Goor en de mongolen weer uitgesteld


Alles wat Gordon aanraakt verandert de laatste tijd in ellende, drama en poep. Ook zijn nieuwe programma ‘Down the Road’ wil maar niet vlotten. Telkens wordt het uitgesteld. Het zou al veel eerder op de buis komen, toen op 4 januari en nu weer een week later. Wat is er aan de hand?

Waarschijnlijk verschuift John de Mol een van zijn duurste krachten omdat die bipolaire cokejunk niet meer wordt gepruimd door het publiek. Hij hoopt hiermee dat men zijn rare gedrag een beetje gaat vergeten. Dat doen we mooi niet.

12 reacties op “Goor en de mongolen weer uitgesteld

 1. stopverbod zegt:

  Na die laatste stunt van Gordon in Dubai hebben we kunnen zien wat voor een psychopaat het is. Ik zou mijn kinderen niet graag toevertrouwen aan deze… vul maar in.

  15
  1
  • Miss Bitch zegt:

   Ik snap helemaal niet waarom ouders hun kwetbare kinderen met een aandachtsgeile cokejunk meegeven. Die ouders zijn volgens mij dan ook niet helemaal 100

   6
   1
 2. Strapon fan zegt:

  Gordon misbruikt toto regelmatig heb ik uit betrouwbare bronnen vernomen hij smeert zijn ster in met bonzo en roept dan toto bij zich walgelijke man!

  4
  6
 3. De Geschiedenis in met Gordon zegt:

  >>>GOING BACK IN TIME<<<

  27 GESTRANDE RELATIES LATER

  •2016•
  ….het is het jaar 2016 en Gordon zoekt de media op want hij heeft groot nieuws.
  Dit is namelijk het jaar dat hij zijn villa niet verkocht krijgt en zijn Bentley her en der op de stoepen van Blaricum parkeerde tot grote ergernis van alle andere mensen in het dorp. En het is het jaar dat de samenwerking met een ondernemer klapte bij het ontwikkelen van de drie koffietentjes in Amsterdam, Rotterdam en Blaricum.
  Van corona was nog geen sprake, alleen het filiaal in Amsterdam maakte op sommige dagen van het jaar winst. In alle drie de filialen was het personeelsverloop enorm en iedereen vindt Gordon Heuckenrooth een onvriendelijke klóòtzak. Daarom nemen ze ontslag. Gelukkig had G. Heuckenrooth nog ongeveer 1.7 miljoen euros bedrijfskapitaal achter de hand, genoeg om het een poosje uit te zingen zonder een goede manager met verstand van zaken.

  In de liefde ging het hem ook niet over rozen. Roelof ging in 2016 een keer met Gordon mee en Gordon was gelijk weer helemaal hyper na wat lijntjes en wat wijntjes en begon gelijk te roepen, trouwen, liefde blablabla.

  Maar deze Roelof was niet helemaal een dom kind, hij hield het een beetje af. Dus Gordon verklaarde tegen de pers dat Gordon nogal blij was dat Roelof zijn eigen plan bleek te trekken toen hij in 2016 tegen deze toyboy opliep.
  Dit is wat Gordon toen zei tegen de journalisten die hem thuis opbelden.
  "Dit was wel echte, pure liefde"
  "Dat het liefde is was gewoon gegarandeerd een feit"
  "Het klinkt misschien raar, want eerder heb ik gezegd dat ik niets liever wil dan een echte serieuze relatie"
  Dat is de Gordon met rollende ogen alsof hij het zichzelf wijsmaakt zeg maar. En dan het vervolg:
  " Maar nu vind ik het uitermate vervelend dat ik mijn vrijheid kwijt ben"
  "Het is allemaal ook wel heel erg snel gegaan"
  "Eigenlijk heb ik nu al medelijden met mezelf"
  "Dit gaat natuurlijk weer stranden als de media er lucht van krijgt."
  "Let maar op!'

  Het gesprek krijgt een raar vervolg als hij op fluistertoon vervolgt:
  "Ik hoefde dus aan de liefde niet te twijfelen, want die was wederzijds. Roelof bleek een heel relaxte jongen te zijn die steeds zei dat hij begreep hoe mijn wereld in elkaar stak.'
  Maar na een klein poosje zei Roelof: 'Eigenlijk wil ik geen gestoorde partner zoals jij, zo'n doorgedraaide mafkees die zulke moodswings heeft, ik wil een lieve vriend en ik zit niet te wachten op dat drama van jou."

  Dus Roelof vertrok met het vuur aan de sporen en liet de bipolaire cokejunk alleen met z'n ellende en zn verslavingen. Hij vond het wel een beetje jammer, maar ja. Zonder die mafkees voelt het ook goed.

  En het was Gordon die weer alleen zat met de kerst, in een veel te groot huis, en niemand om mee te snuiven en te zuipen

  Einde.

  17
  2
 4. Een goede doel mongool stelt waarschijnlijk geen vragen zegt:

  De Mol wacht waarschijnlijk op betaling van de factuur. De postcodeloterij heeft waarschijnlijk alleen Goor’s postcode in Dubai en die code doet het niet in de computer.

  De postcode loterij betaalt Goor waarschijnlijk vorstelijk voor het belachelijk maken van Mongolen en oudjes in een serie programmas. Dat noemen ze dan waarschijnlijk schaamteloos goede doelen. En het goede doel Goor besteedt het dan waarschijnlijk weer schaamteloos aan het wegwerken van witte bergen.

  12
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *