Goh. Wendy van Dijk steunt ook Linda de Mol


Die zagen we echt niet aankomen. Oh wacht, die zag zelfs Stevie Wonder aankomen. De vrouw van Erland Galjaard (Talpa wernemer, voorheen RTL en daar verantwoordelijk voor The Voice, vriend van man van Linda Jeroen Rietbergen) staat aan de kant van De Mol.

Wennepen schrijft onder het statement van Linnepin: “Recht uit het hart. En je hebt groot gelijk. Alle energie en tijd moet gaan naar het onderzoek en de rust en ruimte voor de slachtoffers om ze te horen en NIET naar alle mensen die zich verheerlijken aan dit leed en hun eigen ego voorop zetten. Jij ook heel veel sterkte ❤️”

Na Saskia Noort, Antoinnette Scheulderman, Jildou van der Bijl is Wendy nummer vier die Linda de Mol als grootste slachtoffer van het misbruikschandaal bij The Voice ziet. Overeenkomst tussen die vrouwen: allemaal blond, allemaal financieel afhankelijk van de firma De Mol, allemaal over de houdbaarheidsdatum en allemaal zo hypocriet als de pest.

28 reacties op “Goh. Wendy van Dijk steunt ook Linda de Mol

 1. Jan Smegma zegt:

  Daarom zouden vrouwen het ook gewoon bij het huishouden moeten houden. Zo’n kippenhok op de werkvloer of in de media heeft nog nooit gewerkt. Daarbij kunnen mannen ook gewoon alles beter. Behalve stofzuigen.

  31
  27
  • Femke Kwalsema zegt:

   Vergeet de 2de kamer niet, ook vol met bekrompen en gekrompen linkse gekwetste tuthola’s die de moedermavo hebben afgerond!
   Meer kakelen dan daden dus, alleen FvD dames en Caroline steken er met kop en schouders bovenuit!

   4
   1
 2. Piet zegt:

  Ik vind het nogsteeds zó laag van Dennis dat die mij en nog een ander persoon heeft geblokkeerd omdat we in discussie gingen met mensen die het prima vonden dat die loog over de Porsche.

  Wilfred Genee 2.0 is die, en anders niks!!

  62
  27
  • Steven zegt:

   Dikke pech voor je, kale rifaap.
   Ik vind het wel lachen dat je bent geblokkeerd 😄🤣

   Maarre…
   Je moeder nog steeds de hœr spelen op afroep of zit ze inmiddels weer achter de ramen?
   Erg hé, die coronamaatregelen, ze raken ons allemaal.
   Behalve jou dan, als je toch geen werk hebt nietwaar? Klaploper.
   Nog steeds platzak, geen hulp gezocht zeker, hadden we ook niet verwacht.
   Zo eentje met een softdrugs verslaving dikke schuldsanering, een gestoorde psyche en geen uitzicht op een maatschappelijke carrière is kansloos is deze tijden.

   Een beetje janken over het succes van andere mensen is dan alles wat er over blijft voor jou. Dikke Porsche is onbereikbaar voor jou. Ook een tweedehandse is onbereikbaar voor jou. Jammer joh. Nou, succes weer met de pronhub.

   Groetjes.
   Steven.

   20
   64
    • Steven zegt:

     Haha.
     Dom wezen ben je toch.
     Je bent hier al maandenlang aan het klieren kaal kut kind.
     We weten nog wat je met je andere geblokkeerde Nickname allemaal uitkraamde, complete mafklapper И. Иødrøg.

     En het was reeds bekend dat jij als enige de moeite neemt om jezelf 45 likes te geven, én er in een een moeite door 45 dislikes bij mijn nick Steven te zetten.

     Dat houdt je lekker van de straat.

     Vergeet niet.
     Ik zit onder je huid.
     Ik zit in je hoofd.
     Vannacht denk je aan mij en je bent bang.
     De hele week zal ik je achtervolgen.

     Groetjes.
     Steven.

     8
     19
 3. Gasklep zegt:

  Je zal toch Wendy van Dijk heten en voor Talpa werken. Begrijpelijk dat Wendy er een paar daagjes over ging nadenken, voorwie moet ze partij gaan kiezen?
  Uiteindelijk heeft ze dan besloten om wél naar beneden te trappen, alle vrouwen van Talpa met hun krantenadvertntie in de AD van angela de jong mogen aan het gas van Wendy.

  17
  0
  • Frans Bauer zegt:

   Die doorgesnoven Wendy met ‘r me-time fietslamp om ‘r engnek moet ook even de doofpotqueen een vinger in ‘r reedt steken. Een groot huichelaars festijn op drijfzand….

   8
   0
  • Charlie da Silva zegt:

   Lekker wijf?
   Botten zijn voor de honden, vlees is voor echte kerels.
   Bovendien Hakan, afgaande op je naam, varkensvlees is voor jou een no go.

   4
   2
    • Charlie da Silva zegt:

     Kijk eens aan, dat was de vinger op de zere plek kennelijk, geen zorgen jochie je hebt me overtuigd van je mannelijkheid.
     Hakan, ik gok de Turkse variant en niet de Noorse, Hakan, de hoogste heerser, de Keizer, wat een vertrouwen moet Papa in je gehad hebben.
     Keizer, grote schoenen om te vullen, stel Papa niet teleur Hakan, maak hem trots, wees een man.
     Maar iedereen proberen te overtuigen van je mannelijkheid en Papa zou wel eens kunnen denken dat je het zelf niet gelooft, dat je het tegenovergstelde bent.
     Be cool Hakan, maak Papa trots.

     1
     1
 4. Fan van Roddelpraat zegt:

  Ja dat was te verwachten. Haar is toch hoge ome bij ome John. Dus logisch.
  Maar wie is/ zijn nu de echte slachtoffers. Niet de familie de Mol mijns inziens. De echte slachtoffers zijn de kandidaten van the Voice.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.