Glimworm praat weer met Maxime Meiland over islam


Allemaal geleuter over niks natuurlijk. Rodenburg is de meester in nietszeggende keuvelinterviews met mensen waar hij bevriend mee is, maar nu viel er wel een kritisch woord. Het ging weer eens over de uitspraken van moeder Meiland over de islam. Dochter wordt daar steeds door deugneuzen op aangesproken, wat raar is want waarom moet zij zich verantwoorden voor woorden van haar moeder.

Robbert is natuurlijk ook een Amsterdamse wokie mother fokie en moest dus weer terugkomen op het verhaal dat moeders het niet zo met hoofddoeken heeft. “Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe”, aldus Maxime, die het voor haar moeder opneemt.

Maar dat mag natuurlijk niet. “Maar je bent het wel achteraf met me eens dat wat zij daar zegt, dat dat toch eigenlijk niet kan? Dat dat niet kan?” probeert de Glimworm. “Dan hebben we het vooral over de vrouwen, hè? Het is natuurlijk helemaal, naar mijn idee, terug in de tijd. Net als wat je trouwens ook bij het christendom had, hè?”, zegt Maxime.

En dan begint het bekende deugersriedeltje, namelijk dat vrouwen het heeeeeeerlijk vinden om een hoofddoek te dragen. En vooral heeeeeeeelemaal zelf hebben bepaald. “Ja, maar ik denk dan dat dat een keuze is, een bepaald geloof, en daar moet je die mensen dan op dat moment ook naar mijn idee vrij in laten.”

Maxime: “Ja, maar is het een keuze?”

“Ja, maar dat is natuurlijk uiteindelijk aan hen. Aan die vrouwen die ervoor kiezen. Er zijn namelijk ook heel veel vrouwen in de wereld die ervoor kiezen om bewust een hoofddoek te dragen”, piept Robbert.

Hoe hij aan de kennis komt weet ik niet. Liever gezegd, het is gewoon onzin. Dat dragen van een hoofddoek wordt door mannen opgelegd. En ja, er zijn heus wel een paar vrouwen die het vrijwillig doen. Maar dan vooral omdat het van ze verwacht wordt. Door mannen. Alleen dat past niet in het straatje van links Nederland. En dus hebben ze verzonnen dat het een vrije keuze is. Doodvermoeiend. Want dezelfde islam verbiedt de geaardheid van de Glimworm, maar daar hoor je hem dan weer niet over.

19 reacties op “Glimworm praat weer met Maxime Meiland over islam

 1. Ofzo zegt:

  Jan roos is elke dinsdag te vinden in almere op dennis schouten zijn adres

  ADRIAEN BLOCKSTRAAT 120

  Zoek op Dennis Schouten producties

  3
  19
 2. Marijke zegt:

  Misschien moet die glimwurm zelf eens een maandje met een hoofddoek gaan lopen (wel eigen keuze hoor!). Kijken of ie het lekker vindt. Wat een dum ass.

  3
  0
 3. Robert Rodelberg zegt:

  Ik heb een geweldig televisie format idee; STARFUCKERS. Wat ben jij allemaal bereid te doen op de gooise matras om op tv te komen.

  2
  0
 4. Zendtijdbaas zegt:

  Beleidsplan voor eigen zender bij de npo
  Tot nu :
  Janus anus reviews: hoe een varken alles in zijn muil propt
  Gepresenteerd door De Schreeuwlelijk Roos in zwart hema t shirt
  Nihilistische outfit
  Voorts tien voor taal 2.0 met de analfabeet met accent Dennis Schouten.
  Verder veel bullshit over niet bn’ers
  Wanneer ze moesten poepen
  En wat ze kochten in de supermarkt

  Wordt een toffe zender
  Dus niet
  Lees je mee alcoholvarken Roos🐷🐷🐷🍺🍺🍺

  1
  3
  • Anti Alles zegt:

   Misschien moet je voor jezelf ook eens een beleidsplan schrijven. Een beleidsplan wat je met de rest van je zielige leventje gaat doen i.p.v. hele dagen de Roddelpraat website refreshen, om zo snel mogelijk een reactie te kunnen plaatsen. Dat elke dag weer…. Een normaal mens zou dat zeer vermoeiend vinden en er ook helemaal geen tijd voor hebben….mahja je hebt in een verzorgingsstaat als Nederland altijd klaplopers erbij zitten die graag misbruik maken van een uitkering. In jouw geval zal het wel een wajong uitkering zijn.

   2
   0
 5. FLM zegt:

  Jan je bent echt dom zeg. Vrouwen moeten een hoofddoek dragen omdat God het zegt. Niet omdat het van de man moet. En ja die vrouwen kiezen er zelf voor

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.