Goor te vet voor Lambo


Hahahahaha. Dat volgevreten palingvel probeert uit een Lamborghini te stappen, maar dat gaat natuurlijk niet. Voor Moby Dick is de instap te laag en is het onmogelijk om zijn dikke benen als eerste naar buiten te steken omdat zijn dikke pens in de weg zit. Nu kunnen jullie wel gaan roepen dat onze Jan er ook te dik voor is en dat klopt. Maar die gaat er dus ook niet in zitten.

Enfin, Janus heeft ook weleens in zo’n auto gereden. Het zit niet alleen ruk, het rijdt ook nog eens verschrikkelijk. Echt voor mensen met geld en zonder smaak.

19 reacties op “Goor te vet voor Lambo

  • Frenco Dubbelaar zegt:

   Mateloosheid ten top, je weet toch dat Gordon lijdt onder zijn bipolaire stoornis?
   Die heeft afhankelijk van z’n drugsgebruik steeds manische of depressieve periodes.
   Vandaag was het dus een manische periode, dan lacht die dweil veel opgewekter, hij toont actiever en zelfverzekerder dan we normaal gesproken van hem gewend zijn.

   Door die coke voelt hij zich opgejaagd en dan doet dingen zonder er goed over na te denken en hij is steeds boos en verongelijkt.

   Volgende week heeft Gordon weer een depressieve periode, dan houdt ie zich een paar dagenkoest. Of we krijgen weer allerlei sombere berichten over hoe waardeloos de media/Holland/Roddelpraat/mensen zijn en geeft hij af op alles.
   .
   Hopelijk is hij onder behandeling bij een nederlandstalige psychiater en neemt hij op tijd z’n medicijnen om de verschijnselen te verminderen.
   Inmiddels moet hij wel geleerd hebben hoe hij zijn cocaïnegebruik kan afstemmen op z’n medicatie..

   Zelf zou ik niet kunnen leven met deze aandoening en m’n laatste cocktail in het Hilton bestellen..

   8
   2
  • JuryEdison zegt:

   BREAKING NEWS:

   Gordon heeft wederom geen Edison gewonnen, ondanks zijn immense populaire oeuvre.
   Schande!

   Eerder won hij in 2021, 2020, 2019,2018, 2017……1986, 1985…..eveneens geen Edison. Ook trenonrechte

   6
   0
   • Postnatale Abortus zegt:

    Zou de Euthenasie-Bokaal iets zijn voor ons Nationale Slachtoffer?

    Die komt uit het stimuleringsfonds voor kansloze boomers.

    4
    0
 1. Gasklep zegt:

  Toch raar.
  Dat er steeds mensen zijn die stiekem beschamende filmpjes van Gordon posten.

  Met zo een fat-shaming filmpje als deze maakt Goor een hele goede kans op een schadevergoeding wegens smaad.

  8
  5
  • Simon de Wit zegt:

   Dikke vetklerp kent z’n eigen grenzen niet. Die autootjes zijn gemaakt voor kleine Italiaanse mannetjes, niet voor lompe Hollandse boeren. Om daar nou zo lacherig over te doen toont zijn gebrek aan respect. Walgelijke aandachtstrekker

   6
   3
 2. Ristretto zegt:

  Iemand schept klaarblijkelijk een satanisch genoegen erin om alle fails van Gordon breed uit te meten. Vorige keer was dat faliekant mislukte “interieurdesign projectje” het onderwerp. Iets wat Gordon zéker niet had goedgekeurd, zo armoedig.
  En dit weekend die dikke fail toen de straat een dagje open lag wegens een glasvezelkabel. Keer op keer wordt er foutieve informatie verspreid over z’n nieuwe “lovers” tot en met aan trouwplannen toe die niet doorgaan. En heel vals zegt die informant dat Gordon alle Russische wodka in de ban doet -alsof dat helpt- Ik denk de linkse woke beweging erachter zit. Of anders de FvD met Albert Verlinde voorop, en Dion Graus van de PVV als tweede, want wat Gordon met die hondjes doet kan eigenlijk ook niet.

  6
  8
  • Timmy zegt:

   Gordons eigen posts. Hij weet gewoon wat aandacht krijgt. Zonder kwijnt hij weg. Geinige autootjes om met een stel vrienden een circuitdag te doen. Niet voor in de garage. Ik zal mijn op ervaring gebaseerde karakterschets typen van eigenaars voor mij houden. Anders dan niet mijn soort.

   5
   0
 3. lambo zegt:

  Dag 1: Gordon heeft last van een opengebroken stoep
  Dag 2: Gordon heeft griepje
  Dag 3: Gordon kijkt pseudo diepzinning in de verte
  Dag 4: Gordon probeert grappig te doen met een Lambo
  Dag 5: Gordon’s schoenveter knapt bij het veters strikken
  Dag 6: Gordon steekt een wortel in zijn oor en maakt daar een “hilarisch” insta-filmpje van
  Dag 7: Gordon vertelt hoe gelukkig hij is
  Dag 8: Gordon’s andere schoenveter knapt en beklaagt zich meteen hoeveel tegenslag hij deze week al niet te verwerken heeft gehad

  etc…..

  11
  0
 4. Echie zegt:

  Smaak? Of kennis. Of het nu een sportieve auto of een tractor is. Er zijn betere alternatieven voor gelijk geld. Dus je rijdt altijd met een I’m stupid bordje. Tenzij je net de juiste eruit plukt en goed bewaard voor de verzamelaar met teveel geld. Doe maar eens een check op de mensen die het aanschaffen. Niet de helderste lichtjes aan de hemel.

  3
  0
 5. TheWizzard zegt:

  Beste Jan, beste Dennis,

  Ik ben een echte fan van roddelpraat. Ik vind het ook altijd bemoedigend om reclame bij jullie te zien.
  Maar die reclames die het scherm van de browser blokkeren zijn echt niet oké. Zo is er geen lol aan om hier te lezen zonder add blocker. Door daar wat aan svp.

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.