Glimworm heeft een gevaarlijk gat in voet


Klinkt heel heftig en dat is het ook. Onze grote vriend Robbert Rodenburg is met zijn verkering Daan Banaan in Mexico op vakantie. Lekker aan het chillen en genieten van de vrijheid. Groot gelijk, boys. Maar er is iets heel erg verontrustend te zien op dit plaatje. Er zit een enorm gat in Glimworm’s voet.

Op het wereldwijde web staat het volgende: “Een vleesetende bacterie wordt ook wel Necrotiserende Weke Delen Infectie (NWDI) of Fasciitis Necroticans genoemd. Een vleesetende bacterie is een acute en levensbedreigende aandoening waarbij zelfs 1 op de 5 patiënten helaas overlijdt. Het is vaak lastig om de diagnose snel en precies te stellen. Het betreft een ontsteking in het onderhuidse weefsel. Doordat het razendsnel leidt tot afsterving hiervan, stollen de kleine vaatjes op waardoor giftige stoffen vrijkomen. Gelukkig komt het maar zelden voor.”

Robberto loopt verdikke hartstikke gevaar terwijl hij bier zit te zuipen op het terras. Kan iemand hem even bellen en zeggen dat ie naar de dokter moet!!!

16 reacties op “Glimworm heeft een gevaarlijk gat in voet

 1. Holletje zegt:

  Is die plek op zijn voet geen Kaposi’s sarcoma?
  Vaak het eerste ‘symptoom’ van de ziekte aids, mede door een geringe werking van het afweer systeem.
  Aids dat is wel een dingetje hoor onder heumos. Werd vroegah niet voor niets de heumoziekte genoemd.
  Is ons glimwormpie iets teveel in andermans holletje geweest?

  14
  14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *