Goh, Famke Louise’s disstrack al in 2018 gelekt


Dat kort geding staat er al niet zo lekker voor. Naast dat we een nieuwsaanleiding hadden om het nummer te gebruiken in ons programma is het nou ook niet zo verschrikkelijk urgent dat we deze week niet voor de rechter staan. Wat zeg ik, het gaat nog weken duren voordat het mogelijk voor komt. En waarschijnlijk trekt Famke Louise zich voor dit tijd al terug.

Niet zo gek ook, want het nummer ligt al vanaf 2018 op straat. Hier praatte ze over bij SLAM. Om 4 jaar later daar dan nog een keer moeilijk over te gaan doen, tegenover een rechter, is een beetje sneu.

17 reacties op “Goh, Famke Louise’s disstrack al in 2018 gelekt

 1. 040 zegt:

  Gisteren weer genoten van Roddelpraat. Jullie opbouw van het verhaal van Famke JANTIENE was prachtig hahahah. BTW heb even Roddelloog gekeken wat een scheit programma karma dat ze weinig kijkers hebben

  33
  2
  • Dachthetniet zegt:

   Nou… Ondanks dat ik het een dom, irritant pleuriswijf vind kan ik niet zeggen dat ze lelijk is. Sterker nog: ik vind het best een lekkere chick!

   8
   9
  • Foutje, bedankt! zegt:

   Die lange lat was aan het rampetampen en hoorde de bellen naderen. Zoekt naar de tieten van Jantine om ze te bedekken met een laagje wit en kan ze niet vinden. Legt ondertussen het laagje wit indoor en zit nu met de gebakken peren. Een moeder die boos naar haar kind kijkt en een kind dat boos terugkijkt. En ze zal ook niet meer vrolijk kijken naar de lange lat.

   1
   0
 2. DeVrouwVan zegt:

  Hey ff he, jullie maken je druk om mevrouw FJLM maar ik heb wel gehoord over de nieuwe lover van Rapper S…. ze schijn niet mAls meer te zijn…eerder taai..🤯

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.