Glennis Grace vervangen door Donny en Frans Duijts


Oh oh oh oh, wat moet dit pijn doen. Want Glenda heeft het idee dat ze de beste zangeres van het land is en dan word je vervangen door die twee. Hahahaha. Na een lege zaal in Venlo heeft ‘Lekker en Live’ in Barendrecht, of all places, geen trek meer in de agressieve braderiezangeres.

We kunnen dus wel stellen dat het einde oefening is. Ik heb maar weinig BN’ertjes zichzelf zo snel richting het putje zien helpen. En dan bedoel ik niet drugs of vreemdgaan, maar gewoon met onuitstaanbaar vervelend zijn. Zelfs zonder het JUMBO incident is het gewoon een tokkie met een veel te grote smoel.

50 reacties op “Glennis Grace vervangen door Donny en Frans Duijts

   • Bejaardensoos zegt:

    Ze kan altijd nog smiddagds in bejaardenhuizen gaan optreden.
    Mieke Telkamp en Willeke Alberti hebben dat ook nog heel lang gedaan.

    En die bejaarden hebben toch geen keus. Rennen met een rollator lukt niet.

    67
    7
    • Teun zegt:

     Imca Marina ook! Enne, het repertoire van Batta…T.w Whitney Houston imiteren, spreekt ook bejaarden niet zo aan. Glenda kan mooi bij Ikea Amsterdam in de spoelkeuken aan het werk.

     54
     3
     • Herrie zegt:

      Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die het geïmiteer van die clown het nog leuke muziek vinden, gewoon alle optredens boycotten ook van de Ladys of soul oprotten naar Suriname

      42
      26
     • Petra zegt:

      Rot opmerkingen over bejaarden. Zij mogen en soms moeten wel luisteren en kijken naar uitschot. Wie gunt die mensen nu eens rust en een gezellige oude dag? Nee komen ze hier mee!!

      30
      0
     • E.Smulders zegt:

      Wat een onrespectvol opmerking. “ bij ons???” Dus jij werkt ook nog met deze oude en zieke mensen? Ontslag op staande voet!!!

      5
      5
     • Ada van hemert zegt:

      Zo dom die glennis geef mij maar Rome monteren een zeer goede zangeres die glennis wat een asociale vrouw ze denk dat ze Whitney is nou echt niet in begin vond haar wel goed een tokkie is het neppert

      0
      1
    • Fa58 zegt:

     Haha 😄 oh gosh haha ik zie ze ook niet rennen met hun rollators 😂 ik werk zelf ook met ouderen en de meeste houden erg van gezelligheid☺️😉

     6
     1
   • Rob zegt:

    Het is dom wijf en denk dat zij alles kan. Tokkie van allerhoogste plank. In Amerika heeft ze niet gewonnen en werd daar aangemerkt alleenstaande vrouw met zoontje lief. Het enige wat dat wijf wel heeft gigantische paardensmoel met heleboel gekrijs uit haar strot. Ik ben blij dat zij in heel Nederland is uitgescheten. Natuurlijk moet ze haar concerten cancelen.

    5
    1
  • Sonja zegt:

   dit is een hard gelach.
   voor clennis crace.
   wat gaat ladys of soul nu doen?????.
   maar is de veroorzaker niet haar Zoon.
   die is begonnen Toch.
   bij de Jumbo.
   daar hoor je niets over.

   7
   29
   • Remi Tuinstra zegt:

    Daar had het moeten stoppen hè.
    Ze had dat joch huisarrest moeten geven voor straf.
    En ze had even kunnen bellen met de manager van de Jumbo… snap je?
    Ze had die vakkenvullers een Google-tegoed van 5 euro kunnen geven met een ‘Sorry’ kaartje erbij. Dan had ze veel meer bereikt.

    Aso vrouwtje. Dat krijg je ervan.

    60
    0
   • Job zegt:

    Ja nou heb ze spijt.
    Want het seizoen begint weer en ze wil poen verdienen.
    Beetje laat als je het mij vraagt.

    Maar ze heb helemaal niks gedaan.
    Alleen een grote bek en een hoop geweld en na die arrestatie zelfs nog veel stoerdoenerij. Geen wonder dat de mensen dat niet pikken.
    Ik wil me kaarten ook niet meer.
    Als ik nou ga kan ik niemand meer zeggen dat ik Glennis Grace gezien heb, krijg ik allemaal gezeik van.
    Moet ik me gaan verdedigen weet je.
    Dank je de koekoek.

