En dan zak je nog harder door het ijs…
  Nu is dat met Jan aan je zijde niet lastig….. met die bolle zak je al snel door het ijs.
  Zonde dat jullie zo een mooie he hte groep om zeep helpen voor zo’n flut sportautootje!
  Krijgen jullie spijt van.
  Dit had zoveel potentie.
  Donateurs zullen nu wel 3x nadenken boordat ze hun geld overmaken naar een porschedealer.
  Sufferds

  7
  18
  • Diana de B. zegt:

   Zielige kneus ben je GordijnNoknogwat

   De hele dag janken over een auto van een andere. Het enigste wat jij doet is trollen op roddelpraat.

   Van mij mag Jan en Dennis AL JOU COMMENTS er één voor één verwijderen want je voegt niets toe.

   17
   3
  • Teuntje zegt:

   Zeg zeur Cut! mogen ze ff zelf weten in welke auto ze rijden?
   stap op met je jaloerse gezeur!
   Kijk zo werkt het ,de heren maken een leuk programmaatje, en daarom steun ik ze want dat kost namelijk best veel geld! en daarom zijn er donateurs…. en het zal mij mun r eet roesten waar ze hun geld insteken!
   zolang ik elke week lekker kan kijken en lachen vind ik dat prima ,en ik denk velen met mij! dus hou op met je gestook, en anders koop je toch gewoon ook een Porsche hahaha

   4
   1
   • Nico Verhoef zegt:

    Zo is het maar net!
    Voor 20 rooitjes heb je een bijna 300 pk glanzend zwart scheurijzer met automatische versnellingsbak en alle opties. Lol hebben hoeft niet duur te zijn. Tenzij je G N heet en de hele dag aan je snikkel zit te friemelen terwijl je de website van roddelpraat vervuild.
    Dan verdien je geen poen en is jaloerse afgunst je deel.
    Ach ja, sommige mensen doen het beter dan sukkels als deze looser G N.
    🤣😂

    3
    0
   • #10 zegt:

    Veel geld? De productiekosten zullen wel meevallen….wat opnemen en op internet plempen…..beetje afschrijvingskosten van apparatuur en 4x per maand een camera / geluidsmannetje voor een paar uurtjes ….en de reiskosten van Jan naar Almere natuurlijk… het gaat er natuurlijk om of je er € 5 voor over hebt per maand…jij en ik toevallig wel maar dat zielige gebedel en gelieg over geen geld mag wel ff afgelopen zijn nou….

    2
    0
    • Teuntje zegt:

     10,- per maand !das toch nix, ik gun ze een mooie kar!
     en wat mij betreft bedelen ze er een eind op los! zal mij worst wezen, ik zeg maar zo er kan altijd meer bij! haha en zo moet het nog groter en groter, het word nog wel eens wat met die jongens!
     Dennis en Jan geniet van jullie mooie bakken en ga zo door! ik gun het jullie van harte!

     0
     0
  • Steven zegt:

   Een barbecue zie ik wel zitten ja.
   En met mij nog wel een paar anderen.
   Ik heb er geen breekijzer voor nodig maar het lijkt me uitermate gezellig om met z’n alles al die aliassen uit dat nøkgedrøk te rossen. Gewoon, omdat het kan.

   En als de postbode z’n lange ladder meeneemt dan hangen we het nøkgedrøk voor de rest van de middag apart. Aan een stuk oranje touw, om het een feestelijk tintje te geven.

   Topper 😃👍
   Groetjes, Steven

   3
   0
 9. Tibbeleyn zegt:

  Ik vind Glennis als tweede keuze nog een compliment, de miljoenste keuze zou realistischer zijn. Of zouden ze van “The Voice” een ordinair programma willen maken voor ordinaire mensen?

  13
  0
 10. Joop zegt:

  Wat een graaiers zijn het toch bij andere omroepen en wij hebben het zo moelijk, daarom moe…. PORSCHEEEEEEEE RANGE ROVERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  3
  10
 11. Aju Para.. zegt:

  Wat een negativiteit allemaal.
  Ik zou haar gewoon doen, en hard ook.
  Alleen die rotzooi op der handen mot ik niet (tattoos), het ziet er niet uit.
  Nou prettig weekend, Aju!

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *