Glennis Grace weer vrijgezel


Dan heeft die jongen het nog lang volgehouden. Je zou toch dag en nacht met zo’n narcist om moeten gaan. Die braderiezangeres had al eerder met deze Lévy Simon een relatie, die liep stuk, toen probeerden ze het nog een keer en nu is het weer over. De man moet dus een masochist zijn.

Shownieuws heeft haar management om een reactie gevraagd, maar men wil niets hierover zeggen. Dus dan weet je dat het waar is. Maar laten we wel wezen, het is maar beter voor die jongen.

37 reacties op “Glennis Grace weer vrijgezel

 1. Janus van de Kant zegt:

  Blijft een zielig experiment, ze is altijd al tweede keus geweest. Nooit gewonnen, altijd verloren. Nooit harmonie maar altijd ruzie met iedereen..
  Niet schieten is altijd mis, maar Glenda maakt er wel altijd een zooitje van.

  16
  2
 2. Robbie zegt:

  Dit mens heeft haar hele carrière bij elkaar gelogen, dus tuurlijk gaat ze er niks over zeggen als het haar ff niet uitkomt. Overigens wel een topfoto boven het artikel. Geeft prima weer hoe nep ze werkelijk is…….

  15
  3
  • Rico zegt:

   Jullie zijn jullie willen mag zij dat ook
   Als zij een narcist is wat zijn jullie dan.mensen hou op in deze moeilijke tijd om mensen zo aan toevallen we zijn allen van vlees en bloed.als het gaat in een liefdes relatie dan stop je ermee en dat is niet goed
   stelletje hypocriete racisten.

   1
   2
 3. Glennis Grees zegt:

  Eerlijk is eerlijk. Ik vond Glennis Grees lekker in de tijd voordat ze al die Micky Mouse tattoos had. Pittige dame dus met wat Kamagra een garantie op een vurige avond! Maar is dat corona virus toevallig in die kop gaan zitten?
  Wat een arrogant en vervelend kut wijf is dit geworden.

  7
  4
 4. Umfufu zegt:

  Nog niet zo lang geleden had ze toch dat stalk-verhaal ? Wel handig dat je vervolgens in je stories gaat roepen dat je “helemaal alleen” bent ……..

  1
  0
 5. Gampel zegt:

  Je hebt roddelpraat niet eens nodig om erachter te komen wat een verschrikkelijk naar mens dit is. Genoeg over te vinden op de interwebz en als zelfs de met mafklappers coulante mainstream (ik neuk jou, jij mij dan ook) media je laten vallen is er echt iets mis.
  Gokje… eerdaags in de media een mislukte zelfmoordpoging want oh oh, zo zwaar, gevolgd door een comeback betaald door een zendermanager die nog een luier draagt.
  Dit soort overbetaalde, narcistische, onbetrouwbare, hufters moet alles en iedereen gewoon links laten liggen. Voor heel veel minder geld zijn er voor bedrijfsfeesten en podia veel betere artiesten te boeken dan deze omhooggevallen wannabee. Hopen dat dat kwartje ook een keer valt bij de sukkels die dit walgelijk persoon nog steeds een podium bieden.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.