    30
    0
    • Marcello zegt:

     Wat en gelul zoveel praatjes en wat trug naar Suriname rotten jullie zelf trug naar je eiland iedereen verdient een 2de kans van mij mag ze blijven een top zangeres ras echte Amsterdammer en die zijn recht door zee niet achterbaks gelul als hier bah bah kijk je balk in je eigen oogen zielige mensen

     9
     17
   • Truckman zegt:

    Hoe kan ze dat blaas opvoeden als ze zelf totaal geen greintje fatsoen heeft geleerd? Opzouten naar waar je van oorsprong weg komt. Ga maar zingen voor de aapjes …beetje jammer allemaal…..dit…..tja…..die heilige centjes hé……

    4
    6
   • Tatanka zegt:

    Klopt Sonja,
    Maar had mama Glennis zoon lief niet moeten aanpakken ipv mee te schreeuwen in de Jumbo? Dan vraag je om moeilijkheden Sonja, zeker als je een BNer bent

    3
    1
  • Jerry zegt:

   Zou Glennis het personeel vd Jumbo laten zien dat zij echt haar excuses laat zien op een wijze dat het personeel 1e rang mag zitten en na afloop heerlijk mag eten en drinken na het concert. We kunnen wel boos blijven maar geef haar een kans. Het zijn haar inkomsten uiteindelijk. Ik vind wel dat Glennis even anders had moeten reageren. Maar ja wie maakt geen gekke keuze om haar bloedje te beschermen??
   Eigenlijk had zij haar zoon wellicht huisarrest moeten geven.

   1
   3
 1. Pieter zegt:

  Of dat nou zo verbetert is weet er ik niet zo één twee drie maar ze hoeven in elke geval niet naar dat criminele kakement van die boze braderiezangeres aan te gluren.

  Donnie is toch die kneus met die Turkse porseleinen stompjes in z’n bek die een veel te dure auto van een drugsdealer aan gruzelementen reed in Amsterdam?

  En z’n vader is toch bekend van die gele zwembroek van de Zeeman?

  Kampervolk.
  De PC Hooftstraat huilt waar het ooit heeft gelachen.

  34
  13
 2. Reinout Boutkweker zegt:

  De Clubtour ‘Meer van mij’ in het PAARD VAN TROJE in Den Haag is dan zo ongeveer de laatste keer dat je Glennis Grace nog kan zien schreeuwen.

  Want op de 28ste zou ze nog in Dordrecht optreden maar de ticketverkoop valt tegen dus dat zal ook wel geannuleerd worden.
  De 29ste Lelystad is een twijfelgeval want ze hebben lokaal ook hele goede zangers en zangeressen.

  8 mei in 013, Tilburg wordt niks
  11 mei Melkweg in woke Amsterdam is ook kansloos en
  22 mei Oostpoort Groningen kan ze ook vergeten want Boer Harm en z’n Brassband verzorgen daar de avond.
  26 mei, Hedon inZwolle, 27 mei Amstelveen, 5 juni in Antwerpen daarna in Brugge …. Niemand wil komen kijken.

  En gelukkig kunnen ze de kaartjes gewoon terugbrengen want het waren allemaal verplaatste en uitgestelde optredens.

  34
  1
  • René zegt:

   Zo makkelijk om anderen de bekritiseren op hun fouten. Durf eerlijk naar jezelf te kijken in de spiegel, en vraag je dan af ” waar heb ik fouten gemaakt, en wanneer was ik respectloos ” richt je op je eigen leven, maak er iets van, en geef anderen de ruimte om fouten te maken. En laat hun er van leren.

   6
   6
 3. Regina zegt:

  Begrijp dat je als moeder in eerste reactie schrikt als je zoon bebloed thuis komt, maar ze weet ook wel dat haar zoon geen heilige is dus haal eerst verhaal voor je door t lint gaat.
  Kan ze nu een echte baan gaan zoeken, want ze zal nu waarschijnlijk afgeserveerd zijn.

  23
  0
 4. Meneer v Dobben zegt:

  Dit wijf (Glenda) stond in Amsterdam west..ns dubbel geparkeerd..en hield al t verkeer op…toen ik er wat van zei..begon ze te schreeuwen als n viswijf..JIJ MOET OPPASSEN..!!!..naderhand herkende ik haar toen ze bekender werd..zeer onaangename Tokkie…

  12
  1
 5. Ans Weert zegt:

  Ja hoogmoed komt voor de val. Ze had alleen met haar zoon naar Jumbo moeten gaan en vragen wat er precies is gebeurd. Want je kan niet alleen je zoon geloven. Ik heb het zelfde meegemaakt. Maar ik ben met mijn zoon heen gegaan en meestal is het verhaal anders dan je zoon verteld. En zeker geen knokploeg meenemen. Ik weet niet waar haar verstand toen zat. Maar niet op de goede plaats. En ja je moet nou boeten. Maar je kan alleen naar je zelf kijken . En spijt hierin komt veel en veel te laat

  1
  0
 6. Hans zegt:

  Ach ze heeft er zelf om gevraagd
  Het is natuurlijk niet te hopen dat ze ooit vakkenvulster gaat geworden bij de Jumbo
  En met die grote mond van haar kan ze natuurlijk altijd nog op de markt gaan gestaan om vissen te kopen

  0
  0
 7. Het zou je baan maar zijn zegt:

  Jeetje, echte rioolpers dit! Echt een denigrerend flut “artikel”. Degene die dit artikel heeft geschreven is kansloos, triest geval.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.